Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירוס חתול- מחויב המציאות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים את הנעלי בית קרוב אליך, בשניה שהוא מתחיל עם השטויות שלו, שגר לו את הראשונה לכיוון בין העיניים.

אם האידיוט לא הבין את הרמז, מזל שנעלי בית באות בזוגות.

אם מדובר באידיוט יוצא דופן, שמור ליד המיטה גם את הנעליים של המילואים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבור מקרוקס לקבקבי עץ הולנדיות.

חתול זה כמו הפתעה בימי הולדת של בני 3.

כמו שאומר המפעיל: "מה שיוצא, אני מרוצה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ושאלה:

ממה שכתבו לי בתגובות עד כה, אין תשובה חד משמעית לעניין חתול שמציק לפנות בוקר- יש חתולים שממשיכים להטריד בעליהם מוקדם בבוקר, יש כאלו ש"עובר להם". כרגע העניין נמשך - החתול מיילל, שורט מזרן למשוך תשומת לב, לעיתים אף נותן צ'פחות לבת זוגי ופעם אף שרט. איתי הוא לא מעז. פעמיים השבוע עשה צרכיו הכבדים באמבטייה. נראה שהוא צמא ליחס בזמן שאני צמא לשינה.

אם יש עצות, אשמח.

עניין אחר: במהלך היום הוא נצמד הרבה לחלונות , צופה בערגה ולעיתים משועמם. האם לקשור לו רצועה נמתחת ולצאת עימו לטיול קצר? הסביבה אורבנית.

לפני שנים, בסביבה רגועה יותר וחתולה רגועה יותר, בהרבה. נהגתי להוציא אותה החוצה, לבקשתה, וללכת בקירבתה ללא רצועה.

איתו זה לא מתאים,הוא אמיץ מדי.

האם באמת יש לו צורך? האם הוא יצליח לברוח מן הרצועה? תודה.

פורסם

אני לא הייתי מעז להוציא את החתול שלי לטיול עם רצועה. תן לו להסתובב ליד החלון כמה שהוא רוצה, רק תזכור שחתול מאוד קשור לטריטוריה מסויימת והוא עלול להתחרפן כשפתאום תעביר אותו למקום שאינו מוכר לו.

לחתול שלי, למשל, לקח תקופה לא קצרה עד שהרשנו לו לצאת למרפסת (בית פרטי קומה שניה). בהתחלה הוא היה יוצא ממש קצת וחוזר ברגע שמשהו לא היה נראה לו. אח"כ הוא התרחק עוד קצת ועוד קצת, והיום אם נותנים לו יד חופשית מידי, הוא מוצא את דרכו למטה לחצר בדרך לא ברורה.

הבעיה היא שבחצר יש חתולים אחרים, וכדרכם של חתולים הם מתקוטטים (טוסיק תמיד מנצח!). חוץ מזה, הוא אינו מצליח למצוא את דרכו בחזרה הביתה, וכשאני יוצא אליו הוא פתאום לא מכיר אותי ובורח ממני.

חוץ מזה, אחרי הפעם השלישית שבה הוא הצליח להיפטר מהקולר שלו בכל אותם טיולים שכונתיים, החלטנו לא לקנות לו קולר חדש. אני מספר לך את זה כדי שתבין מה הסיכויים שהוא ישאר איתך במידה ותחליט לקשור לו רצועה ולצאת איתו לטיול בשכונה.

בקיצור - תשאיר אותו בבית.

לעניין שאלתך הראשונה: לצערי, הדרך היחידה שאני מכיר למיגור התופעה היא לישון עם דלת סגורה, אלא שציינת שהדבר אינו בא בחשבון מבחינתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא להוציא!

חתולים אוהבים להשקיף מחלונות אבל זה לא אומר שהם צריכים לצאת החוצה או שכדאי להוציא אותם. בחוץ הם עלולים להכנס לסטרס או פאניקה, להדרס או להעלם, להיות מעורב בקטטה (לא הטריטוריה שלהם) ושאר צרות. לטובת החתול והבעלים - לא לצאת מהבית חוץ מהביקור השנתי אצל הוטרינר (ואז - בכלוב נשיאה).

:turn-l:
פורסם

כפי שציינו-לא להוציא החוצה!

גם לי שני חתולים שבין השעות 5-6 בבוקר מתעוררים ומנסים למשוך תשומת לב. זה בד"כ לוקח בין 10 דקות לחצי שעה ואז הם נרגעים ומתחילים שוב בסביבות 7... דפוס קבוע.

אני לא מאלו שזורקים נעליים על החתולים אלא סתם סובל בשקט.

באותם לילות שאנו הולכים לישון מאוחר יותר וגם משחקים או מעסיקים את החתולים שעת ה"השכמה" מתאחרת.

אין ספק שחתול זקוק לגירויים ולמשחק ועליו להתעייף קצת, לרוב אנו הבעלים קצת מתעצלים ולא תמיד מבינים את הצורך הזה.

ולמי שיש ניסיון אני שואל האם העניין הזה של עט לייזר מצליח לרתק אותם מעבר למספר ימים או שגם המשחק הזה נמאס עליהם די מהר?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי שני חתולים.

אחד מטייל חופשי (כמה שעות ביום). יש לי גישה ישירה לחצר אחורית ולפארק ויש כאן מ ל א חתולים...

השני לא מעיז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החלפת לו את מצע החול (סוג)?

הארגז נקי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
החלפת לו את מצע החול (סוג)?

הארגז נקי?

ל'

לא החלפתי סוג חול, הארגז נקי.

חשבתי שהוא עושה זאת לאחר שהוא דורש מאיתנו לצאת מהמיטה כאות לחץ או מחאה, אך לפחות במקרה של אתמול, זה נעשה בלילה ולא לפנות בוקר.

נהג מתחיל. תשובה שלילית, אולי דווקא נתחיל בכך או במשהו אחר שירתיע?

פורסם

יש לי זוג חברים עם אותה בעיה (חתול, קקי, אמבטיה). הם ניסו בדרכים שונות ומשונות למגר התופעה.

בשורה התחתונה, כבר שנתיים הם מנקים את האמבטיה כל יום.

תנחומי.

עריכה:

פתאום נזכרתי - לנו היתה בעיה של- חתולה, פיפי, מטבח.

השתמשנו בזה: http://www.feliway.com/us והיא הפסיקה.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...