Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון למה שאתה כותב, או שמא איני מבין את ההומור שלך?

אני לא מכיר נהג אוטובוס שנינס למפרץ החניה. במקרה הטוב מכניס את המחצית הימנית של האוטובוס, במקרה הביניים רק הישבן נותר בחוץ, בדרך כלל חוסם את כל הנתיב הימני.

אז זהו , שהייתי רציני לגמרי. קווי הנסיעה שלי ברכב הם מאוד מצומצים (כביש 4 עד לגדרה וחזרה לדרום) , ברוב מפרצי העצירה של האוטובוסים בכביש זה, יש מקום אפילו לשני אוטובוסים ברציפות, והוא תמיד נכנס עד הסוף (דלת אחורית שלו מול התחנה עצמה), כך שיוצא לי מעולה.

אני לא מאלו שנוסעים יותר מדי בתוך הערים הגדולות ונאבק עם האופנוענים והאוטובוסים על הנתיבים - אין לי אישיות מספיק סבלנית לזה. :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כנראה ההבדל בין המסלול שלך למסלול שלי. אנינוהג הרבה בכביש 4 בין חיפה לעכו, ובקטע בין צומת הצריף לבין כורדאני מהווה צרה צרורה כיון שמחד נעות עבודות הקמת המטרונית, שמצרות את המסלולים הרגילים, מאידך האוטובוסים מגיעים בקבוצות ומתחרים על מקום בתחנות עם מוניות השירות ורכבי הסעה למיניהם, ובחלק מהמפרצים יש גיאומטריה מאוד בעייתית - כך שבסופו של דבר אין ברירה אלא לנהוג בתניב השמאלי כדי לא להתקע מאחורי האוטובוסים העוצרים. גם כך צריך להתמודד עם נהגים הסוטים שמאלה כדי להחלץ מאחורי אותם אוטובוסים ומוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה כנראה ההבדל בין המסלול שלך למסלול שלי. אנינוהג הרבה בכביש 4 בין חיפה לעכו, ובקטע בין צומת הצריף לבין כורדאני מהווה צרה צרורה כיון שמחד נעות עבודות הקמת המטרונית, שמצרות את המסלולים הרגילים, מאידך האוטובוסים מגיעים בקבוצות ומתחרים על מקום בתחנות עם מוניות השירות ורכבי הסעה למיניהם, ובחלק מהמפרצים יש גיאומטריה מאוד בעייתית - כך שבסופו של דבר אין ברירה אלא לנהוג בתניב השמאלי כדי לא להתקע מאחורי האוטובוסים העוצרים. גם כך צריך להתמודד עם נהגים הסוטים שמאלה כדי להחלץ מאחורי אותם אוטובוסים ומוניות.

מה שכן , העלאת את נקודת המוניות שירות שלעיתים אני כל כך מייחל להם להתהפך לתעלה ממול, זאת על שום הנהיגה הפרועה שיוצא לי לא פעם אחת להתקל בה.

מונית שירות טיפוסית חותכת את כל הנתיבים מהשמאלי לימני , נכנסת למפרץ תחנת האוטובוס, צופרת בקולי קולות לנוסעים במקום (לרוב מלווה באיתות עם האורות בנוסף) ושאין מענה מבני האנוש בתחנה , חוצה חזרה ימינה בנהיגה פראית. (בדרך כלל בצומת כנות, לכיוון צפון ודרום, צומת ראם לכיוון דרום וכמובן צומת קסטינה (לפני שהפכו שם את כל הכבישים)

רק בשביל זה שווה להתקין מצלמת וידאו ברכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...