Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי פולו ידנית 999 סמ"ק (ללא עלות) מהשכן שלי -שטען שהגיר לא בסדר,מצאתי מוסך שהחליף את הגיר בעלות 1800 כולל אחריות לשלושה חודשים -לאחר התקנת ההגיר המוסכניק עדכן אותי שהמנורת שמן דולקת למרות שלא חסר שמן- ויש צורך לפרק את המשאבה או משהו כזה ולנקות ולהחליף פילטרים ולכן צריך להוסיף עוד 500 שקל , האם זה הגיוני והאם המחיר סביר ? יש לציין שהמכונית 3 עמדה 3 חודשים

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

יש מצב שהשמן שהישתמשו בו כולל הפילטר שמן אינו איכותי מה שאכן עלול לפגוע בלחץ השמן. עדיין לא הייתי רץ לכיוון של פירוק המשאבה אבל בהחלט מחליף שמן ופילטר שמן למקורי ואפשרי לבצע ניקוי לרשת השאיבה שיושבת בקארטר.

פורסם

3 חודשים ללא נסיעה לכשעצמם לא יגרמו לכזה דבר. כדאי שתוודא שהמנוע לא מלא בוצה כתוצאה מהזנחה. במקרה כזה יכול להיות שכל ההשקעה מיותרת.

פורסם

יכול להיות שבגלל שהמכונית לא נסעה אז הכל מלא בוץ במנוע ? כי מה שהוא אמר לי שהוא אכן מפרק שם את המשאבה ומחליף איזה חלק ומחליף את השמן ופילטרים אבל יתכן שזה בכלל לא יועיל ?

פורסם

כמו שאמרתי- בוצה אין מקורה בעמידה של 3 חודשים. מקורה של בוצה בשימוש בשמן מאיכות ירודה, אי החלפה של שמן או התחממות יתר ארוכה. שוב אני לא יודע מה קורה אצלך אבל אם המנוע מלא בוצה פירוק הקרטר וניקוי הרשתית לא יספיק. במקרה כזה צריך להעריך את המצב של המנוע והכדאיות. תבקש ממנו לפרק מכסה שסתומים ולבדוק אם הכל לא מלא בוצה. בהתאם לתשובה תחליט.

פורסם

כאשר השמן מתחמם לטמפ' גבוהה ממה שהוא מיועד הוא הופך לסמיך ודביק ומאבד את תכונות הסיכוך. ממש הופך לבוץ. כך למשל קורה במנוע דיזל שעובד עם שמן שמיועד למנוע בנזין.

פורסם

עדכון- קיבלתי את המכונית אחרי הרכבת גיר והחלפת שמן פילטרים מקוריים וניקוי הרשתית המנורה של השמן כבתה - אני מאוד מרוצה המכונית נוסעת מעולה - הגיר חלק .

• תוכן חדש...