Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנורות חדשות -Opel Corsa 1.4 2012

roshel
שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני רוצה לקנות לאוטו נורות חדשות.

הרכב הוא אופל קורסה 1.4 2012, איזה דגם מתאים לי? (H7)?

חשבתי על :

Philips X-treme Vision H7

או

OSRAM Night Breaker Plus H7

מה עדיף?

ואני מזמין מ powerbulb.

עדיפות לצבע לבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן התמקדת בשני חברות/מוצרים איכותיים ומובילים.

ההבדל בין הפיליפס לאוסרם זניח למדי. מנסיון שערכתי הגעתי למסקנה שאין העדפה חד משמעית גורפת , אלא שלכל סוג פנס

שמתאפיין בתכנון שונה של הרפלקטור והעדשה יהיו תוצאות מעט שונות. כלומר ייתכן בשני סוגי רכב שונים באחד הפיליפס יתן תוצאה

עדיפה על האוסרם ובשני בדיוק להיפך.

מסקנה שימושית :

אם קצר בתקציב - רכוש את האוסרם שעולה 20 פאונד במקום 30 של הפיליפס.

אם מוכן להשקיע - קנה את שניהם ובדוק ספציפית לקורסה מה עדיף לך. את הפחות טוב שמור לרזרבה או מכור לחבר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן התמקדת בשני חברות/מוצרים איכותיים ומובילים.

ההבדל בין הפיליפס לאוסרם זניח למדי. מנסיון שערכתי הגעתי למסקנה שאין העדפה חד משמעית גורפת , אלא שלכל סוג פנס

שמתאפיין בתכנון שונה של הרפלקטור והעדשה יהיו תוצאות מעט שונות. כלומר ייתכן בשני סוגי רכב שונים באחד הפיליפס יתן תוצאה

עדיפה על האוסרם ובשני בדיוק להיפך.

מסקנה שימושית :

אם קצר בתקציב - רכוש את האוסרם שעולה 20 פאונד במקום 30 של הפיליפס.

אם מוכן להשקיע - קנה את שניהם ובדוק ספציפית לקורסה מה עדיף לך. את הפחות טוב שמור לרזרבה או מכור לחבר...

אתה יודע אולי, מה הסוג נורה שאני צריך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטנדרט לאור נמוך לקורסה הינו H7 . לאורות גבוהים H1. אם הדגם שלך בא עם איבזור הכולל אור פנייה משולב (ואני מסופק) אתה צריך H9B של 65W.

אם אתה לא בטוח פתח ספר רכב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטנדרט לאור נמוך לקורסה הינו H7 . לאורות גבוהים H1. אם הדגם שלך בא עם איבזור הכולל אור פנייה משולב (ואני מסופק) אתה צריך H9B של 65W.

אם אתה לא בטוח פתח ספר רכב...

מה הכוונה באורות גבוהים ונמוכים?

ואין לי מושג מה הדגם של הנורות? לא מצאתי בספר של הרכב נתונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...