Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצער לשמוע על הרכב שפינק אותך ומשמח לשמוע שיצאת בשלום מהאירוע.

אם בא לך שתף איך קרתה התאונה ובתמונות של הרכב לאחריה.תודה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה. זה קרה בערב בחיפה, ברחוב חטיבת גולני, במקום שכביש 22 משתלב. אני הגעתי במסלול האמצעי, מימין מגיעים רכבים מכביש 22, הייתה שיירה. בינינו יש קו לבן עבה מאד. המסלול שלי והמסלול לשמאלי ריקים לגמרי מלפנים ומאחור. אני מזהה שאחד הרכבים מאותת שמאלה, מניח שהוא משתלב למסלול שלי, וזז למסלול השמאלי ביותר, כשאני מתקרב אני מבין שהוא בעצם פונה שמאלה לרחוב צדדי, אני בולם אבל זה לא מספיק, בשלב הזה הוא לרוחב הנתיב שלי, אני פוגע בו בכנף שמאל, ונכנס בפינה של רחוב אל הילאל, בגרם מדרגות בטון, תמרור וגדר ברזל. נפתחו שתי כריות, תא הנוסעים נשאר שלם לגמרי, הפרונט מרוסק. אין נפגעים בגוף גם ברכב השני (פיז׳ו 107 שכורה עם 4 תיירים צ׳כים). לרכב השני נזק קל יחסית.

אני קיבלתי שפשופים ביד ימין, כנראה מכרית האוויר (נראה קצת כמו כוייה).

הכל צולם במצלמת נסיעה, כרגע אני לא מעלה את הסרטון עד שהעניין המשפטי יסתיים (שזה כמה שנים..).

לדברי השוטרים בזירה כל הזמן יש שם תאונות מהסוג הזה. הקו הלבן נמשך עד אחרי הפניה שמאלה לאל הילאל, ובכל זאת רבים פונים.

ImageUploadedByTapatalk1405090401.482352.jpg

ImageUploadedByTapatalk1405089669.003447.jpg

ImageUploadedByTapatalk1405090017.198416.jpg

ImageUploadedByTapatalk1405090037.407956.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מדוע זה ייקח כמה שנים?

הרי מדובר בנזק לרכבים בלבד.

חברת הביטוח של חברת השכרה עוד חושבת שנהג הרכב השכור לא אשם?

גם אחרי שייראו את הסרט?

ינסו לסחוט עניין אשם-תורם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם הסרטון מתעד את חציית הקו הלבן וכמה מטרים לפני הפניה היא בוצעה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, בסרטון רואים חציית קו לבן בבירור. בעיקרון הנהג הודה בפני השוטרים שרשמו את דוח הארוע, אבל כמובן שינסו להפיל עליי אשם תורם. אין לי מושג עדיין מה אומרים בחברת הביטוח של הרכב השני, מנסיון זה יכול לקחת הרבה זמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• ספונסר פורום
פורסם
תודה. זה קרה בערב בחיפה, ברחוב חטיבת גולני, במקום שכביש 22 משתלב. אני הגעתי במסלול האמצעי, מימין מגיעים רכבים מכביש 22, הייתה שיירה. בינינו יש קו לבן עבה מאד. המסלול שלי והמסלול לשמאלי ריקים לגמרי מלפנים ומאחור. אני מזהה שאחד הרכבים מאותת שמאלה, מניח שהוא משתלב למסלול שלי, וזז למסלול השמאלי ביותר, כשאני מתקרב אני מבין שהוא בעצם פונה שמאלה לרחוב צדדי, אני בולם אבל זה לא מספיק, בשלב הזה הוא לרוחב הנתיב שלי, אני פוגע בו בכנף שמאל, ונכנס בפינה של רחוב אל הילאל, בגרם מדרגות בטון, תמרור וגדר ברזל. נפתחו שתי כריות, תא הנוסעים נשאר שלם לגמרי, הפרונט מרוסק. אין נפגעים בגוף גם ברכב השני (פיז׳ו 107 שכורה עם 4 תיירים צ׳כים). לרכב השני נזק קל יחסית.

אני קיבלתי שפשופים ביד ימין, כנראה מכרית האוויר (נראה קצת כמו כוייה).

הכל צולם במצלמת נסיעה, כרגע אני לא מעלה את הסרטון עד שהעניין המשפטי יסתיים (שזה כמה שנים..).

לדברי השוטרים בזירה כל הזמן יש שם תאונות מהסוג הזה. הקו הלבן נמשך עד אחרי הפניה שמאלה לאל הילאל, ובכל זאת רבים פונים.

