Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוח שעונים-פשוט לא מאיר,וזה כרגע על הכי גבוהה,אז או שזה פיוז שרוף או שזה כל המנורות שם..

ופתאום הנורת בלם מאחורה גם לא עובדת

והאיתות?לא ניראלי שזה נורה שרופה כי שאני לוחץ על המשולש כולם עובדות,אז איך שרופה?

כמה עלות התיקון לפיוז שרוף+מנורה מאחורה+החלפת נורת איתות?

פורסם
הלוח שעונים-פשוט לא מאיר,וזה כרגע על הכי גבוהה,אז או שזה פיוז שרוף או שזה כל המנורות שם..

ופתאום הנורת בלם מאחורה גם לא עובדת

והאיתות?לא ניראלי שזה נורה שרופה כי שאני לוחץ על המשולש כולם עובדות,אז איך שרופה?

כמה עלות התיקון לפיוז שרוף+מנורה מאחורה+החלפת נורת איתות?

שמע בדרך כלל את התיקונים הקטנים האלה עושים לבד, אלא אם כן אתה לא בדיוק יודע איזה פיוז נישרף וכדי לא להוציא פיוז פיוז אז הולכים לבעל מקצוע.

אבל החלפת מנורות תעשה לבד חבל לשלם על זה כסף, לפי דעתי זה גם נותן לך סיפוק כשאתה מכיר יותר את הרכב שלך ומתקן את כל התקלות הפשוטות האלה לבד.

יש לך תיבת פיוזים בצד שמאל(הצד של הנהג) של הדשבורד ויש תיבת נתיכים על המצבר או לידו, תבדוק באחד מאלה איזה פיוז נישרף.

לגבי המנורות, נורת בלם ונורת איתות עולות בערך 5-10 שח.

אם תרצה הסבר איך להחליף, תבקש 8)

בהצלחה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
שמע בדרך כלל את התיקונים הקטנים האלה עושים לבד, אלא אם כן אתה לא בדיוק יודע איזה פיוז נישרף וכדי לא להוציא פיוז פיוז אז הולכים לבעל מקצוע.

אבל החלפת מנורות תעשה לבד חבל לשלם על זה כסף, לפי דעתי זה גם נותן לך סיפוק כשאתה מכיר יותר את הרכב שלך ומתקן את כל התקלות הפשוטות האלה לבד.

יש לך תיבת פיוזים בצד שמאל(הצד של הנהג) של הדשבורד ויש תיבת נתיכים על המצבר או לידו, תבדוק באחד מאלה איזה פיוז נישרף.

לגבי המנורות, נורת בלם ונורת איתות עולות בערך 5-10 שח.

אם תרצה הסבר איך להחליף, תבקש 8)

בהצלחה.

אני אשמח להסבר מפורט כמה שניתן,גם לפיוזים,וגם לנורות..איך מגיעים לנורות בכלל?במיוחד לאיתות..?

פורסם

להחליף נורה מאחורה בגולף זה הדבר הכי פשוט שיש.

תפתח תא מטען, יש כיסוי בתוך תא המטען ממש צמוד לאיפה שהמנורה, תוציא את הכיסוי, תראה שם קונקטור מחובר לכל הבית מנורה, תוציא את הקונקטור ותוציא את הבית מנורה.

עכשיו יהיה לך ביד מעין מגש עם כל הנורות עליו, פשוט להחליף נורה כמו שמחליפים בבית וסיימת.

להמחשה זה מה שישאר לך ביד וכל אחד מהגומות שם מכילות נורה.

http://media.photobucket.com/image/recent/baxyuk/fghj.jpg

עריכה: אם אתה מאיזור ירושלים אתה יכול לקפוץ אליי עם נורה ותוך שניה אני יחליף לך אותה. ויבדוק גם מה הבעיה של התאורה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

החלפתי נורה מאחורה-לא עוזר היא עדיין לא דולקת.

אני לא יודע איך מחליפים נורת איתות קידמית/צדדית

ורק על העבודה של החלפת נורה אחורית ונורת איתות רוצים לי 250 שקל

אגב,הלוח שעונים עדיין ללא אור וזה כבר ממש מטריד אותי,הפיוז שלו לא שרוף וגם לאחר החלפה של חדש הוא לא עובד

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

אני מיבנה, אם תרצה תבוא ונחליף לך נורות ביחד.

שי.

להחליף נורות כניראה לא הבעיה..אני שמתי לב שהלוח שעונים לא דולק בדיוק שגם המנורה האדומה מאחורה בצד ימין הפסיקה.ממש ביחד

אני נורא מפחד שהלוח שעונים זה עסק של אלפי שקלים כי החלפתי פיוז וזה לא עוזר

ואני מרמת גן

פורסם

עדיין נשמע לי כמו פיוז,

יכול להיות שיש לך 2 תיבות פיוזים

האחת בתוך הרכב והשניה מתחת למכסה מנוע.

תבדוק בשניהם האם יש פיוז שרוף.

שי.

פורסם

קבל הצעה (או שלא, אבל אז תפסיד :wink:) - קפוץ ביום שישי (בתיאום מראש) למוסך רון בת"א, ש"יעבור" על הרכב שלך, יסדר את הדברים הדחופים (מה שאתה מתאר כאן), ואת מה שלא דחוף - לפחות תדע על קיומם ותוכל להערך לזאת כלכלית ונפשית :wink:.

ממה שאני יודע, אני חושב שיאפשרו לך שם לעמוד ליד רכבך ולראות מה מתבצע וכך תוכל גם ללמוד ולהכיר את הרכב לפחות בצורה בסיסית.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין לי זמן אני חייל וסביר להניח שכשאני חוזר הוא כבר לא עובד

וחוצמיזה חבל לי על הכסף,אמרו כאן שאפשר לעשות לבד אז אני רוצה ללמוד רק שיעזרו לי יותר בכיוון ואיזה פיוז צריך להחליף.

הבנתי שבגולף אין פיוז רק ללוח שעונים זה נכון?

• תוכן חדש...