Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון בסיסי אך אלגנטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הבנים עומד לחגוג את יום הולדתו ה-22.

השעון שלו נשבר לאחרונה והוא משתמש בשעון שלא מתאים לגילו.

התקציב שהוגדר עומד על סביב 500 ש"ח (אם כי יש גמישות). קניה ברשת אפשרית ואף רצויה, אחרי שמצאנו דגמים שמתומחרים בחנות בי 2.5 (!!) לעומת אמאזון, כולל עלויות הובלה ומיסים.

סיור בקניון ובמרשתת העלה שעונים שהלהיבו אותי ואותו משני בתים - Skagen ו-Danish Design, שמיצרים שעונים דקים ואלגנטיים - אבל מאידך הבחור, שאוהב את העיצוב, חושש שהם בעלי מראה קצת מבוגר יחסית לגילו. הוא מצא ברשת גם סדרה נוספת שמעניינת אותו - סייקו 5.

האם יש למישהו נסיון עם יצרנים\סדרות אלה?

האם יש עוד רעיונות לדגמים שיהיו בעלי אופי צעיר, אבל לא גדולים וכבדים, בסדר גודל זה של מחיר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד הבנים עומד לחגוג את יום הולדתו ה-22.

השעון שלו נשבר לאחרונה והוא משתמש בשעון שלא מתאים לגילו.

התקציב שהוגדר עומד על סביב 500 ש"ח (אם כי יש גמישות). קניה ברשת אפשרית ואף רצויה, אחרי שמצאנו דגמים שמתומחרים בחנות בי 2.5 (!!) לעומת אמאזון, כולל עלויות הובלה ומיסים.

סיור בקניון ובמרשתת העלה שעונים שהלהיבו אותי ואותו משני בתים - Skagen ו-Danish Design, שמיצרים שעונים דקים ואלגנטיים - אבל מאידך הבחור, שאוהב את העיצוב, חושש שהם בעלי מראה קצת מבוגר יחסית לגילו. הוא מצא ברשת גם סדרה נוספת שמעניינת אותו - סייקו 5.

האם יש למישהו נסיון עם יצרנים\סדרות אלה?

האם יש עוד רעיונות לדגמים שיהיו בעלי אופי צעיר, אבל לא גדולים וכבדים, בסדר גודל זה של מחיר?

סייקו היא חברת שעונים יפנית. השעונים שלהם מאוד אמינים, וקרוב לודאי שתוכל להוריש את השעון הזה לנכד שלך עם בוא הימים.

סייקו 5 היא הסידרה הכי בסיסית שלהם, מאוד אמינה(ודי עתיקה) שרק בשנים האחרונות ירדה מיצור. אתה תמצא באינטרנט את השעון בשלל צבעים, חומרים וצורות.

פורסם

רק לפי הכותרת נכנסתי ורציתי להמליץ לך לחפש את אחד הדגמים הישנים יותר של סייקו.

הם יחסית זולים, אמינים מאוד, ונראים לא רע בכלל. לסייקו גם יש עשרות דגמים ולרוב

תמצא דגם שמתאים לדרישות הקונה.

פורסם

בהמשך להמלצות על סייקו סדרה 5, בזמנו חבר פורום פתח שרשור על השעון הזה, ואני קניתי בהמלצתו.

זה השעון:

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNK357-SNK357K1-21-Jewels-Automatic-Free-Ship-/120994731270?pt=Wristwatches&hash=item1c2bd91506

אבל יש לך כמובן עוד דגמים:

http://www.ebay.com/sch/m.html?item=190635874319&pt=Wristwatches&_sop=15&_sacat=0&_from=R40&hash=item2c62c8980f&_ssn=ivshc&_nkw=SEIKO&rt=nc

והכל במחירים של 64-70 דולר.

למוכר יש 99.9% פידבק חיובי ככה שאין לך מה לדאוג בקטע הזה.

Stay Dirty

פורסם

תמיד דופקים את השחורים :twisted::wink:

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNZG17-SNZG17K1-Army-Automatic-Black-Steel-Free-Ship-/190740282380?pt=Wristwatches&hash=item2c6901bc0c

מצאתי אחד שמוצא חן בעיני, אמנם הוא מעט יקר יותר (150$), מה אומרים? או שבמחיר כזה יש כבר אלטרנטיבות עדיפות? מבחינת המראה הוא ממש מצא חן בעיני. אמרתם שעון אמין לשנים? נדמה לי שגם אני אזמין אחד כזה :) דרך אגב, על משלוח בסכום כזה משלמים רק מע"מ, הלא כן?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בעיקרון משלמים רק מע"מ.

אם המוכר מציין על החבילה ערך של פחות מ75 דולר- בד"כ לא יעשו לך בעיות במכס. גם אם תביא שעונים יקרים בהרבה (נגיד עד 300 דולר). מהסיבה הפשוטה שהם יוצאים גם מנקודת ההנחה שיש המון זיופים בתחום (רפליקות לשעוני יוקרה), כמובן שלא להיסחף בעניין.

אני הבאתי שעון ב230 דולר ועבר ללא בעיות. על החבילה נרשם "שעון שחזר מתיקון"...

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

פעם ביקשתי ממוכר לרשום ערך נמוך יותר על החבילה, הוא הלשין עלי ל ebay וחסמו אותי על "התנהלות בלתי ראויה" או משהו כזה. מאז אני לא מבקש דברים כאלה, לך תדע איזה מוכר זה ואיך הוא יגיב לבקשה מהסוג הזה. אחרי הכל, אתה מבקש ממנו דבר לא בדיוק חוקי. (לא שאכפת לי, אבל אני לא רוצה שיכניסו אותי שוב פעם לאיזו blacklist)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מנצל את השרשור.

אני מחפש רצועת גומי חדשה לtissot t-race שלי ואני לא מצליח למצוא כזו באיביי :shock:

זה השעון tissot_trace-thumb.png

תודה רבה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש לי שעון של סקאגן, הוא בסדר אבל נורא קטן לטעמי. סייקו 5 הם אחלה של שעונים במגוון צורות. יש לי כמה שעונים של סיטיזן ואני מאוד אוהב אותם, ובגלל שהסוללה נטענת מאור אז אין אין כל כך מה להתעסק איתם. טווח המחירים באיביי הוא טיפה יותר מהמבוקש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

סייקו 5 היא הסידרה הכי בסיסית שלהם, מאוד אמינה(ודי עתיקה) שרק בשנים האחרונות ירדה מיצור. אתה תמצא באינטרנט את השעון בשלל צבעים, חומרים וצורות.

ירדה מייצור? WTF?

הסדרה קיימת משנות ה70 ועכשיו ירדה מייצור?

• תוכן חדש...