Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מצאתי את הוקס בחנות הזו: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-SONAX-Super-Liquid-Wax

המחיר על פניו נשמע דיי סביר בהתבסס על העובדה שבקושי ניתן למצוא את הוקס הזה בארץ.

רציתי לדעת, האם הוקס מתאים גם לצבע מטאלי וגם לצבע לבן ? ברצוני לעשות לרכב שחור מטאלי ולרכב לבן לגמרי.

בנוסף, מישהו מכיר את החנות ? הזמין מהם ? יש ביקורות ?

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אהלן,

יצא לי להזמין מהם מס' דברים, אחלה שירות ואנשים שמבינים עניין.

לגבי השאלות, תרים אליהם טלפון על הבוקר והם יסגרו לך את כל הפינות.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

אני קניתי מהם מספר מוצרים כולל הווקס הזה. את הקניה עשיתי פיזית בחנות (לא דרך האינטרנט). הווקס עשה עבודה טובה על רכב עם צבע כסוף מטאלי.

פורסם

אני גם קונה משם מדי פעם, למרות שאת רוב הווקסים האיכותיים באמת ניתן למצוא רק באיביי וחנויות כאלו ואחרות בחו"ל (חלקן שולחות לארץ אך המשלוח לא זול בכלל).

קניתי את הווקס הזה לפני 3 חודשים סתם כדי לנסות, הבקבוק נותר כמעט בשלמותו, תוצאות מאכזבות שלא מצדיקות את העבודה הפיזית שכרוכה בכך.

קשה לצפות מווקס של 30-40 שקלים לתוצאה מדהימה, אבל החברה הזו מוכרת מאוד ומנסיון שלי עם יתר המוצרים שלהם הם מצויינים, אז כן קיוויתי לראות הבדל מהותי.

לדעתי הווקס כשלון, אני אישית ממש התקשיתי לראות הבדלים לפני ואחרי, והרכב שלי כהה כך שווקס אמור לבלוט- אם הרכב שלך לבן אתה תראה את ההבדל אפילו פחות.

ניסיתי המון ווקסים, בודדים באמת עושים הבדל משמעותי בטווח ה100 שקלים, אך בקטגוריית ה150-200 שקלים יש 2-3 ווקסים שכן שווים את הכסף ומספיקים להרבה זמן.

אני גיליתי שלצבע של הרכב שלי- אפור כהה, הווקס האיכותי ביותר הוא Pete's53 של כימיקל גייס, כולל משלוח הוא עולה בסביבות ה200 שקלים ומספיק להמון המון זמן.

אני גר בראשון, אם אתה באיזור אתה מוזמן לקפוץ לקחת את מה שנותר מהסונקס, על חשבון הבית.

אני לא אעשה בו שימוש נוסף.

פורסם

אוטוסטור הם בסדר גמור. הזמנתי מהם כ 5 מוצרים לפני שבועיים והמשלוח הגיע כמו שצריך לאחר מספר ימים. התקשרו לוודא שהמשלוח הגיע וענו על שאלות שונות ומשונות שלי. בקיצור חוויה חיובית מאוד ואני עוד אקנה מהם.

הנוגע לווקס של סונקס- קל לשימוש, יחסית לווקסים אחרים הוא מאוד קל ונוח לשימוש. התוצאה סבירה אבל לא מפילה. כבר נתקלתי בטובים יותר. המחיר הזול והתוצאה סבירה.

פורסם

תודה על התגובות.

משום שאני מניח שיש בסיס לטענה שזהו וקס כושל ולא בא לי עוד אחד בדמות טרטל, האם ישנן ביקורות אודות הוקס הזה ?

http://www.ebay.co.uk/itm/Pure-Brazilian-Carnauba-Wax-UWS-Step-3-liquid-05750-/190665801668?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c64913fc4&_uhb=1#ht_518wt_1037

אני לא מתכנן לרכוש אותו כחלק מהערכה המלאה (STEP 1+2+3, אלא רק הוקס).

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
תודה על התגובות.

משום שאני מניח שיש בסיס לטענה שזהו וקס כושל ולא בא לי עוד אחד בדמות טרטל, האם ישנן ביקורות אודות הוקס הזה ?

http://www.ebay.co.uk/itm/Pure-Brazilian-Carnauba-Wax-UWS-Step-3-liquid-05750-/190665801668?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c64913fc4&_uhb=1#ht_518wt_1037

אני לא מתכנן לרכוש אותו כחלק מהערכה המלאה (STEP 1+2+3, אלא רק הוקס).

אותו סגנון כמו הסונקס, אולי אפילו פחות טוב.

יש אתר בשם אוטופיה, יש שם המון ביקורות על המוצרים האלו.

אם אתה מחפש ווקס בטווח המחירים הזה, שמעתי וקראתי ביקורות טובות על מגיוור, אבל אני אישית פחות התלהבתי.

בוא קח ממני את הסונקס אם אתה באיזור, לא הצעתי מתוך נימוס, חבל עליו סתם ישב פה במחסן.

