Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר: מגבי VISION? ויש גם קופון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זבל סיני של 20 שקל מחיר רגיל בחנות.

1+

ברווז, עד שמתרחש מצב שבו אייל ואני מסוגלים להסכים על משהו, כנראה שיש בדבר לפחות גרעין של אמת.

שלשום רכשתי מגבים לאוטוביאנקי, לאחר שאחד ממגבי ה-Bosch שמותקנים עליה כבר לפחות שנתיים נקרע בחלקו. על זבל סיני אינני משלם מתוך עקרון, וכך רכשתי שוב זוג של Bosch תמורת 75₪.

אתה יודע כמה עולה מגב זהה מתוצרת סינית מחורבנת? 50₪. בפריסה לשנתיים יוצא שאני משלם פרמיה של 12.5₪ לשנה עבור תוצרת איכותית.

לי אישית זה משתלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתקלתי בקופון של מגבים מתוצרת ויזיון. אני לא מכיר אותם ולא חושב שראיתי אריזות שלהם אי פעם בחנויות.

מצד שני אני ממילא צריך להחליף את הווישרים עוד מעט, והמחיר זהה או טיפה יותר נמוך ממה שהייתי משלם ממילא.

מומלץ? מומלץ להתרחק?

תודה לעונים.

זוועה של מגבים , קניתי אותם ב30 שקל בחלקי חילוף אצלנו. לאחר לא יותר משבוע התחילו לחרוק ולרטוט לי על החלון בעת הפעלתם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מגבים זולים ועושים את העבודה נהדר, עולים כ 25ש"ח.

באחת ההחלפות רכשתי מגבים של BOSCH ב75ש"ח חשבתי שהם יאריכו ימים יותר מהסינים האלה, מסתבר שהם החזיקו בדיוק את אותו זמן, (חורף אחד).

מהחנות חלפים שרכשתי את של בוש, המוכר שמכיר אותי היטב אמר לי בעצמו שלא כדאי לי להשקיע בהם ושאני אקח מגבים זולים והם יחזיקו את אותו זמן, אמרתי לו שאני מוכן לנסות לקנות פעם אחת מגבים יקרים בשביל ניסיון, מסתבר שהמוכר צדק.

פורסם

יותר ממסכים עם ידידי למעלה, מהניסיון שלי, לא משנה איזה מגב תשים, שנה-שנה וחצי גג הוא לא שווה/מתחיל לעשות עבודה גרועה ממש.

אני מעדיף להשים 20-40 ש"ח על מגב פשוט ולהחליף כול שנה מאשר לשלם על מגבים יקרים ממש, מניסיון של 4-5 שנים הפשוטים עוברים את החורף בצורה מצוינת ומחזיקים טוב מאוד עד לחורף הבא, את הזוג האחרון של VISION החלפתי סתם, פשוט מתוך הרגל להחליף כול שנה וגם היה עליהם מבצע בחנות אז לקחתי, הקודמים משנה שעברה עבדו מעולה.

ככה גם קונים בזול, מחליפים כול שנה וגם נהנים מניגוב של מגב חדש, אין לי מושג לגבי מי שרשם שהם מנגבים גרוע, אצלי הם מנגבים מצוין וללא רעשים.

פורסם

איך אני יודע מה המידות לסופר לנסר 97? :-P

בדקתי בספרים האלו באופיס דיפו שום דבר שם לא מובן לי, הכל SP/F21/19 ומספרים כאילו מדובר בפרארי.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כבר 5 שנים משתמש בוישרים האלה הם עולים 20 ש"ח בקרית גת ועושים את אותה

העבודה בדיוק כמו BOSCH, בדקתי על הרכבים שלנו בבית.

מה שכן הם מתייבשים קצת יותר מהר, אבל מה זה משנה פעם בשנה לפני החורף אני מחליף

אותם ב 20 שקלים ובסוף מאוד מרוצה.

פורסם
איך אני יודע מה המידות לסופר לנסר 97? :-P

בדקתי בספרים האלו באופיס דיפו שום דבר שם לא מובן לי, הכל SP/F21/19 ומספרים כאילו מדובר בפרארי.

קח מטר, תמדוד את המגבים המותקנים על הרכב ולפי זה תקנה את המגבים המתאימים, המספרים 21/19 הם מידות המגב ביחידת אינצ', ולפי זכרוני אלו המידות עבור הרכב שלך.

שים לב, המגבים לא באורך זהה, יש אחד קצר והשני ארוך.

פורסם

השאלה שלי אם המגבי בוש האלה נמכרים בחנויות לאביזרי רכב\אוטו דיפו והם עולים מקסימום 70 שקל?

אם זה של בוש מקורי?.

ורוב המגבים הם סיניים, כל האמריקן איגל וכל החברות ללא שם כביכול.

פורסם

תקנה,זה 20 שקל-כלום כסף למגבים,

מקסימום לא תהיה מרוצה תזרוק/תביא למישהו ב10 שקל.

נ.ב אל תשכח לצרף עליהם חוות דעת :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
השאלה שלי אם המגבי בוש האלה נמכרים בחנויות לאביזרי רכב\אוטו דיפו והם עולים מקסימום 70 שקל?

אם זה של בוש מקורי?.

ורוב המגבים הם סיניים, כל האמריקן איגל וכל החברות ללא שם כביכול.

אני קניתי באוטודיפו. זה בוש מקורי, תוצרת בלגיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני צריך זוג מגבים קדמיים (ואולי גם אחד אחורי) לטויוטה קורולה RUNX שנת 2003

הגעתי איכשהו לשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=402387

(השרשור מדבר על RUNX משנת 2004, אבל הרכב כמעט זהה לשנת 2003)

כתוב שם מעל 200 ש"ח לזוג מגבים קדמיים ומעל 100 ש"ח למגב אחורי.

מה זה הסכומים האלה? אני מפספס משהו? יש משהו מיוחד או מאוד לא סטנדרטי במגבים של הרכב שלי?

• תוכן חדש...