Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, 14 דולר לפאקינג 100 גרם זה שחיטה, אני לא יודע כמה זה עולה בארץ, אבל אני משוכנע ובטוח שאם זה היה אותו המוצר

של אותה החברה בדיוק, הייתי משלם על זה לפחות כפול.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על האש: שף גדי בלאו

גדי בלאו גדל בדרום אפריקה, שם רכש את ידע הבשרים שלו. היום הוא מתפקד בתור השף של "איקאה", אבל גם מכין נקניקיות דרום אפריקאיות מצוינות אצלו בבית בהזמנה מראש.

מה מומלץ? מיני נקניקיות בראטוורסט ובילטונג (בשר מיובש).

[הגפן 45 בורגתא, הגעה בתיאום מראש, טל' 054-4924189, 052-2725319]

אלו הפרטים.

אם מישהו ייסע לשם בסופו של דבר אני אשלם השתתפות על הדלק כמובן על הקניה ועל משלוח במידה ותיקחו גם בשבילי.

מוכן להיות שפן נסיונות.

איפה זה בורגתא (אם לא היה 45 לפני הייתי בטוח שזה ג׳יבריש) ואיפה אתה נמצא?

עריכה: מצאתי. באיזור נתניה. אם אני נוסע אני חוזר עם כמות. יש עוד חבר׳ה מעוניינים? פותח השרשור אולי לא תוכל לחכות לביף ג׳רקי מארה״ב?

מי שמעוניין מתבקש לרשום את אזור המסירה המבוקש.

מתנצל, משלוחים לדרום הם לא אופציה.

פורסם

מה המחיר? כמה? למה? שתף אותי, למרות שהזמנתי כבר מ-EBAY אני אשמח לבדוק אופציות נוספות קרובות יותר גיאוגרפית

וזולות יותר כלכלית.

פורסם

לא יודע, גיליתי על האופציה לפני כמה דקות. כמה שתרצה. כי זה טעים.

מחר אתקשר לשף ואשאל אותו מה המחיר.

מאיזה איזור אתה?

פורסם
שמע, 14 דולר לפאקינג 100 גרם זה שחיטה

כי אתה משלם על זה בשקל ונאלץ לספוג את יחסי ההמרה...

אם היית אמריקאי שמשלם על זה 14 דולרים שהוא הרוויח בארה"ב (סביר להניח שפחות, אני מניח ש 14 זה כולל המשלוח ששילמת), זה לא כ"כ יקר. תחשוב שבארץ 100 גרם גרעינים יכולים לעלות מספר דומה של יחידות מטבע... כאן ב 14 יחידות מטבע רכשת 100 גרם של בשר.

על ג'רקי בייבוא סדיר אין ספק שהיית משלם בארץ מחיר שגבוה בצורה ניכרת מהמחיר ששילמת באיביי (על מוצר באותה האיכות בכל אופן). עם זאת, מעניין כמה יעלה ג'רקי בייצור מקומי - האם יגבו מחיר סביר, או שמא ינסו לעשות "סיבוב" על הצרכן? אחכה לעדכון שלכם :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני אבדוק את הנושא יחד עם אלון, חברי לג'רקי, ואעדכן.

הג'רקי עצמו עלה פחות מ-6$, באיזור ה-5.5$, השילוח פה הוא היקר, כמעט 9$ והמוכר הזה היה הזול ביותר!

אני עצמי מוכר באיביי כבר קרוב ל-5 שנים ומוכרים לי היטב תעריפים הדואר של USPS (הדואר האמריקאי) והמוכר הכי זול שם

גנב. יחד עם זאת, אני יכול להבין אותו כי על הג'רקי עצמו הוא לא עושה הרבה רווח אלא דווקא על השילוח (הוצאות דלק, אריזה,

דבק, בולים, מעטפה עמידה וכו'). על משלוח FIRST CLASS שהוא הפשוט והזול ביותר וללא מעקב, אמור לעלות באיזור ה-4$

בתרחיש הכי גרוע.

יחד עם זאת, אני אשלם בכיף ובאהבה מחיר מופקע בסטנדרט בינלאומי, מאשר שכל ישראלי אחר ידפוק אותי עם מחיר מופקע

שקרי שיעלה לי כפול או יותר עבור אותו המוצר. אז לא תודה.

אני בכיף מוכן לנסות עם אלון את הג'רקי של הישראלי שמייצר זאת בעצמו, שוב, הכל תלוי בכמה זה יעלה לנו בסוף.

