Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הפרק:טויוה רובוטית 08. (כן, נסעתי עליה, חשתי אותה, חקרתי עליה עלל שלל מעלותיה וחסרונותיה...)

המוכר קנה את הרכב מטרייד מוביל לפני כחודשיים (הם קיבלו את הרכב מאדם פרטי שעשה אצלהם החלפה, והוא היה מהניילונים. הצצתי מה שמו, התקשרתי אליו, ולטענתו הרכב פיקס), המוכר באופן מפתיע צריך לטוס ולכן מוכר את האוטו.

מצ"ב הדו"ח בדיקה שהם עשו לפני חודשיים פלוס.

א. מה דעתכם על הבדיקה?

ב. במידה והוא תקין, האם יש טעם לעשות בדיקה במכון או שאפשר להסתפק במכונאי מקצועי שיראה אם אין הפתעות חדשות?

תודה

קורולה.jpg

פורסם

נניח שהבעלים הנוכחי באמת צריך לטוס "במפתיע" ולא סתם מנסה להפטר מרכב עם גיר גוסס וראש מנוע שחש ברע.

הרכב ממש לא פיקס. בטח לא ברמה שהייתי מצפה מטויוטה קורולה שתכונת הדגל שלה היא "אמינות".

בולם קדמי פגום + סימני חבלה - יכול להיות שהרכב נחבל באופן משמעותי או עלה על מהמורה רצינית שפגעה בבולם. אני מקווה שאין נזקים נוספים ש-מממ לא עלו עליהם (הם לא פירקו את הגלגלים לדוגמא).

הסיפור עם הגיר היה מלחיץ אותי.

לא מתאים לי נזילת שמן והרעש ממערכת התזמון ברכב כל-כך צעיר. לברר המשמעות עם מוסכניק.

הרכב הזה שווה משמעותית פחות מהמחירון (ואני בטוח שהבעלים הנוכחי שילם משמעותית פחות מהמחירון על הרכב). גם ככה קורולות רובוטיות הן לא להיט בשוק.

פורסם

ראית מי הזמין את הבדיקה הזאת ? טריידמוביל. לכן היא לא שווה הרבה, חייב לקחת לבדיקה שוב, עדיף למכון שידוע כמחמיר :)

לגבי הבדיקה הספציפית - הכל כמעט כסת״ח, אבל, כאמור, אסור לסמוך על הבדיקה הזו.

פורסם

המחיר צריך להיות 20 אלף פחות מהמחירון לפחות.

אנחנו רכשנו מודל 09 יד 1 ופרטית עם 30-40 אלף ק"מ במצב מצויין במחיר כזה של יותר מ20 אלף פחות מהמחירון .

מנסיון שלנו שחיפשנו רכבים דווקא חברות הליסינג ביקשו יותר מפרטיים שהיו תקועים עם הרכב.

פורסם

מתי קניתם?

כי בחודשים האחרונים נוצר מצב מעניין - כיון שנגמרו כבר לכל הרובוטיות 3 שנות ליסינג, וכל הרובוטיות כבר בשוק הפרטי, אז עכשיו אין את לחץ השפע שהיה כשכל חברות הליסינג רוצות להעיף, וכבר יותר קשה להשיג מחירים מטורפים..

פורסם
מתי קניתם?

כי בחודשים האחרונים נוצר מצב מעניין - כיון שנגמרו כבר לכל הרובוטיות 3 שנות ליסינג, וכל הרובוטיות כבר בשוק הפרטי, אז עכשיו אין את לחץ השפע שהיה כשכל חברות הליסינג רוצות להעיף, וכבר יותר קשה להשיג מחירים מטורפים..

רכשנו לפני 3 חודשים גם, גם אז חברות הליסינג לא היו אטרקטיביות להפך הם ביקשו מחיר של 69 אלף ומעלה על רכבים ממוצעים לרכב שהמחירון שלו הוא 85 אם אני לא טועה.

בעלים פרטיים ביקשו קצת יותר אך היו מוכנים להתפשר על המחיר מאוד מהר.

• תוכן חדש...