Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

יש ברשותי סיריון 2008 (מנוע 1295) כשנתיים. אני יד שניה. צריכת הדלק בחודשים הראשונים הייתה מופלאה. 1 ל- 18 ק"מ.

הנסיעה שלי היא סולידית. בכביש מהיר אני לא עובר את ה- 80 קמ"ש. שומר על לחץ צמיגים תקין. טיפולים בזמן.

בשלושת החודשים האחרונים צריכת הדלק עלתה פלאים. אם בזמנו מיכל דלק היה מספיק לכ- 600 ק"מ. היום אני בקושי מגיע ל- 400 ק"מ והמצב רק הולך ומחמיר.

מה יכולה להיות הבעיה?

המון תודה!

פורסם

עברת מקום עבודה ? אולי יש פקקים בדרך החדשה ?

נסיעה בפקקים צורכת הרבה יותר דלק.

כמו כן בחודשי הקיץ בטח הדלקת את המזגן, המזגן מגביר את צריכת הדלק ב 10 אחוז לפחות ובנפח מנוע של

דיהטסו סיריון יכול להגיע גם ל 15 אחוז.

פורסם
עברת מקום עבודה ? אולי יש פקקים בדרך החדשה ?

נסיעה בפקקים צורכת הרבה יותר דלק.

כמו כן בחודשי הקיץ בטח הדלקת את המזגן, המזגן מגביר את צריכת הדלק ב 10 אחוז לפחות ובנפח מנוע של

דיהטסו סיריון יכול להגיע גם ל 15 אחוז.

כל הקריטריונים הנוגעים לצריכת הדלק נותרו זהים מהרגע שרכשתי את הרכב. הרכב היה חסכוני באופן משמעותי תמיד. הן בקיץ והן בחורף. בחודשיים האחרונים מדובר על ירידה של 200 ק"מ למיכל דלק. שוב - במקום 600 ק"מ, אני נוסע 400 ק"מ בלבד והמצב ממשיך להחמיר מחודש לחודש.

פורסם
כל הקריטריונים הנוגעים לצריכת הדלק נותרו זהים מהרגע שרכשתי את הרכב. הרכב היה חסכוני באופן משמעותי תמיד. הן בקיץ והן בחורף. בחודשיים האחרונים מדובר על ירידה של 200 ק"מ למיכל דלק. שוב - במקום 600 ק"מ, אני נוסע 400 ק"מ בלבד והמצב ממשיך להחמיר מחודש לחודש.

אל תכעס עליי.. :|

האופציה הבאה היא לגשת למכון קרבורטורים או הזרקות דלק ולבדוק צריכת דלק דרך גזי הפליטה עם מכשיר 4 גזים.

בפ"ת יש אחד מצויין באזוה"ת סגולה בשם מכון משה זר.

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב?

האם אתה מתדלק בתחנת דלק קבועה ששמת לב להרעה בצריכה?

מתי בוצע הטיפול האחרון לרכב ומה הוחלף בו? האם הוחלף מסנן אוויר במנוע בנוסף למסנן השמן והשמן, והאם הוחלפו פלאגים?

פורסם
אל תכעס עליי.. :|

האופציה הבאה היא לגשת למכון קרבורטורים או הזרקות דלק ולבדוק צריכת דלק דרך גזי הפליטה עם מכשיר 4 גזים.

בפ"ת יש אחד מצויין באזוה"ת סגולה בשם מכון משה זר.

זה סינית בשבילי אבל אכן אעשה זאת. תודה רבה!!:-)

פורסם
כמה ק"מ עבר הרכב?

האם אתה מתדלק בתחנת דלק קבועה ששמת לב להרעה בצריכה?

מתי בוצע הטיפול האחרון לרכב ומה הוחלף בו? האם הוחלף מסנן אוויר במנוע בנוסף למסנן השמן והשמן, והאם הוחלפו פלאגים?

כן. תחנת דלק קבועה. הטיפול האחרון בוצע לפני כחודש. מסנן אוויר לא הוחלף. פלאגים הוחלפו ע"פ הספר.

קילומטראז' של הרכב: 147,143 ק"מ (הרכב נקנה עם קילומטראז' מאוד גבוה; אני באופן אישי לא נוסע כ"כ הרבה)

פורסם
אם ניקו לא נאמר לי. האם לקחת אותו לניקוי? עד כמה זה משפיע?

במידה והמסנן אויר סתום לגמרי אזי תיתכן השפעה חלקית לרעה על צריכת הדלק.

ניתן בפשטות לבדוק לבד ע"י פירוק מכסה מסנן אויר ובדיקה ויזואלית.

מסנן עולה כמה עשרות שקלים במקסימום.

• ספונסר פורום
פורסם

בנוסף ממליץ לך לשים תוסף לדלק כגון סמוג דוקטור.

נזק הוא בטוח לא יגרום והחברים פה בפורום מדווחים על שיפור בביצועים ובצריכת הדלק.

• תוכן חדש...