פורסם

אני נצרתי, אבל תודה :-)

אתה בטוח שהוקס כל כך ירוד ? (הכוונה לMOTHERS)

הבנתי שמגווירס וMOTHERS הם חברות מאוד איכותיות וידועות בוקסים שלהם. אם גם עליהם אתה מציע לא לסמוך יותר מדי, אז על מי כן ? וקסים ב1000 ש"ח ?

כאן למשל הביקורות מאוד נלהבות: http://www.amazon.com/Mothers-California-Brazilian-Carnauba-Liquid/product-reviews/B0002U1TX0/ref=cm_cr_pr_btm_link_2?ie=UTF8&pageNumber=2&showViewpoints=0

כמו גם ביקורות אצלנו בפורום על וקסים של MOTHERS בכללי .. ובמחיר של כ90 שקל הוא היה נשמע לי כמו מציאה.

פורסם

בעבר השתמשתי בווקס הנ"ל ,קל לעבוד איתו ונוא נותן תוצאות טובות אבל לזמן קצר ,בנוסף ממליצ על אוטוסטור , לאחרונה עובר בהדרגה למוצרים של מגווירס . קיבלתי לאחרונה לבדיקה ווקס נוזלי שלהם ואין מה להשוות לסונקס התוצאה הסופית מדהימה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אני נצרתי, אבל תודה :-)

אתה בטוח שהוקס כל כך ירוד ? (הכוונה לMOTHERS)

הבנתי שמגווירס וMOTHERS הם חברות מאוד איכותיות וידועות בוקסים שלהם. אם גם עליהם אתה מציע לא לסמוך יותר מדי, אז על מי כן ? וקסים ב1000 ש"ח ?

כאן למשל הביקורות מאוד נלהבות: http://www.amazon.com/Mothers-California-Brazilian-Carnauba-Liquid/product-reviews/B0002U1TX0/ref=cm_cr_pr_btm_link_2?ie=UTF8&pageNumber=2&showViewpoints=0

כמו גם ביקורות אצלנו בפורום על וקסים של MOTHERS בכללי .. ובמחיר של כ90 שקל הוא היה נשמע לי כמו מציאה.

כמו בכל דבר, יש המון רמות של מוצרים, וברגע שכל מה שאתה מכיר זה את הווקס של טרטל שמוכרים באוטו דיפו ב20 שקלים, אז כן mothers יראה לך מצויין.

אבל בשורה התחתונה, הם לא מחזיקים מעמד, לא חזקים ומצפים את הצבע לאורך זמן (מה שמקל על השטיפות הבאות), ופשוט לא שווים את הכסף.

אני גיליתי שעדיף לי להוסיף 100 שקלים, ולהשתמש בווקס עמיד הרבה יותר, עם ברק הרבה יותר חזק, ופשוט איכותי. לעיתים הם גם מספיקים להרבה הרבה יותר זמן!!!

הווקס של סונקס למשל, מעצם היותו ווקס נוזלי, נגמר דיי מהר וגורם למי שמיישם אותו על הרכב להשתמש בהרבה חומר.

הווקס שאני משתמש אית עכשו Pete's53 הוא נעים ליישום ולא קשה מדי, אבל מצריך ממש שכבה דקה דקה לכל איזור ברכב, קשה לי להאמין שהוא יגמר לי בשנתיים הקרובות (ווקס כל 3 חודשים).

מגיוורס רוצים למכור כמה שיותר, המוצרים שלהם לא מיועדים לפלח שוק של משוגעי הרכב בלבד, המחירים שלהם נוחים ורמת המוצר טובה, אבל יש מוצרים שפונים לפלח שוק קצת יותר דקדקן, ובהתאם גם עולים קצת יותר.

אז שכל אחד יעשה את החישוב שלו.

בסופו של דבר אני מאוד אוהב לנסות את כל המוצרים האלה, המחסן שלי מלא בערמות שלהם! יש מוצרים שעשו לי את זה, ואני דבק בהם, ויש מוצרים שלא. עד שלא תנסה לא תדע, המון המון משתמשים מאוד אוהבים את הווקס של מגיוור, סונקס ושות', אני פחות.

פורסם

עבדתי עם הווקס הזה על 3 מכוניות , קניתי אותו מאוטוסטור כמובן , ווקס שמרגיש זול ומתאים למחיר , מתייבש מהר ונותן סה"כ תוצאות טובות, 2 רכבים לבנים היו לי ואחד שחור, על השחור ממש היו הבדלים ענקיים על חלקים בלי ועם ווקס והרכב חדש מהחברה (פיקנטו 2011) , ולעומת זאת בלבנות הישנות שתיהן מ 94 נתן אפקט סביר , וכמובן לא נשאר זמן רב.

Miata ND2

פורסם

הסונאקס טוב ובסדר.

יתכן ויש כמה סוגים של וקס באותה חברה מייצרת, ולכן יש התרשמות שונה של האנשים.

רכשתי אותו בארץ לפני שנה וחצי או שנתיים בעקבות המלצות שהיו בפורום (חפש לבד את השרשור), מכיל קרנובה וזה טוב.

יישמתי על צבע מטלי, הוא נוח לעבודה, משאיר אפקט טוב לאורך זמן רב - כמובן אם השימוש בצורה נכונה.

בקבוק מספיק לשימשו נדיב ונשאר כשליש לשימוש מקומי קטן מידי פעם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...