Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ממש צמיג פח. האמת שהנהיגה שלי ב-12K האלה הייתה אפילו פחות נמרצת מהרגיל שלי (בימי הליסינג כשהדלק היה חינם הייתי נוהג יותר נמרץ קצת..).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שקלתי את הניטו בעבר ללאון שלי ובחרתי בסוף בפרמסי 3.

לאחרונה חשבתי עליהם לפביה של אחותי אבל בזכות השרשור הזה אני אוותר.

• חודש מאוחר יותר...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מעדכן, היום הוחלפו עוד 2 צמיגים (שוב נבחרו T1 SPORT כי אין משהו יותר טוב מזה מבחינת תמורה לכסף במידה הזאת). מאחורה היו הניטו שסיימו את תפקידם, ה-T1 SPORT על הציר הקדמי עברו 14K עד עכשיו (הרכב עם 63K כרגע), ונראים בסדר גמור. כרגיל - העברתי את הקדמיים אחורה והחדשים הורכבו מלפנים (וכרגיל הצמיגאי התווכח איתי שצריך לשים את החדשים מאחור).

ככה נראים ה-T1 SPORT כרגע אחרי 14K (אפשר להשוות לניטו שנשחקו הרבה הרבה יותר מהר) :

2c21098424428ab7eff6976ff34693d3.jpg

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מעדכן, היום הוחלפו עוד 2 צמיגים (שוב נבחרו T1 SPORT כי אין משהו יותר טוב מזה מבחינת תמורה לכסף במידה הזאת). מאחורה היו הניטו שסיימו את תפקידם, ה-T1 SPORT על הציר הקדמי עברו 14K עד עכשיו (הרכב עם 63K כרגע), ונראים בסדר גמור. כרגיל - העברתי את הקדמיים אחורה והחדשים הורכבו מלפנים (וכרגיל הצמיגאי התווכח איתי שצריך לשים את החדשים מאחור).

ככה נראים ה-T1 SPORT כרגע אחרי 14K (אפשר להשוות לניטו שנשחקו הרבה הרבה יותר מהר) :

2c21098424428ab7eff6976ff34693d3.jpg

דברר

דבר ראשון ממש כיף ראות שאתה מעדכן ולא מאילה שנעלמים :D

דבר שני , תיקנת את הרכב?!?!? הוא נראה כאילו חטף מכה דיי רצינית...אשמח אם תפרט עד כמה שתוכל לגבי זה.

ובקשר לצמיגים - אני מאוהב בהם! היו לי כאילה וכל מי שאני מכיר שרכש אותם רק מהלל אותם

פורסם

חחח לא זה לא אותו רכב. הרכב שהלך טוטלוס היה מנוע 2 ליטר גיר רובוטי. עכשיו יש לי 1.6 טורבו ידנית.. חיצונית נראים זהים לגמרי :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בוא לא נתחיל שוב את הויכוח הזה כאן. יש שרשורי ענק בנושא, וגם שם לא הגיעו להסכמה חד משמעית.

למשל זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?195381-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8&highlight=ESP+%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%94

אני אישית מרכיב את החדשים מלפנים כי אני רוצה אחיזה יותר גבוהה בציר הקדמי, שאחראי על היגוי ובלימה ביום יום, וגם בזמן תמרוני חירום שם אתה צריך את כל האחיזה שאתה יכול לגייס כדי להמנע מתאונה.

סיבה נוספת היא שאצלי השחיקה יותר מהירה מאצל הנהג הממוצע עקב נהיגה יותר נמרצת ונסיעה בכבישים הרריים. כשהחדשים מקדימה והם אלה שנשחקים מהר יותר אני מגיע לאיזון יותר טוב בין השחיקה של הקדמיים לאחוריים.

המצב היחיד שבו אני מפסיד או מסתכן זה בתנאים של גשם כבד שיוצר שכבת מים עבה שעלולה לגרום לציפה במהירות גבוהה.

במצב הזה עדיף שהקדמיים יצופו קודם, כי כשהאחוריים יאבדו אחיזה זה יייגמר באיבוד שליטה כנראה.

אבל זה מצב שאפשר לצפות ולמנוע ע"י נסיעה יותר איטית בתנאים כאלה. בסוף הכל פשרות בחיים, מבחינתי זו הפשרה היותר טובה.

כל אחד שיחליט מה עדיף לו.

לגבי הלחץ בצמיגים - אין בעיה של לחץ נמוך, זו השחיקה הנורמלית בסוג הנהיגה שלי לאורך ה-20 שנה האחרונות בערך :)

אני נוסע עם לחץ של 36 קר, 39-40 חם. יותר מזה פוגע קשות בנוחות ולא תורם כבר הרבה. הדופן לא קורסת, פשוט הכתף נשחקת יותר מהר כשנוסעים מהר בסיבובים..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...