Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כיוונתי את המגבר ושומעים ממש טוב עם הכיון שעשיתי השאלה אם זה לא יותר מידי למגבר ויהרוס אותו

jbl_gto1004_3.jpg

בכיונים של צד שמאל זה הקומפוננט כיוונתי את FREQ כמעט על הסוף כי רק ככה שמעו טוב וככה גם בסאב השאלה שלי אם זה לא טוב שזה כמעט עד הסוף ?

פורסם

כל עוד הINPUT LEVEL לא עד הסוף וגם אתה שומע על הכי גבוה כל הזמן אז לא אמור לקרות לו משהו, המגבר הזה עמיד למדיי ולדעתי הוא יכול להחזיק כל זוג רמקולים בכבוד

פורסם

זה לא כיוון נכון מה שעשית.

אני בספק אם שומעים טוב כמו שאתה חושב וזה לא נטו פסיכולוגי.

איזה קומפוננט וסאב יש לך?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה שעשיתה זה בעצם ביטול כול טווח הבאס בקומפוננט

העברתה את החיתוך לאזור 300HZ ,החיסרון בזה הוא שאין לך כעת באס בקומפוננט

היתרון בזה שכעת אתה יכול להגביר לווליום גבוהה יותר בלי עיוותים ,כי הרמקול לא צריך לנגן טווח תדרים נמוך.

אין בעיה לעשות את מה שעשיתה זה לא פוגע בכלום

ובקומפונטים בסיסיים כמו הטמפו ודומיו התוצאה עשויה להשמע טוב יותר.

פורסם

יש לי אותו מגבר אבל הוא מחובר לרמקולים 9*6 של אינפיניטי 110RMS והאינפוט על רבע בערך אז אני מקווה שלא יקרה כלום לרמקולים כי המגבר הזה שרף לי כבר סט מורל טמפו 5, תבדוק את זה! אבל באופן כללי לא יקרה למגבר כלום

פורסם

AUDIO KING יש כיון שאתה ממליץ לכוון שישמעו טוב גם בוויליום נמוך יותר כי אני מרגיש שהם נפתחים באמת כמו שאת אומר רק בווליום גבוה וזה באסה

פורסם

אם אתה עוקב אחרי ההמלצות שלי ,אני לא ממליץ על המורל טמפו כסט להגברה

אלא על המורל דוטק אוביישן ,ובדיוק מהסיבה הזו.

המורל טמפו לא מחזיק היטב בווליום גבוהה ככלל ובתדרים נמוכים בפרט תחת הגברה חיצונית.

מה שאתה יכול לעשות זה למצוא את האיזון שנישמע לך הכי טוב

תוך כדי כיוון עדין של כפתור ה-FREQ ,והנחתה או העצמה של תדרים ע"י האקולייזר (אם קיים) במכשיר שלך.

פורסם

גם לי את המגבר gto 1004 והוא מגביר אצלי את הדוטק וגם אצלי משום מה ככל שאני מעלה את הfreq אני שומע טוב יותר אז פחות או יותר כיוונתי כמוך וזה לא עשה לי בעיות , אז אל חשש!!!

פורסם

סליחה שאני ככה נידחף לשרשור =)

אבל היום רכשתי סט של וירטוס 602

וגם אני בעל מגבר זהה

הייתי שמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי בכיוון הקומפוננטים הללו,

כי עד אכשיו הצליל שלהם לא משהו..

תודה.

• תוכן חדש...