Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר: מגבי VISION? ויש גם קופון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז, את אותם המגבים קניתי שבוע שעבר לפונטו שלי ב30 שקל, החנות נמצאת ברחוב המגינים בחיפה ונקראת (חלקי חילוף המגינים), או ״סובחי״ לזקנים שמכירים אותו בשם הזה.

עושים את העבודה בסדר גמור.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קח מטר, תמדוד את המגבים המותקנים על הרכב ולפי זה תקנה את המגבים המתאימים, המספרים 21/19 הם מידות המגב ביחידת אינצ', ולפי זכרוני אלו המידות עבור הרכב שלך.

שים לב, המגבים לא באורך זהה, יש אחד קצר והשני ארוך.

תודה! :)

Opel Adam S 2017

פורסם
מגבי גומי גרמנים של Alca בכ90 ש"ח, כבר שנתיים בשימוש ועדיין נראים כמו חדשים- לא התייבשו כלל, ממליץ בחום.

מהנסיון שלי יותר איכותיים מבוש אירוטווין.

יופי נחמה, לא יורים סתם הודעה כזו מבלי פירוט, איפה ?

גוגל לא עוזר הרבה חוץ מהמלצות נוספות של בעלי BMW מחו"ל, מי לעזאזל מוכר/מייבא אותם בארץ ?

פורסם

בפעם היחידה שקניתי מגבים זולים תוך זמן קצר (פחות מחודשיים) הם הפסיקו לנגב כמו שצריך.

נכון לעכשיו יש לי ברכב מגב מקורי מהייצרן כבר 3 שנים, שקלתי להחליף אותו לפני החורף הבא עלינו לטובה, אבל הוא עדיין מנגב ולא משאיר סימנים.

גילוי נאות, מדי פעם אני נכנס לתחנת דלק כדי לנקות חול / צואת יונים מהשמשה כדי שכשאני מפעיל מגבים הלכלוך לא יימרח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ברווז, את אותם המגבים קניתי שבוע שעבר לפונטו שלי ב30 שקל, החנות נמצאת ברחוב המגינים בחיפה ונקראת (חלקי חילוף המגינים), או ״סובחי״ לזקנים שמכירים אותו בשם הזה.

עושים את העבודה בסדר גמור.

:mm_yeah: :mm_yeah:

תודה רבה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בדיוק אתמול הזמנתי שלישייה כזו:

http://www.ebay.com/itm/170905837511?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

סה"כ עלה לי כ70 שקל, לא כסף...

את האיכות אני לא יודע ולא מכיר, אבל כנראה באמת כמו כל זבל סיני שיש בשוק וכמו כל שאר המגבים שבסופו של דבר נהרסים תוך שנה בשמש הישראלית

היום קיבלתי את המגבים בדואר.

קודם כל, אחלה משלוח, ארוז ושמור והכל הגיע תקין.

ובקשר למגבים, אני אישית מרוצה, נראה איכותי ועושה עבודה מעולה, וגם אלו סוג המגבים שאני אוהב יותר.

שוב, לא כסף, אין טעם להשקיע במגב יותר מ30 שקל.

Polo 2012

פורסם

שוב, לא כסף, אין טעם להשקיע במגב יותר מ30 שקל.

בשקט, בשקט, אכתוב לך שאני גם עושה כך ואין לי שום תלונות. גם אחרי מעל לשנה, המגבים עוברים טסט.

מגבים של 40 ש"ח, מחזיקים לי כשנה וחצי-שנתיים (תמיד יש לי זוג ספייר לכל מקרה).

• תוכן חדש...