Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב אקזוטי בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשתי ואני מתכננים לנסוע לירח דבש בארה"ב באמצע דצמבר.

אחד התכנונים החשובים לי זה לנסוע מלאס וגאס ללוס אנג'לס ברכב קבריולט עם עדיפות לאחד שגם יספק הנאה.

כל רצוני הוא לעשות את הדרך במדבר נוואדה ברכב ולהחזיר אותו כשנגיע ללוס אנג'לס.

מבירור שעשיתי השכרת קורבט C6 נעה באיזור ה-300 דולר ליום והשכרת דודג' וויפר נעה בסביבות ה-450 דולר ליום.

לצערי התברר לי שיש קנס שצריך לשלם על החזרת הרכב שלא במקום האיסוף.

למישהו יש נסיון עם השכרת רכבים אקזוטיים בארה"ב ויכול לעזור? להמליץ אולי על מקומות אחרים לשכור מהם?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אם אתה נוסע מוגאס ללוס אנג'לס, יש שם המון סוכנויות איזוטריות שמספקות לך רכבים מהמוזרים ועד האקזוטים ביותר (קאדילק קופ דהוויל או אלדוראדו, שבי בלאייר, מוסטנג קלאסית ואפילו רפליקה של הרכב של זיזי טופ או הוט רוד אחר) ויש להם הסדרי החזרה של הרכב בלוס אנג'לס (עם קנס כמובן)

בתור אחד שנהג על הווייפר מהדור הראשון, אני מקווה שאתה יודע לנהוג כי זה רכב מפחיד מאוד וממש לא קל לנהיגה.

קח בחשבון שבסה"כ מדובר בכביש משעמם למדי.

בלוס אנג'לס יש יותר סניפים של חברות גדולות ושםפחות תמצא דברים אקזוטיים.

אני נהגתי להשכיר מהחברה עם הלוגו הירוק שברח לי שמה, השירות היה נהדר. שים לב שאם תבקש בחברה גדולה רכב שחסר להם במלאי, הם אוטומאטית יעשו לך אפגרייד בקלאס ללא עלות נוספת.

ועוד דבר חשוב, עם יש לך רישיון נהיגה מקומי, עלות השכירות תרד פלאים.

מזל טוב.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אין לי רשיון מקומי אלא רשיון נהיגה בין לאומי שעשיתי בממסי בזמנו.

הוויפר שאני ביררתי עליה היא SRT מהדור לפני האחרון.

אין לי ניסיון על רכבים מהסגמנט הזה מן הסתם, לכן זה הוגדר כ"חלום". זה נראה לך בעייתי?

ברור לי שהכביש משעמם אבל זה יותר חוויה של קבריולט עם אשתך באופן ספייס של ארה"ב

מאשר חוויית נהיגה בכבישים מפותלים.

כמה זמן אורכת הנסיעה מלאס ווגאס ללוס אנג'לס?

פורסם
קנס להחזרה במקום שונה הוא סטנדרט, במיוחד שמדובר על ערים שונות.

ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במדינות שונות...

נשמע מצחיק בעברית :roll:

באנגלית,

Different states,

California - Nevada

באשר לנהיגה במכונית כגון וויפר או קורבט -

בהחלט צריך לדעת לנהוג - גם בכביש 'משעמם' ואולי דווקא.

השאננות מסוכנת מאוד,

לחיצה חזקה מדי על הדוושה ביציאה מהמרזור מסוכנת מאוד-

לראיה:

אפשר להתחיל מהשנייה ה-40

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

יש בהחלט אפשרות לשכור רכבים ללא קנס החזרה אבל זה לא מופיע כדרך קבע. מבצע פה מבצע שם, אינני יודע אם תצליח לשלב את זה אם אוטו כל כך יחודי. צריך לשבת על google קצת ולמצוא.

דרך נוספת להוזיל היא להשכיר לנהג יחיד. אם אשתך לעתיד איננה מתכוונת לנהוג זה יכול להוזיל ובהרבה.

נסה לעומת זאת רכב "פוזה" ללא יכולות אמיתיות (כאמור זה לא כביש כל כך מעניין לצורך זה) אבל מוסטנג פתוחה \ קמרו למשל איננה רכב כל כך יקר והרבה יותר נפוץ.

