Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון בסיסי אך אלגנטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רצית מקורי, לא? תמיד "חלפים" מקוריים עולים הון תועפות, במיוחד בקבוצת סוואץ'.

הייתי שם Zulu\Maratac ב-15 דולר וסוגר פינה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אני קניתי שעון כזה:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/collection/mtp-1291d-1a1vef/

MTP-1291D-1A1VEF.jpg

עולה באיזור 200-300 שקל בארץ, גם משהו מסוג שתוריש לילדים שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רצית מקורי, לא? תמיד "חלפים" מקוריים עולים הון תועפות, במיוחד בקבוצת סוואץ'.

הייתי שם Zulu\Maratac ב-15 דולר וסוגר פינה.

אין לי בעיה לשים "חלפים" תחליפיים.

תוכל בבקשה לצרף קישור לאחד המתאים לTISSOT מהשמות שנתת?

(חיפשתי אך מצאתי רק כאלה אוניברסאלים. לTISSOT יש מבנה מעט שונה בחיבור הרצועה.)

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

איזו סימטריות עלילתית עם הודעתו המקורית של sperial :-P למרות שהשעון מעט שונה...

התכוונתי להזמין את ה seiko השחור מהודעתי הקודמת, ואבא שלי נתן לי במתנה את השעון הבא -

http://adi.adiwatches.co.il/watch/2995-4

קצת שונה מהטעם שכיוונתי אליו בהתחלה, אבל נחמד מאוד :-D מה אומרים? אולי אחרי שהוא יסיים את תפקידו אזמין את הסייקו, למרות שהשעון דיי כבד ועושה רושם שיש ל adi מנגנונים דיי איכותיים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממליץ על FOSSIL. מגוון רחב של דגמים, רובם מתחת ל-100$. גוף ומנגנון יפניים. אחריות ל-11 שנים.

שלי עלה בזמנו 369 ש"ח כולל המשלוח:

ch2687a.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

תודה על התגובות.

בעל השמחה קרא והחכים, עכשיו תורו לבחור מה מתאים לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לי בעיה לשים "חלפים" תחליפיים.

תוכל בבקשה לצרף קישור לאחד המתאים לTISSOT מהשמות שנתת?

(חיפשתי אך מצאתי רק כאלה אוניברסאלים. לTISSOT יש מבנה מעט שונה בחיבור הרצועה.)

תודה!

עודד.

היי,

רוב הסיכויים שגם רצועה חלופית תתאים אך לא תשב flush על השעון (ז"א שיהיה רווח בין קצה הרצועה לבין גוף השעון). ממה שראיתי, ה-lug size אצלך אמור להיות 28 מ"מ. אם תוכל לבדוק את הדגם הספציפי של השעון (מוטבע על הגב), אוכל להפנות אותך לרצועות במחיר סביר שיתאימו מבחינת רוחב.

פורסם

מנצל"ש.

ראיתי את השעון הבא.

מה שאהבתי מאוד בשעון המדובר הוא שלא רואים אף השתקפות, ולו הקטנה ביותר, של האור/ הסביבה בזכוכית שלו.

זה גורם למראה של שעון ללא זכוכית כלל, ומדגיש מאוד את היופי והאיכות והפרטים הקטנים של הלוח. כמו שאני אוהב. אגב, הלוח קרמי. אולי זה מה שמשפיע?

רק מה? לפי מה שזכור לי אראלה לא התקשרה אלי עדיין, ואין לי ערימות מזומנים. והדבר הזה עולה בסביבות ה15-20 אלף ש"ח!

האם יש שעונים עם לוח וזכוכית ללא השתקפויות כלל? לא ראיתי עד היום משהו דומה (ובמחיר שפוי).

ל-Fitch, השעון של FOSSIL שאצלך עם השתקפויות? לפי התמונות של רוב השעונים שלהם אין להם השתקפות (בתמונה), השאלה איך הם במציאות? ואגב, איך המותג הזה (באיכות, לא בשופוני)? באיביי יש להם שעונים יפים..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קריסטל ספיר עם ציפוי אנטי רפלקטיבי דו-צדדי, כאשר הוא נקי, ובפרט כשהוא שטוח, יכול בהחלט ליצור רושם חזק מאוד של "שעון ללא זכוכית". כמובן שזה כלל לא קשור לתמונה, צילום מקצועי של שעון מתבצע כך שהתאורה לא משתקפת במצלמה, וככלל לעתים קרובות תצלום השעון לא דומה למציאות (במפתיע, הרבה פעמים שעונים נראים טוב יותר במציאות...) ככה שתצלום לא מהווה אינדיקציה.

אישית, גם אם הייתי רוכש שעון באינטרנט בגלל מחיר, הייתי רוכש רק כזה שראיתי קודם במציאות (אלא אם מדובר ממש במוצר כל כך זול שבמקרה הגרוע אפשר לזרוק או לתת מתנה למישהו מעצבן...). זה שחשוב להרגיש ולראות את השעון על היד זה ידוע, אבל פשוט - צילומים כל כך לא משקפים את המציאות...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מנצל"ש.

ראיתי את השעון הבא.

מה שאהבתי מאוד בשעון המדובר הוא שלא רואים אף השתקפות, ולו הקטנה ביותר, של האור/ הסביבה בזכוכית שלו.

זה גורם למראה של שעון ללא זכוכית כלל, ומדגיש מאוד את היופי והאיכות והפרטים הקטנים של הלוח. כמו שאני אוהב. אגב, הלוח קרמי. אולי זה מה שמשפיע?

ממש לא בעיה לצלם ככה. קח לדוגמא, צילום של אחד השעונים שלי (לא טרחתי לכוון ל-10:10). מעבר לזה, בולגרי ב-20 אש"ח? עדיף לקנות מותג נורמלי בחצי מחיר מאשר מפלצת אופנתית שלא ברור איזה מנגנון יש בפנים.

פורסם

אני יודע שרוב השעונים שנראים ככה בתמונות זה בגלל טכניקות וזוויות צילום נכונות.

לא ציינתי זאת, אבל הבולגרי המדובר נראה כך במציאות. ראיתי אותו והחזקתי בו פיזית, ותוך השוואה לשעונים אחרים בחנות עם זכוכית. השעון הזה מדהים בחוסר ההשתקפות שלו.

השאלה היא האם הם היחידים שבלי השתקפות? כנראה שיש לו ציפוי אנטי- גלייר דו"צ+ הלוח הקרמי- מט שמשפיעים על האפקט.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני שונא אותכם. קניתי עוד שעון בעקבות השרשור.

ה13 שלי.

אתמול כמעט קניתי אחד בעקבות השרשור, אבל בסוף נזכרתי שבכלל רציתי לקנות גלקסי נוט 2. אז קניתי שעון יותר זול ואת הנוט.

• תוכן חדש...