אלון - אני מת"א / בת ים (רוב השבוע אני בבת ים אך חברה שלי גרה בת"א וגם המשפחה שלי אז חצי מהזמן אני פה וחצי מהזמן

אני שם). שלח לי ה"פ ע"מ שנוכל לערוך את הניסוי :)

פורסם
על האש: שף גדי בלאו

גדי בלאו גדל בדרום אפריקה, שם רכש את ידע הבשרים שלו. היום הוא מתפקד בתור השף של "איקאה", אבל גם מכין נקניקיות דרום אפריקאיות מצוינות אצלו בבית בהזמנה מראש.

מה מומלץ? מיני נקניקיות בראטוורסט ובילטונג (בשר מיובש).

[הגפן 45 בורגתא, הגעה בתיאום מראש, טל' 054-4924189, 052-2725319]

אלו הפרטים.

אם מישהו ייסע לשם בסופו של דבר אני אשלם השתתפות על הדלק כמובן על הקניה ועל משלוח במידה ותיקחו גם בשבילי.

אני מקווה שלא נצטרך להרכיב / לבנות / להכין את הג'רקי בעצמנו..

פורסם
מוכן להיות שפן נסיונות.

איפה זה בורגתא (אם לא היה 45 לפני הייתי בטוח שזה ג׳יבריש) ואיפה אתה נמצא?

עריכה: מצאתי. באיזור נתניה. אם אני נוסע אני חוזר עם כמות. יש עוד חבר׳ה מעוניינים? פותח השרשור אולי לא תוכל לחכות לביף ג׳רקי מארה״ב?

מי שמעוניין מתבקש לרשום את אזור המסירה המבוקש.

מתנצל, משלוחים לדרום הם לא אופציה.

אני מאילת לכן אני אצטרך משלוח דואר, כמובן שאעביר כסף על כל העסק.

פורסם
אני מקווה שלא נצטרך להרכיב / לבנות / להכין את הג'רקי בעצמנו..

מה זה באמת "השף של איקיאה" ?

בעמוד האחרון של הקטלוג של איקיאה יש כל המוצע בקפטריה שלהם. המנה הכי "מושקעת " היא הכדורי בשר ה"שבדיים" שמוצעים גם בשקית של קילו , מוקפאים, תוצרת "הוד חפר" - בפריזר שממש ליד הקפטריה.

מותר לנחש שאת המנה בקפטריה מכינים מאותו מוצר - קורעים שקית הקפאה לצלחת ,מחממים במיקרו וסופרים 10 כדורים.

- מה עושה שם "שף" ?

פורסם

הביפג'רקי גם ככה ישב חודשים בתוך השקית. גם מה שקונים מאיבאי מיוצר כמה חודשים קודם.

אני קונה משם רק JACKS LINE, ולרוב את החבילות של הMEGA או החבילות של הקילו.

יש לי שני מוכרים קבועים. אחד מוכר בחבילות הגדולות (ואז אפשר לקנות שני טעמים עיקריים, האורגינל והטריאקי).

מוכר נוסף מוכר את כל הטעמים אבל בחבילות של ה16 אוז. ואז אפשר לקנות את הדברים הטעימים ביותר.

לידיעתכם, מנסיון, החלפיניו מגיע הכי טרי. אולי בגלל החומר בו. הוא ממש רך ונעים לטעם.

מעבר לזה, הם כולם יודעים לארוז כמו שצריך ושמים קרטונים קשים בין החבילות כדי שלא יידפקו במשלוח.

אין בעיה של אישורים. במדינת ישראל לא נדרשים אישורים להבאת מזון בשקיות בעלות תקן עולמי. כמקובל בעולם.

אגב, גם לא נתקלתי במס על זה למרות שרכשתי ביפגר'קי ביותר מ-100 דולר. אבל זה יכול להיות עניין של מזל.

בכל מקרה, ביפג'רקי זה עסק מאוד יקר כמו שאמרתי. ולכן בארץ הוא לא יעבוד.

אגב, אני נמצא באמריקה על בסיס תכיף. מנסיון, גם שם לא רוכשים הרבה ג'רקי המקומיים. קניתי 3 שקיות, הגעתי לקופה, וגם המוכרת וגם האורז אמרו לי "וואוו. אתה עושה מסיבה או משהו? קנית ממש הרבה ג'רקי" (רק באנגלית).

גם שם לא מקובל לקנות יותר משקית.

פורסם

Srack אתה יכול בבקשה לתת לנו את שמות המוכרים? הזמנתי חבילה אחת של ג'ק בטעם original ואני מקווה שהטעם לא משעמם מדי וחסר כל אופי. האם תוכל להמליץ על טעמים שאתה אוהב? הבנתי שיש המון סוגים.

• תוכן חדש...