אני בזמנו שכרתי רכב בDC והחזרתי במנהתן ללא תשלום קנס אך אינני זוכר את שם החברה צר לי.

פורסם

הבן שלי הזמין ניסאן טידה אותו שכר בסן פרנסיסקו . המחיר ל-3 שבועות היה כ-$1100 התוכנית המקורית היתה להחזירו בדנבר קולוראדו - אולם "קנס" ההחזרה בעיר אחרת היה $300, כך שהתוכניות הותאמו להחזרת הרכב בסן פרנסיסקו.

בגלל מחסור בניסאן טידה הבחור קיבל בסופו של דבר קאמארו. בבירור בחברה הסתבר כי אילו היה שוכר אותו המחיר היה $1400 ל-3 שבועות, וגם כלי יותר חזק - דומני שמדובר בגרסה כלשהי של הקורבט - לא היתה מייקרת את העסקה בהרבה.

איני זוכר באיזה חברה בוצעה ההשכרה, אולם העסקה נסגרה באמצעות אופרן בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בין נבאדה לקליפורניה, לרוב החברות אין קנס החזרה! לא אצל כולם זה יהיה רשום באתר, אבל אם תזמין מהסוכנות בארץ- זה ייאמר במפורש וגם יהיה ככה.

לפני 4 שנים שכרתי מוסטנג קבריולה בלאס וגאס והחזרתי בסן פרנסיסקו. חייבו אותי בקנס החזרה מבלי ששמתי לב (למרות שבואוצ'ר היה מצויין במפורש ללא קנס), וכשחזרתי לארץ סידרתי את זה בקלות מול חברת ההשכרה וקיבלתי החזר מלא. ההזמנה נעשתה אז דרך "אוטו יורופ" וההשכרה שם בפועל נעשתה אצל thrifty.

לפני שנה שכרתי דודג' גרנד קרוואן (לא אקזוטי במיוחד, אבל בהרכב משפחתי לילדים זה היה מאוד אקזוטי...), גם כן מוגאס ועד סאן פרנסיסקו, גם אז ללא קנס החזרה. הפעם עשיתי זאת דרך הסניף של אלאמו (ALAMO) בארץ, ואני ממליצה עליהם.

אגב, בטיול של לפני שנה ביררתי גם ב"הרץ", אוטויורופ (שנתנו הצעה של חברת ההשכרה Dollar), ואופרן, ובכולן קיבלתי הצעות ללא קנס החזרה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה רבה לכולכם.

נאמר לי גם על ידי יודעי דבר שלרוב או לעיתים אין את הרכב שהזמנת וזה יכול להשתנות מדי יום ביומו.

האם מוקדם מדי לעשות את הבירורים הללו?

בנוסף, תאריך ההשכרה יהיה באיזור חג המולד אצלהם, האם זה יכול ליצור בעיות בשלב ההחזרה?

אם למשל הם יהיו סגורים לרגל החג.

פורסם

ממש לא מוקדם מדי, תעשה את כל הבירורים עכשיו.

הזמנת רכב בשכירות מראש נעשית לפי קבוצה, שמכילה לרוב יותר מרכב אחד. יכול להיות שהרכב הספציפי שרצית לא יהיה בנמצא, אבל יהיה רכב אחר מאותה קבוצה ומאותה רמה (לדוגמא, כשהזמנתי את המוסטנג, נאמר לי שזה או היא או רכב פתוח אחר שאני כבר לא זוכרת מהו). לפעמים יש "קבוצות" של סוג רכב אחד, בעיקר לרכבים מאוד מיוחדים, ואז אין בעיה כזו. בכל מקרה, אם הרצון הוא ברכב קבריולט אקזוטי, הקבוצה כוללת כולה רכבי קבריולט, כך שלא צריכה להיות התלבטות גדולה מדי סביב זה.

לגבי התאריכים- כן, זה יכול להוות בעיה. ברר וודא את הדברים האלה מראש. הם לא יסגרו איתך עסקה בתאריכים שבהם הם לא עובדים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

החברה עם הלוגו הירק היא אנטרפרייז. מצויינים, אני שוכר מהם המון.

