Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הללויה! אייפון חמש הוצג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה, לאחר שרובנו הסכמנו שלאייפון 5 אין שינוי או שיפור משמעותי, המוני אנשים קופצים על המציאה כדי להחליף (ככל הנראה) את ה4S שלהם: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=925566

אלו כבר יותר פאנטים של אפל מאשר אנשים שבאמת רוצים להשתדג. אני כרגע עם 4 ואני מאמין שבטווח של השנתיים הקרובות לא תהיה לי סיבה ממשית לשדרג אותו למכשיר חדש יותר. כל הפונקציות שאני צריך הוא מבצע. אם האינטרנט יעלה שנייה מאוחר יותר מהאייפון החדש זה לא יפריע לי. לשחק באיזה סופר משחק HD לא שווה לדעתי השקעה של 3/4 אלף שקל.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המקלדת של האייפון באמת הכי נוחה שיש, למרות שבג'לי בין היא כבר בסדר.

תנסה משהו כמו סמארט קיבורד פרו ותחזור לדווח, באייפון כל הזמן צריך לעבור למספרים, לעבור לסימנים, לעבור לאנגלית... שם הכל ממסך אחד + swype

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עד ג'לי בין השתמשתי ב perfect keyboard. עדיין באייפון אני כותב משמעותית מהר יותר.

לגבי ווידג'טים, לטעמי זה טוב בעיקר לזלול את הסוללה. לא משתמש בזה.

מה שכן נח, זו האפשרות לעשות קיצור דרך לטלפון זול מישהו ולהשתמש בזה בתור חיוג מהיר.

גם הנוטיפיקציות טובות יותר משמעותית.

חבל שגם הג'לי בין לא מרגיש חלק כמו האייפון ועדיין נתקע איזה פעם ביום.

האנדרואיד גם ממש גרוע בניצול שטח המסך. המסך אצלי גדול ועדיין איכשהו המקלדת תופסת את רובו וכתיבת המייל ממש מעיקה.

אני באמת לא מבין את הפאנאטיות בתחום הזה. אפל טובה מאוד במה שהיא עושה וגם גוגל ומייקרוסופט. אין סמארטפון הכי טוב כמו שאין את האוטו הכי טוב. לקרוא לקונים של האייפון פאנאטים, טיפשים, כת וכו' זו דביליות מוחלטת, במיוחד כשמדובר בחברה הכי מצליחה בעולם כרגע. במקום להתלהם, תלמדו מהם משהו. לסמסונג זה השתלם מאוד.

emotion of motion

פורסם

אתה נכנס לאפליקציה לקרוא מיילים?

אחרי זה לעוד אחת לראות מה הפגישה הקרובה?

ואחר כך לווייז להעריך זמן נסיעה ?

אז עם ווידגטים לא צריך כלום. פותח נעילה וכל המידע במיידי מול העיניים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא באמת יכול לקרוא מיילים מהווידג'ט, זה לא נח. זה נח בשביל לראות תקציר או לראות שיש בכלל מייל ובשביל זה יש נוטיפיקציות. בג'לי בין גם רואים שם את התקציר.

אני לא לא מסתכל כל 5 דקות איזה פגישות יש לי באותו יום. מסתכל פעם אחת בבוקר ואז הנוטיפיקציות מזכירות לי.

הווידג'ט של וויז לא כזה להיט. המימוש של גוגל ב now יותר טוב כי הוא מראה גם את הדרך. בכל מקרה גם את זה אני בודק לפני נסיעה הביתה, אז אני לא צריך את זה מול העיניים כל הזמן.

לדעתי זמן הסוללה גם ככה נוראי, אז חבל לבזבז אותו על הדברים האלה.

מי שמשתמש בזה כל הזמן, אז אנדרואיד, מן הסתם, יותר מתאימה לו.

emotion of motion

פורסם

מחזק לגבי הוידגטים בדוגמאות שניתנו.

צדדים חזקים של אנדרואיד זה הנוטיפיקציות בגלי בין והפנאל שליטה לכיבוי מהיר של הwifi ושאר יכולות מכשיר.

מצד שני קצב העדכונים של המכשירים וכמות העדכונים לאורך זמן פשוט מחפירה אם המכשיר שלך לא בא מגוגל ישירות...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באמת מי מוציא יותר עדכונים, גוגל או אפל?

בנתיים נראה לי שגוגל מוציאים יותר דברים חדשים במערכות שלהם ואפל מוסיפים דברים שיש כבר באנדרואיד אבל משפרים את הקיים יותר מגוגל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא ממש, כל גירסה של אפל הרבה יותר משמעותית והם מוציאים יותר גרסאות. זה ש4 ו4.1 כאלו קרובות גם לא ממש עשו חסד עם רוב המכשירים.

בנוסף כל מכשיר היסטורית מקבל כל גירסה באותו יום בדיוק למשך 3 שנים. איזה עדכונים מקבל פלאפון אנדרואיד בן 3? (המקביל ל3gs)

בא נגיד שבזה - לא בא לך לעשות השוואות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובאייפון אתה גם לא תלוי ביצרן המכשיר ולאחר מכן במפעילות הסלולריות בזמן עדכוני גרסה (זה בעיקר נגד המפעילות, לא נגד אנדוראיד).

אני עדיין ממתין שאורנג' יואילו בטובם לשחרר את ה-ICS לגלקסי NOTE (מכשיר מהעבודה, לא מעוניין לפרוץ).

פורסם

קרא לזה איך שתרצה, גם רוט יסיר אחריות (למרות שיש אנרוט).

עד כמה שאני יודע, אפל תומכים אחורה בלא מעט מכשירים (לביו, תקן אותי אם טועה..).

פורסם

במקרה של אנדרואיד גם עם עושים אנרוט כל זה עדיין פוגע באחריות כי יש LOG למכשיר, ואם הטכנאים מחפשים הם מוצאים את העובדה שהמכשיר עבר רוט ויכולים לסרב לטפל בו.

פורסם
אהה שכחתי.. אין אחריות לאיפון אפל לא רוצים שיסתכלו להם בקרביים של הפלאפון

מינימום סודות גרעין יש שם

מה זו השטות הזאת? אפל מובילים כבר המון שנים בכל הסקרים של שביעות רצון מהשירות וגם מובילים בסקרים של האמינות.

אחד היתרונות של האייפון ושל שאר המוצרים שלהם, הוא שהאחריות היא בנ"ל. אמנם איי-דיגיטל עושה בעיות לפעמים, אבל אין שום בעיה לתקן בארץ אייפון שנקנה בחו"ל. שוב, השירות של איי-דיגיטל זה לא השירות של אפל. עד שתהיה פה נציגות רשמית של אפל בארץ, זה מה יש לצערנו.

emotion of motion

פורסם
במקרה של אנדרואיד גם עם עושים אנרוט כל זה עדיין פוגע באחריות כי יש LOG למכשיר, ואם הטכנאים מחפשים הם מוצאים את העובדה שהמכשיר עבר רוט ויכולים לסרב לטפל בו.

אין בעיה לאפס את כל המונים האלו.

אפליקציה בשם Triangle Away, תאפס את כל מה שצריך בשביל לממש אחריות.

לחיצה, ריסטרט למכשיר, וזהו.

• תוכן חדש...