Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הצומת הזה ואין מה להתבלבל בו. הרמזור ברור למרחק וכן גם הסימון על הכביש.

אין לי ספק שזה לא נעשה מתום לב.

פורסם

כתבתי

"מעצבן, ובמקרה הנ"ל אין לי ספק שמדובר בחוצפה לשמה" מדובר ברכב הסעות של האזור וזה סידור שקיים בצומת לפחות חצי שנה

אבל האם טיעון כזה לא יכול למשל לבטל דו"ח ?

אגב מה הוא הדין אם אין סימון (חיצים) על הכביש ?

פורסם

אם אין סימון על הכביש, הכל תקין - אחרי הצומת יש שני נתיבים.

הבעיה היא, שיש רמזור נוסף לפונים שמאלה, והוא רמזור נפרד מאלה שנוסעים ישר, ואין נתיב שלישי לפני הצומת לפונים שמאלה.

הסיבה לזה שהפרידו את התנועה לשני רמזורים, כנראה, בגלל עומסי תנועה שונים .

הרמזור שמאלה נותן ירוק קצר, כדי לאפשר לבאים ממול ירוק ארוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הייתי מקבל שקל על כל אחד כזה.... או על ניידות שראיתי עושות את זה ודברים הרבה יותר גרועים... הו הו...

חוץ מזה לפעמים באמת זה בתום לב

דבר שלישי, לא צריך לחפש תרע בנרות!, אלא אם כן זה ממש משהו מסוכן ורע

• תוכן חדש...