Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעצות .

חשבתי לרכוש טויטה אוונסיס משומשת. ניגשתי לאלדן ולאוויס. מציעים רכב מהשכרה או מליסיניג.

אחד עם 70 אלף שנת 2010 והשני עם 90 אלף ק"מ שנת 2009

האם הק"מ משמעותי?

האם זה רכב אמין?

הצרכים שלי- יש לי 3 ילדות עם מושבי בטיחות. הרכב כמעט ולא נוסע באמצע שבוע. הקפצות. אני עולה עליו בעיקר בשבת כי בשאר השבוע אני עם קטנוע.

למעשה ההתלבטות שלי היא בין האונסיס ליונדאי I30CW

אני מחפש רכב שאין לו צריכת דלק גבוהה.

הבנתי שזו אותה צריכת דלק, רק מבאס קצת שלכולם יש את האוטו הזה.

אני לא מתכוון להחליף את הרכב תוך 3 שנים אלא מחפש רכש לתקופה של 7 שנים וכו'...

סה"כ הקצבתי לעצמי 80 אלף שקל. הטויטה שמציעים לי בסביבות 88 אלף...אולי אצליח להוריד קצת.

מה אומרים?

פורסם

שלום theowl,

ברכישה של רכב משומש חשוב לשים לב לקילומטראז' אבל אין זה הפרמטר החשוב ביותר. אופי הנסיעה והשימוש ברכב יכולים להשפיע על מצבו יותר מהקילומטראז', כך שיכול להיות שתמצא רכב עם 90 אלף קילומטרים שמצבו יהיו טוב מרכב זהה שעבר הרבה פחות. כדאי לבדוק את מצבו של הרכב ברגע המכירה, ללא קשר לקילומטראז', וניתן גם לקחת את הרכב לבדיקה חיצונית שתקבע את מצבו ואת התקלות שקיימות בו.

טויוטה אוונסיס היא מכונית אמינה מאוד ובעלת צריכת דלק טובה מהממוצע בקטגוריה. כפי שכבר הבנת ההבדל העיקרי בינה לבין המשפחתיות הקטנות יותר, כמו פורד פוקוס או יונדאי i30cw, הוא בעלות הרכישה. מכוניות המנהלים, כמו טויוטה אוונסיס או מאזדה 6, יקרות יותר לרכישה הן כחדשות והן כמשומשות.

אגב, במסגרת תקציבך תוכל למצוא גם רכבי 7 מקומות שיתאימו למשפחה עם שלוש בנות, כמו למשל מאזדה 5 או סיטרואן C4 פיקאסו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

זה רכב שיש לו הכל מהכל אבל אין לו משהו אחד שהוא מצטיין בו.

כלומר זה רכב שהוא גם יפה וגם אופה אבל אתה לא תראה אותו במסעדות גורמה :-D

אני נוסע על אוונסיס 06, דגם אחד לפני.

הדגם שאתה מדבר עליו הוא - יותר חסכוני, יותר גדול ומרווח, יותר שקט, יש לו תיבה עם שבעה יחסי העברה

הנסיעה של הרכב הזה היא נוחה ורכה בצורה בלתי נתפסת לרכבים יפניים ואת זה אני אומר כשאני משווה את ה2006 שלי לB4 2010 שיש לנו במשפחה - אני מתחבר יותר לאוונסיס.

היא זריזה מאוד - אמנם פחות מהדגם שאני נוסע עליו אבל עדיין מכונית זריזה ביחס לגודל ולנפח המנוע.

אמינות מופלגת ושירות מוסכים נהדר.

למזלך - הדגם הזה של האוונסיס הרבה יותר נמכר בארץ בגלל חברות הליסינג מאשר הדגם שלי ולכן חלקי פלסטיקה אם ישברו, תוכל עוד להשיג במחיר שפוי. הפלסטיקה של הרכב הזה יקרה רצח.

היגוי והתנהגות הכביש בדגם שאני נוהג בו היא לא מהמבריקות נאמר את זה ככה - הגה קצת אנמי, זה רכב שהוא לחלוטין CRUIZER ואתה צריך לנהוג בו שקט ורגוע רק שהוא מאיץ יפה בקו ישר.

הדגם החדש יותר - הבנתי שנושא ההיגוי שם עובד יותר טוב.

אני ממליץ בחום אם הדלק הוא לא נושא מכביד עבורך (למרות שיש לה צריכת דלק שפויה לחלוטין עדיין יש אופציות חסכוניות יותר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...