Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלל אצבע, הנתיב שאני נמצא בו כרגע.

כלל משני: רכבים איטיים וגדולים החוסמים את שדה הראייה, יגרמו לי לבחור בנתיב אחר.

כלל שלישי: אם נתיב אחד ריק כמעט לחלוטין והשני מלא למרחוק, ייתכן שאעבור. מדובר על יותר מ-10 מכוניות מול מכונית אחת למי שמתעניין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קאפה טורבו? בחייאת תעבור לימני ותן לעקוף

:-D הצלחת להצחיק אותי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קורה לכם שבשורה הראשונה עומדות 2/3 מכוניות ואתם מנסים להעריך מי תאיץ מהר יותר? וכמובן להיות בנתיב שלה.

למשל קאפה ואונו ?:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא מעריך, אני יודע :lol:.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קורה לכם שבשורה הראשונה עומדות 2/3 מכוניות ואתם מנסים להעריך מי תאיץ מהר יותר? וכמובן להיות בנתיב שלה.

למשל קאפה ואונו ?:wink:

להעריך, כן.

לעמוד מאחורי מי שאני חושב יסע יותר מהר, לא. :).

האם גם במצב הזה:

awi2myzxmo4n.png

אנחנו, הרוצים לפנות שמאלה, ונעמדים במסלול השמאלי מראש, צריכים להיות בימני כי אנחנו מפריעים לממהרים ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

בא לך לצרף קנה מידה ?

אם מדובר ב- 30 מטר תישאר בשמאלי. מעל חצי קילומטר תחזור בבקשה לימני.

fiat x1/9

פורסם

עם הנעה אחורית, 370 כ"ס ו48 קג"מ זה לא משנה איפה אתה עומד, אני אעבור.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בא לך לצרף קנה מידה ?

אם מדובר ב- 30 מטר תישאר בשמאלי. מעל חצי קילומטר תחזור בבקשה לימני.

קנה מידה לא סופק על-ידך, ולכן לא סופק גם על-ידי.

בשמחה, במרחק כזה, לא הייתי נמצא שם מראש.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

themichman, אנחנו הרוצים לפנות שמאלה לא צריכים לעבור לנתיב השמאלי 3 קילומטר לפני ובטח שלא צריכים אוטומטית לעבור שמאלה כשיש יותר מנתיב אחד שפונה. שמי נוסע בנתיב השמאלי כמה קילומטרים או אפילו מאות מטרים כי הוא מתקשה להשתלב אחר כך - שילך וימסור את רישיון הנהיגה שלו בחזרה לרשויות (וכן, שמעתי אנשים אומרים שזו הסיבה לזה שהם נוהגים ככה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם יש משאית כבדה \ טקטור \ מנקה כבישים \ מונית \ ל' וכו' - כמובן שאבחר בנתיב האחר.

אבל משאיות קלות ואוטובוסים עירוניים בדרך מתחילים מהר יותר מהזקנה הממוצעת, כנראה כי יש להם עבודה להספיק, והם גם תופסים אורך של איזה 2-3 מכוניות ככה שאם המשאית זזה זה כמו 3 מכוניות שהתחילו לנסוע באותו זמן :lol: מה שאף פעם לא קורה, כולם חולמים עד שזה שלפניהם יתקדם כמה מטרים, במקום לפנות מהר את הצומת ולתת למי שמאחורה לעבור..

אז הבחירה שלי היא הנתיב שיותר פנוי, שאין בו רכבים איטיים.

עוד שיקול זה אם בנתיב הימני יש איזה תחנת אוטובוס או מכוניות חונות, אז לוקחים את הנתיב רק אם הוא כמעט ריק ואז צריך למצוא זקנה בשמאלי כדי לחתוך לפניה :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם יש רכב כבד אני בד״כ לא אעמוד אחריו, אלא אם בדיוק אח״כ אני צריך לפנות מאותו נתיב.

הכי טוב לעמוד מאחורי עונדות וגולפים עם ״שיפורים״ רמאללה סטייל, הם אף פעם לא מעכבים אותך ולא נרדמים ברמזור.

V5

פורסם

בהנחה בממשיכים לנסוע ישר?

איפה המשאית?

שם לא תמצא אותי. :-D

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אני תמיד דואג לשמור על הנתיב הימני. אם ישנה מכונית (אפילו אחת) באותו הנתיב, אני פונה לשמאלי.

לא פעם, ראיתי שלוש-ארבע (!) מכוניות, אשר עומדות בימני ומשאירות לי את השמאלי. זו הזדמנות מצויינת להודות לכל אותם נהגים, על הענקת הכבוד, אז תודה! :)

פורסם

תלוי בכיוון הנסיעה, אם אני יודע שבקרוב אצטרך לפנות ימינה, כנראה שאבחר בנתיב הימני, אם יש לי עוד הרבה להמשיך ישר, אבחר באמצעי או בכל נתיב אחר שיתאים לי (יש גם צמתים של 3 נתיבים בבאר שבע, בהרבה מקומות), וכמובן שלפניית פרסה או פניה שמאלה קרובה, אבחר בנתיב השמאלי.

תכנון נסיעה מראש - זה שם המשחק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...