Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און אני בטוח ב 100% שהרכבים באשקלון יעזרו לבחור ( יש שמה סטיישן) ועוד סוסיתא רגילה וחבל שבסוף יגיעו הרכבים למזבלה האשקלונית ...

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
און אני בטוח ב 100% שהרכבים באשקלון יעזרו לבחור ( יש שמה סטיישן) ועוד סוסיתא רגילה וחבל שבסוף יגיעו הרכבים למזבלה האשקלונית ...

לא שכחנו אותן. מחכים לרענן...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

"יששום מדבר וציה ותגל ערבה"

חברים המדבר זה נהדר !!!

האמת ההודעה הזאת היא לאיש אחד גיא 127 גיא יקר יש לך אוטו !!!

צור איתי קשר מצאנו לך אוטו עם רישוי .

הסבלנות משתלמת הבישול היה ארוך אבל הפיבר עשוי כהלכה גם תמונות מובטחות .

רענן

0522412233

24/7

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
"יששום מדבר וציה ותגל ערבה"

חברים המדבר זה נהדר !!!

האמת ההודעה הזאת היא לאיש אחד גיא 127 גיא יקר יש לך אוטו !!!

צור איתי קשר מצאנו לך אוטו עם רישוי .

הסבלנות משתלמת הבישול היה ארוך אבל הפיבר עשוי כהלכה גם תמונות מובטחות .

רענן

0522412233

24/7

מתי אני יכול להתקשר?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ראיתי! צא לדרך!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לרענן,

כהמלצתך בדקתי והמנוע מסתובב!

בקשר לניקיון: האם לא כדאי לפרק את פנים הרכב ואת תכולת תא המנוע ורק אז לשטוף?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
לרענן,

כהמלצתך בדקתי והמנוע מסתובב!

בקשר לניקיון: האם לא כדאי לפרק את פנים הרכב ואת תכולת תא המנוע ורק אז לשטוף?

חדשות נהדרות בקשר למנוע. זה אומר שעם קצת רצון ופינוק (בהנחה שאין בו כשל) - הוא מניע.

ולגבי הניקוי. אתה צריך להגדיר לעצמך את מהות ועומק השיפוץ שאתה רוצה להיכנס אליו. אם שיפוץ מקיף ומושלם שכולל פירוק כללי של המכונית - אז תתחיל בפירוק. אם שיקום ותיקון של הדרוש תיקון, תוך שימור של דברים תקינים (ריפודים, למשל) - אתה יכול להתחיל בפירוק המושבים. לשאר הדברים שם אין באמת השפעה. הם מפלסטיק או פיבר.

מקסימום תעביר שואב רציני, רק בכדי שאפשר יהיה לקבל רושם טוב יותר לגבי מצב המכונית.

ובתא המנוע: אתה רוצה לנסות להניע תחילה, או לפרק את המנוע החוצה. אם להניע תחילה, אפשר לסגור את הפתחים של המנוע ולהעביר את כל האזור שטיפה רצינית ויבוש.

בקיצור, כוון אותנו ואותך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

און שלום,

מניסיונך, האם לסמוך על רצפת הרכב?

הרכב שימש כפח אשפה והיה בחוץ במשך מספר שנים?

אני די חושש מכך ושוקל (האם) לחדש את הרצפה?

בנוסף אני שוקל אובראול מלא?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
און שלום,

אליאל שלום.

אחד היתרונות הבולטים של הפיבר הוא שהוא לא מחליד... :lol: אין לך ממה לדאוג מהבודי. הרצפה עבה וחזקה. הבעיות היחידות שצפויות הן מצד הברזלים המושתלים בבודי. ברוב המכוניות הם מתנפחים מחלודה וצריך להחליף אותם. קל לבדוק את הנושא. תרים את השטיח באזור רגלי הנהג והנוסע ותראה עם הפיבר מסביב לבורג המחבר בין השלדה לבודי קמור ומנופח. אם כן, אזי המתכת המושתלת בו התנפחה.

יחד עם זאת, בהחלט כדאי לבדוק את מצב קורות השלדה ולוודא שהן לא חלודות או סדוקות, במיוחד בחלק הקדמי של השלדה, מאחר שאחת הבעיות של השלדה הזו - כתוצאה מהתאמת יחידת כוח כבדה בחלק הקדמי של השלדה - היא היווצרות סדקים.

המכונית הזו נזנחה למשך שנים בדרום הארץ, לא? באזור שהוא לא משופע גשמים. אם כן, הסיכוי לצרות לא גבוה. תורמת החלקים שלנו בלתה יותר מעשור כאשר השלדה שלה באדמה באזור השרון ועדיין נראתה טוב למדי. תרים את האוטו על ליפט, אם אתה יכול, ובדוק את הנושא לעומק. צלם תמונות, אם אתה יכול.

לגבי המנוע: אם הוא מסתובב, שווה לנסות להניע אותו בכדי להעריך את מצבו. צינור הנשם המנותב לאחור לא מבשר טובות, כך שבהחלט יתכן שהמדובר במנוע "עייף". באנגליה יש להשיג את כל החלקים הדרושים לשיפוץ מנוע מלא ובמחיר זול. אבל לפני שעושים הזמנה, צריך לפרק את המנוע ולוודא מידות בוכנה ומיסבים. אני עדיין מציע לנסות להניע את המנוע טרם פירוקו.

און

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
און שלום,

אליאל ידידי

אומנם שאלת את און אבל אוסיף מנסיוני

א. מים בתא הנוסעים לא יזיקו פרק כיסאות ושטוף יש חורי ניקוז

ב. מנסיון ממיס שומנים טוב מנוחה והרבה מים עושים פלאות במנוע

אחר כך מפלג חדש והחלפת שמן ויאללה להניע.

מנסיון משותף לי ולאון 4 מתוך 4 מנועים שסובבנו

התניעו וואחד מהם פעיל באופן יום יומי אין צורך באוברול מלא

שים דגש על החזרת הרכב לכשירות האמן לי אם תרצה אוברול

נעזור לך לעשות אחד על השולחן ואז רק להחליף

יש את כל החלקים או את האפשרות להשיגם דמי החנוכה יספיקו

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תוכן חדש...