Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני שמתי עיני כבר כמה זמן על הפיאט קובו, אני אוהב את העובדה שזהוא רכב שיכול להתאים גם לעבודה וגם למשפחה וגם במחיר יחסית (במדינתנו ההולכת ומייקרת...) זול.

אני קצת חושש מלקנות את הרכב מכיון שהוא חדש בארץ ואני לא מצליח לקבל עליו מידע אמין מביצועים בשטח.

אני יודע שהרכב מבוסס על הפלטפורמה של הפיורינו, אך בכל זאת, זה לא אותו הרכב וגם לא אותו מנוע וכו'...

הייתי מאוד שמח לשמוע כאן חוות דעת על הרכב מאנשים שהיה להם איתו נסיון בפועל.

האם יש מחלות אופייניות לרכב, צריכת דלק, טיפולים, הרגשה כללית, בטיחות וכל מידע אחר.

תודה רבה

פורסם

ע"פ האתר של פיאט, הם מחשיבים אותו פרטי...

אם הייתה לי משפחה והייתי מחפש מרחב+ איבזור+ צריכת דלק. אז אין ספק שהוא היה בראש הרשימה אם לא הראשון.

רכב מרשים לדעתי, לקטגוריה...

מה התג מחיר שלו?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

80 אלף ש"ח.

רכב מכוער טילים אבל זה אחד הדברים הכי פרקטיים למשפחה, מנוע 1400 חסכוני וגם די הרבה מרווח מחיה.

חסרונות? בעיקר הצורה המסחרית והתחושה שאתה נוהג במסחרית, לא בפרייבט.

פורסם
80 אלף ש"ח.

רכב מכוער טילים אבל זה אחד הדברים הכי פרקטיים למשפחה, מנוע 1400 חסכוני וגם די הרבה מרווח מחיה.

חסרונות? בעיקר הצורה המסחרית והתחושה שאתה נוהג במסחרית, לא בפרייבט.

מכוער מכוער... אבל יש מצב שהייתי מחליף את הפיקנטו שלי בדבר הזה..

רגע 80K לבסיסי? או לדיזל המאובזרת?

פורסם
מן הסתם, לבנזין הבסיסי.

אז שכח ממה שאמרתי... :)

אני אמשיך בקו שלי שלחסוך לג'ולייטה 1.4 טורבו.

פורסם

מדובר בדגם חדש בארץ, הגיע ממש לפני חודשיים-שלושה. קשה לי להאמין שכבר תצליח למצוא מישהו שכבר רכש את הרכב והתנסה לאורך זמן עם תקלות. זאת אומרת, אני מאוד מקווה שלא תמצא מישהו שכבר יכול לדווח שהרכב לא אמין :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה למגיבים!

כמו שנאמר המחירון כרגע עומד על 80,000 ש"ח וזה אכן מחיר יחסית נמוך בשוק לפלח המכוניות הזה.

אני יודע שהרכב אכן טרי בארץ ולכן סביר שלא יהיו הרבה חוות דעת שמתייחסות לטווח הארוך, אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל חוות דעת על אנשים שכן יש להם נסיון עם הרכב, אפילו אם הוא נסיון קצר. זה עדיין עדיף על כלום, ובטח שאני מקווה שאין תגובות מאנשים שקנו את הרכב לפני חודשיים-שלושה וכבר יש להם משהו רע לדווח - אבל אם כן, אז עדיף לדעת לפני.

גם הייתי שמח לשמוע איך האוטו מרגיש ו"סוחב", כי אחד השיקולים העיקריים והמחשבה שמעסיקה אותי לגבי האוטו הזה היא איך אוטו כזה גדול מסתדר בפועל עם מנוע 1400 (אפילו שהוא בנזין וידני).

הצורה של הרכב אכן די מוזרה והיא ללא ספק יותר מסחרית מאשר פרייבט, אבל זה לא כל כך מפריע לי ואפילו יש משהו מעניין בעיצוב הזה של הרכב.

פורסם

את האמת גם אני שמתי לב לקובו ואף הלכתי לבדוק אותו. מה שראיתי אהבתי! בדקתי את הדגם המאובזר שעולה 87K איך מבחינה טכנית זהה לדגם הבסיס.

רכב מאוד פונקציאונלי, אני בטוח שיתאים למשפחה, מזכיר לי את הנוט של אבא שלי (נראית קטנה מבחוץ, גדולה מבפנים).

נקודת התורפה היחידה שמצאתי הינו המנוע (מתייחס לדגם 1.4 בנזין), אשר לו רק 73 כ"ס עם 8 שסתומים ומומנט של 12 קג"מ אאל"ט. לא יודע איך הרכב יתנהג בתפוסה מלאה עם בגאז' מלא (בכל זאת לשימוש משפחתי) בכביש המהיר ובמיוחד בעליות!?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

יהיה איטי יחסית ותצטרך לנסוע בהילוך 3 ולתת גז.

כמה פעמים אתה נוסע עם כל המשפחה ובגאז' מלא בעליות שזה באמת מטריד אותך?

אני נסעתי לרמת הגולן בפונטו שלי עם 5 אנשים ובגאז' מפוצץ והרכב נסע עם מזגן - לא בדיוק חרכתי את העליות אבל נסעתי ואף אחד לא צפר מאחורה. סה"כ הייתי צריך לנסוע בהילוך נמוך יותר.

פורסם
יהיה איטי יחסית ותצטרך לנסוע בהילוך 3 ולתת גז.

כמה פעמים אתה נוסע עם כל המשפחה ובגאז' מלא בעליות שזה באמת מטריד אותך?

אני נסעתי לרמת הגולן בפונטו שלי עם 5 אנשים ובגאז' מפוצץ והרכב נסע עם מזגן - לא בדיוק חרכתי את העליות אבל נסעתי ואף אחד לא צפר מאחורה. סה"כ הייתי צריך לנסוע בהילוך נמוך יותר.

ת'אמת גם היום אני נוסע על 3 עם פול גז, התרגלתי כבר לזה, מה לעשות שיש לי רק 9.5 קג"מ. :roll:

אומנם אני לא נוסע כל יום עם משפחה אבל פעם בשבוע או פעם בשבועיים לטיולים ונסיעות ארוכות, הרכב כן צריך לספק את הסחורה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

הקובו והפיורינו זה אותו רכב,לכן נסה לחפש ברשת גם מידע עליו,אישית מאוד אהבתי את הקונספט כמו הדובלו רק קטנה יותר,תא מטעען שימושי,מאחור אולי לא הכי נוח לשבת אבל מקדימה בסדר גמור,ישיבה גבוה שאישית אני אוהב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...