[ATTACH]388445[/ATTACH]

שלומי תהיה בריא!! העיקר שזה נגמר רק בברזלים מעוקמים!

מאחל לך לצאת מהעניין עם רכב (ליסינג??) משודרג, שמור על עצמך!

אורי

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחרי תקופה מסויימת עם אוקטביה בליסינג חזרתי לפוקוס בגירסה קצת שונה אבל עם אותה מידת צמיגים (פירוט בחתימה).

הייתי צריך להחליף רביעייה כי הרכב שקניתי הגיע עם הקונטי המקוריים שהיו יבשים מאד.

התלבטתי בין הטויו T1 SPORT שהיה לי ניסיון מוצלח איתם, לבין ניטו NT830, שניהם בערך אותו מחיר במידה הזאת. החלטתי להמר על הניטו כדי לנסות משהו חדש, גם כי אין הרבה מידע עליהם.

קיבלתי מחיר טוב מטיירקלאב ושירות מצויין מאלעד.

בנסיעה הראשונה בכביש יבש ממש התאכזבתי, הניטו איבדו אחיזה במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני רגיל בתוואי שאני מכיר היטב. חשבתי שזה עניין של הרצה, לרוב אחרי כמה עשרות קילומטרים זה משתפר.

זה לא קרה בקילומטרז הרגיל, אבל אחרי שבוע בערך (400-500 קמ) התחלתי לראות שיפור משמעותי. אז ביבש הם בסדר גמור, רק שלוקח להם הרבה זמן להגיע לזה.

ברטוב לעומת זאת - ממש לא להיט. לא זוועה כמו צמיגים סינים מסויימים, אבל פחות אחיזה ממה שהיה לי בטויו, וזה כבר מצב קבוע..

מבחינת שחיקה גם לא משהו, אני נוסע הרבה יותר רגוע לעומת מה שהיה עם רכב ליסינג (ככה זה כשהדלק עולה כסף..), והשחיקה בכתף של הקדמיים אחרי 6k די גבוהה.

בקיצור - פעם הבאה חוזר לטויו..

תמונות קדמי ואחורי אחרי 6k:

ImageUploadedByTapatalk1454242864.219755.jpgImageUploadedByTapatalk1454242872.500811.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איך הם מבחינת רעש ונוחות?

פורסם

וואלה.. לא יודע :) אני לא ממש חד אבחנה בנושאים האלה, לא מרגיש שום דבר חריג לטובה או לרעה, זה עוזר במשהו ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה. זה גם מידע. לא תמיד יש הבדל מוחשי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז עברו להם 12K עם הניטו NT830, הקדמיים נפחו את נשמתם סופית, האחוריים עדיין בסדר.

האחיזה שלהם הפכה לממש גרועה גם ביבש (היא בעצם ממש לא הייתה משהו), וממש חיכיתי להפטר מהם ולהחליף לT1 SPORT..

בניגוד למנהגי לא עשיתי רוטציה קדמי/אחורי בגלל שרציתי צמיגים טובים בציר הקדמי, ולא את הניטו האחוריים.

אז היה קצת קשה להשיג את הT1 SPORT, מצאתי אותם בצמיגי תבור בחיפה שהיו ממש בסדר, ממש התאמצו להשיג לי אותם (לטייר קלאב למשל לא היה במלאי). המחיר - 480 ש"ח לצמיג. במידה 215/50/17 אין הרבה לו תחרות מבחינת עלות/תועלת.

בקיצור - אחרי ההחלפה הרכב קיבל חיים חדשים, פתאום אני לוקח את הסיבובים המוכרים במהירות שהייתי לוקח אותם באוקטביה, מדובר בהפרשים עצומים בנקודה שבה הESP נכנס. על סיבוב נתון ההבדל היה בין 120 עם הניטו, ל140 עם הטויו.

ומעבר לזה הניטו נשחקו הרבה יותר מהר מכל צמיג אחר שהיה לי (אולי רק הT1R היה גרוע יותר).

אז שוב - ממליץ בחום על הT1 SPORT.

מצורפת תמונה של הניטו בסוף חייהם.

42abad0db9b61e9fc55bac3e8558be57.jpg

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על העדכון.

12K ק"מ לקדמיים זה ממש קצת, אפילו לנהיגה נמרצת. מזכיר לי את ימי ה-R1R. אבל שם לפחות בתמורה מקבלים אחיזה, ולפי מה שאתה אומר בניטו גם את זה אין...

• תוכן חדש...