מכוניות אקזוטיות תמיד עולות אקסטרה והן מדוייקות לסניף מסויים אז תמיד יהיו קנסות על החזרה לא בסניף המסירה.

אין לי בעיה שתוריד את האוטו אצלי, אני גר 20 דקות מLAX ואני אוהב לנהוג לווגאס :-)

רגע, אני אצטרך לנסוע עם 2 מכוניות.... לא שווה את התענוג, הפורשה אלכוהליסטית והוייפר שהייתה לי שתתה אפילו יותר.

עכשיו בוא ונהיה ריאלים, איך אתה מתכנן את הטיול? כמה זמן תשהה בווגאס וכמה זמן בלוס אנג'לס?

לעשות את הדרך מווגאס ללוס אנג'לס בדודג' וייפר עם מזוודות זה לא תענוג גדול, והדרך מלאה שוטרים.

בערבי חג זה הזמן היחידי שאפשר להרביץ בכביש הזה, בחג ההודיה האחרון יצאנו לווגאס ספונטנית אחרי הארוחה, טסתי נמוך כל הדרך. על מהירות מירבית גבוהה ועם רשיון זר יהרסו לך את כל החופשה. יכולים להחרים את הרכב. ואז אתה תשלם הוצאות אחסנה למספר ימים.

אשמח לדעת באיזו תקופה תהיו פה ולכמה זמן.

בווגאס לדוגמא אין ממש למה לשלם על רכב אקזוטי, זה יהיה רק קישוט בלובי המלון, התנועה מחורבנת וחם חם חם, כל השדרה זה הליכה ואני אולי נוסע פעם ביום בערב לאיזו מסעדה, גם תלוי איפה אתם מתאכסנים. אם תרצה אוכל לסדר לך מחיר טוב מאוד בסיזר פאלאס. באיזור ה250 ללילה בסופש לחדר.

haters will hate

פורסם
הבן שלי הזמין ניסאן טידה אותו שכר בסן פרנסיסקו . המחיר ל-3 שבועות היה כ-$1100 התוכנית המקורית היתה להחזירו בדנבר קולוראדו - אולם "קנס" ההחזרה בעיר אחרת היה $300, כך שהתוכניות הותאמו להחזרת הרכב בסן פרנסיסקו.

בגלל מחסור בניסאן טידה הבחור קיבל בסופו של דבר קאמארו. בבירור בחברה הסתבר כי אילו היה שוכר אותו המחיר היה $1400 ל-3 שבועות, וגם כלי יותר חזק - דומני שמדובר בגרסה כלשהי של הקורבט - לא היתה מייקרת את העסקה בהרבה.

איני זוכר באיזה חברה בוצעה ההשכרה, אולם העסקה נסגרה באמצעות אופרן בארץ.

חברים, אל תתביישו להתייעץ איתי, הדיל הכי טוב שיש לי כרגע להשכרה חודשית הוא $430 ליונדאי סונטה/דודג' צ'ארג'ר וכד'. ל28 ימי השכרה.

לגביי מכוניות אקזוטיות, אני יכול לברר לגביי מקלארן slr, למבורגיני גאלארדו וכד' אבל המחירים מאוד גבוהים.

אפשר להשכיר כל רכב, אפילו טסלה רודסטר.

השכרה על בסיס יומי לרכב בסגמנט של הפוקוס היה האיזור ה20 דולר ליום +-.

בתקופות החגים המחירים גבוהים יותר....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ניקיתי את התיבה.

haters will hate

פורסם
כמה זמן אורכת הנסיעה מלאס ווגאס ללוס אנג'לס?

לנו זה לקח בין 4 ל-5 שעות של שיוט בג'יפ של שברולט מדגם "TAHOE" פשוט אין מילים כמו לשבת

בכורסא של אמריקן קומפורט בסלון, אגב הזמן הזה לקח לנו במהירות ממוצעת של 70MPH (מייל לשעה ולא קמ"ש)

שתוך כדי נסיעה עצרנו גם במרכז קניות "PRIMM" שנמצא משהו כמו 30 מייל מווגאס(שווה לעצור שם, ה-OUTLET ממש זול).

• תוכן חדש...