Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון בסיסי אך אלגנטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dittohead, חמוד ההמילטון ! כמעט קניתי כזה בשבת, היה יום מבצעים גדול במייסי'ז (אם כי על רוב השעונים ההנחות היו נמוכות יחסית), חיפשתי לי איזה שעון חביב ולא יקר בשביל הגיוון, בסוף קניתי את זה: http://images.bidorbuy.co.za/user_images/233/1388233/1388233_120911145932_Emporio-Armani-Erkek-Kol-Saati-AR4626__40675327_1.jpg

המנגנון יפני אנונימי, הגימור לא יגרום לאף אחד לחשוב שזה שעון של 10K יורו, אבל השעון פשוט יפה, יש לו עומק שנראה במציאות טוב בהרבה מבתמונות, הוא יושב טוב על היד ובאופן כללי - עושה את העבודה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה. ואגב, לפותח השרשור - אני יכול להציע עוד סקלטון נחמד ואלגנטי, אפילו יותר זול. יש לי כזה:

http://cdnc.lystit.com/photos/2012/04/17/kenneth-cole-black-mens-automatic-skeleton-dial-black-leather-strap-product-1-3292118-434013098_large_flex.jpeg

נראה לי שהמחיר ברוב החנויות נע בסביבות 120-140 דולר. יש לי אותו כבר קרוב לשנה, אם אני זוכר נכון, מספיק מדויק וחינני בהחלט. מהווה גם אמצעי הדרכה מצוין, הילדים אוהבים שאני מסביר להם עליו, איך החלקים שבתוכו עובדים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא נראה לי שהבחור יהיה מעוניין בשלד. מעדיף קו נקי, והקריאות חשובה, כאשר המנגנון ברקע מעמיס על העיניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...