Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לגבי רכישה) מזדה 3 5דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב

שנת 2004, ק"מ 177, לא הכי מומלץ

אבל הרכב שמור מבחינה חיצונית, ועושה רושם שגם פנימים (מכניקה) שהוא שמור.

עכשיו אין לי ממש לזמן לעשות בדיקה לרכב, וגם הבחור שמוכר לי תרכב, אמר לי שאין בעיה שאני אקח תאוטו לבדיקה..

וחבר שלי אמר לי, שתמיד שאני אקח את הרכב לבדיקה, (לא יכולים לסמן V V V V על הכול)

אז יגידו שחסר מים

או שמן מנוע, השאלה האם רצוי ללכת לבדיקה?

או שאפשר להגיד בסדר זה מזדה זה אמין, לא היה לאוטו תאונות, נסעתי גם על האוטו

ועל פי הנסיעה, לא היו רעשים חרגים

וגם האוטו נסע מצויין..

המחיר עומד על 32 אלף ש"ח.

מה דעתכם?

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

לדעתי זאת טעות לקנות רכב כזה ולא לקחת אותו לבדיקה.

נכון, אחרי בדיקה במכון תצא עם טופס מלא באיקסים ולא תמיד תדע מה רציני ומה לא. אבל יש מספיק סיפורים בפורום על אנשים שבדיקה טובה "הצילה" אותם מרכישה של רכב דפוק שעבר תאונות רציניות. הנה דוגמא טריה מאתמול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3614314&postcount=8

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפחות קח את הרכב למוסכניק (לא מכון בדיקה) שאתה מכיר וסומך עליו, שיבדוק את הרכב ויחווה את דעתו. אח"כ אולי לפחח (לשיקול דעתך).

יש הסטוריית טיפולים מסודרת ? (ניירת)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...