Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא סופסוף אני נוסע לברצלונה :)

כמובן שהסתכלתי בשרשורים קודמים על מקומות מומלצים וכד' והשכלתי.

אבל מבחינת מוטוריקה הבנתי שהיא מתה שם ואין לי מה לחפש שם.

רציתי לדעת האם בכל זאת אוכל למצוא איזה מסלול קרוב לברצלונה או משהו שקשור למסלול שבו אוכל לקבל רכב ולעשות כמה הקפות או משהו בסגנון , ואם אפשר גם את השם כדי שאוכל לשלוח להם מייל ולשאול מאיזה גיל אפשר ומחירים.

אני לא מחפש חס וחלילה רכב ספורטיבי העיקר שיהיה גיר רגיל, מצידי רנו קנגו.

אם אין משהו כזה מקסימום אעשה את מסלול הקארטינג שם (ששמו ברח לי אבל אמצא אותו כבר)

חשוב להדגיש שאני לא רוצה משהו שרחוק ויצריך נסיעה ארוכה (למשל מסלול במדריד) אלא מחפש בברצלונה ובאזור שניתן להגיע אליו יחסית מהר ובתחבורה ציבורית.

תודה לכם(ולמי שאפשר לי גישה לאוף-טופיק בדיוק בזמן !)

Miata ND2

פורסם

בוודאי! יש מסלול פורמולה 1 לא רחוק מברצלונה ובימים מסויימים אפשר לעלות עליו גם ברכב פרטי ל-20 דקות.

http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/events/f1/circuit-de-catalunya-track-days.html

באוקטובר יהיה כנראה רק יום אחד כזה:

http://www.circuitcat.com/en/calendario/index.php

עריכה: תצטרך לדאוג בעצמך לרכב. לא שמתי לב לפרט הזה בשאלה שלך. אני לא יודע אם השימוש הזה יהיה מקובל על חברות השכרה או לא.

פורסם

אוקיי , אז יש מסלול , הבעיה ש 3 קילומטר בפורש תעלה לי 400 שקל והסיכוי קלוש שיתנו לי בכלל (בן 18)

בוא נשנה את השאלה ב 180 מעלות , אני אשכיר רכב נורמלי בחברת השכרה, יש כבישים מעניינים באיזור ? מה מדיניות האכיפה בברצלונה? (לא הולך לעבור על החוק)

תודה לך

Miata ND2

פורסם

החוויה המוטורית שאסור לך להמליץ - לקנות כרטיס ליומיים לקו האוטובוס שמקיף את כל האתרים בעיר.

ישיבה בקומת הגג עם אוזניות, מומלצת!

:idea:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חפש מידע על ראלי קטלוניה. מדובר בראלי מפורסם של ה-WRC הנערך על כבישי אספלט בקרבת ברצלונה. כבישים פשוט מדהימים!

הנה במיוחד בשבילך:

דוגמא 1

דוגמא 2

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי מגבלת גיל בשכירת רכב - הדבר משתנה מדגם לגדם ומחברה לחברה, עליך לבדוק פרטנית באתר כל חברות ההשכרה הרלונטיות.

האכיפה אמורה להיות משמעותית, השתדלתי לא לבחון את המשטרה המקומית.

ההערות הבאות נובעות מנהיגה במדריד ולא בברצלונה, אבל חוקי התנועה דומים. לא בחנתי את סבלנות הנהגים:

שים לב למנהגי נהיגה שאינך מכיר מהארץ - למשל, מעגלי תנועה מרובי נתיבים עם הרבה נהגים שחוצים ללא התראה בין הנתיבים הפנימיים לחיצוניים, רמזורים בתוך מעגלי תנועה וביציאה מהם, ופניה שמאלה על ידי פניה ימינה - כלומר, בהרבה מקומות, פניה שמאלה מתבצעת על ידי ירידה בנתיב האטה ימינה אשר מתקשת, ואז חצית הכביש בניצב לו.

בנהיגה עירונית צפה לנהיגה כמעט ישראלית - כלומר חיתוכים ואפילו צפירות.

אל תנסה לנהוג בתוך ברצלונה - סתם תסתבך ותבזבז זמן ועצבים. התחבורה הציבורית מצויינת, נצל אותה כאשר אתה בעיר, שכור רכב רק ל נסיעות מחוץ לברצלונה. אפשר להשתמש גם בשירותי הרכבת - אני עשיתי זאת בנסיעה למונסראט.

סה"כ ברצלונה עיר מעניינת, חפשקצת את מה שכתבתי על העיר. הזהר מאוד מכייסים (ודאג להחביר מסמכים, כסף וטלפונים במקומות לא נגישים) ומתרגילים בחנוות ומסעדות שנועדו להוציא ממך עוד כמה אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני דווקא התכוונתי שתוכל לנסוע על הכבישים האלה... אבל לצפות - כמובן!

מי יעלה אותי למירוץ ראלי ועם איזה רכב בדיוק ? :? אני אשמח בכל מקרה לצפות

תודה לך sperial

Miata ND2

פורסם

הבנת הנקרא: מדובר בכבישים שביום-יום כל אחד יכול לנסוע בהם. הם סגורים רק למירוץ הראלי עצמו שמתקיים בתאריכים מסוימים.

עם איזה רכב? רכב שכור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הבנת הנקרא: מדובר בכבישים שביום-יום כל אחד יכול לנסוע בהם. הם סגורים רק למירוץ הראלי עצמו שמתקיים בתאריכים מסוימים.

עם איזה רכב? רכב שכור...

שוב , אני לא רוצה לעבור על החוק ולעשות מירוץ ראלי עם רכב מושכר לא נראלי חוקי ואף מוזר:shock:

הבנתי שהמסלול הוא חלק מכביש, השאלה היא אם המירוץ הוא לנרשמים בלבד או שזה פתוח לכל אדם עם כל רכב.

Miata ND2

פורסם

אני אכתוב את זה לאט כדי שתבין מהר:

כבישי ראלי קטלוניה הם כבישים רגילים לחלוטין שנסגרים אך ורק לימי הראלי. אם תהיה באזור לפני או אחרי מירוץ הראלי, תוכל לנסוע בהם כמו כל אחד אחר. אם תהיה באזור בזמן מירוץ הראלי, תוכל לקנות כרטיס ולצפות בו כמו כל אחד אחר. מן הסתם לא תוכל להשתתף במירוץ (דה!). עכשיו מובן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני אכתוב את זה לאט כדי שתבין מהר:

כבישי ראלי קטלוניה הם כבישים רגילים לחלוטין שנסגרים אך ורק לימי הראלי. אם תהיה באזור לפני או אחרי מירוץ הראלי, תוכל לנסוע בהם כמו כל אחד אחר. אם תהיה באזור בזמן מירוץ הראלי, תוכל לקנות כרטיס ולצפות בו כמו כל אחד אחר. מן הסתם לא תוכל להשתתף במירוץ (דה!). עכשיו מובן?

עכשיו הבנתי!

אתה רצית שאני אסע על הכבישים שנערכים בהם מירוצי הראלי כי הם מעניינים.

מעולה , תודה על ההצעה.

סליחה על אי ההבנה .

איך אני מכין כעיקרון את הסופר לנסר לראלי ומביא אותה לספרד כדי להתחרות ?:wink:

Miata ND2

• תוכן חדש...