Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מגניי רוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצעים ועוד איך מבצעים.

קודם כל הם באמת יפים אבל זה בעיקר "על טעם וריח אין להתווכח".

ומתי שיהיה חורף אתה תפתח חצי חלון ותוכל להינות מאוויר נעים(שזה גם בקיץ) מבלי שייכנס גשם.

עוד דבר שכשמתיזים מים לנקות את השמשה אז המים לא נכנסים.

כמה דברים שאני אגיד לך מנסיון שלי:

המגני רוח עדינים מאוד וזרם חזק של שטיפה, למשל צינור יכולה לגרום להם נזק.

המגני רוח אצלי לפחות גורמים לרעש מטורף, בוא נגיד שלנסוע על 100 ככה עם חלונות פתוחים בכביש מהיר\בינעירוני עם מגני רוח זה די סיוט. מה שכן, אני לא יודע אם זה ספציפית רק בגלל המגני רוח או לחלופין לא יודע איך זה בהלבשה.

הדבקה היא נורא חזקה, אמנם יהיה לך שקט נפשי לאפילו שנים, מצד שני כשתרצה להוריד(כמו כל מוצר ניקלי למשל) יהיה לך מאוד קשה.

הם קצת מסתירים בלמעלה של הקורה, בוא נגיד שזה לא ממש סימפטי אבל מתרגלים.

זהו.

פורסם

לשם המידע:

המגיני רוח שאנו מוכרים ביונדאי שופ הם בהדבקה.

המגיני רוח הם מתוצרת AUTOCLOVER - יצרן מקורי של יונדאי.

ההדבקה היא מתוצרת 3M הידועה.

אנשים לפעמים מפחדים מהדבקה כי היו רגילים לסחורה שהגיעה מטייאון, מסין או רמאללה.

המגיני רוח מתוצרת AUTOCLOVER קוריאה לא עפים ברוח ולא מתפרקים - באחריות!!!

אפילו אם מישהו ינסה בכח להוציא אותם - יצליח מקסימום לשבור אותם.

פורסם

אני קניתי לאקסנט שלי מגיני רוח ביונדאי שופ לפני שנה ומשהו, ואני מרוצה מאוד, האוטו חונה כל היום בחנייה פתוחה, ובינתיים הם מחזיקים מעמד יפה.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר, לי היו מני רוח בהדבקה שהגיעו עם האוטו מהחברה, אני לא אהבתי את המראה והורדתי אותם, זה עלה לי בדם, הם היו דבוקים כלכך חזק שזה היה נראה כמו חלק מהאוטו, אחרי כמה שעות עבודה מאומצות במהלכך גם שברתי את אחד המגנים ,הם הוסרו ללא סימנים.

בברכה ליאור.

פורסם

גם אני חושב לדעתי שהם לא אמורים להשאיר כל כך סימנים, ספציפית המגני רוח.

אני חושב שאתה קצת מגזים, אין סיבה להוריד אם לא רוצים יותר לכן אין סיבה שלא לשבור ולחסוך זמן במקום לנסות להוציא את זה.

המראה של זה יפה בעיניי, אבל לא בכל הרכבים באמת.

האמת, קיבלת רכב חדש חדש מחברה עם מגני רוח?עוד לא שמעתי על זה.

פורסם

התכוונתי להרכבה ע"י היבואן (אתה יכול להזמין יחד עם מגני רוח), לא התכוונתי שזה בא כך מהמפעל ביפן, או בטורקיה.

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...