Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סיאט איביזה TDI לפני כשבועיים,במהלך אחת מהנסיעות הטורבו נותק במהלך הנסיעה (כיבוי הרכב והדלקתו החזירו אותו למצב פעיל) החלפתי פילטר אוויר שהיה סתום,חול,אבק.והניתוקים פסקו כמעט לגמרי,יניקת האוויר היתה טובה יותר,

לאחר מכן הלכתי למוסך לבדיקה ומצאו איזה קרע קטן באחד הצינורות,סידרו שם את הקרע ע"י תיקון ,

יש לציין שהניתוקים לא פסקו,

לכן אני חושב לרכוש את כל צינור הטורבו מנקודת החיבור ועד למטה(זה כמה חלקים) הרבה קומבינות הצינור הזה עבר כל מיני חיבורים לא מקוריים וכאלה

היכן ניתן להשיג צינור משומש כזה? או חדש חליפי?( במחיר אנושי:wink: )

אשמח גם לדעת את הPARTE NUMBER של כל הצינור

seat ibiza tdi fr 2003

דגם מנוע ASZ

TDI POWER

פורסם

תודה :-) האמת שנברתי קצת באיביי,הידע שלי בתחום לא כל כך נרחב,(מקווה להשתפר)

אני צריך מידע יותר מדוייק,שאזמין בדיוק את החלק המתאים

TDI POWER

פורסם

תעבור על כל צינורות הואקום תיבדוק שאין בריחת ואקום , תיבדוק צינורות אויר מהטורבו לאינטרקולר

ומשם למניפולד , תיבדוק שסתום ואקום לטורבו ואת הזרוע שעל הטורבו , ואחרון חביב את הטורבו

לפעמים הוא ניתפס מפיח ניתן או לפרק ולנקות או לנסות להניע את הזרוע למעלה ולמטה כמה פעמים .

פורסם

איביזה TDI שלום (הייתי קורא לך בשם אבל אין לי מושג)

ראשית תתחדש על הרכב, גם לי יש את אותו רכב בול (בהנחה שזה מנוע 1900) אגב איזה צבע הרכב שלך? בכמה קנית? שישה הילוכים כן?

שנית, אין סיכוי שאתה עושה 1000 ק"מ ב200 שקל, במקרה הטוב בנסיעה בין עירונית רגועה אתה תעשה 1:18 ונסיעה משולבת 1:15. בשורה התחתונה אתה תתדלק ב270-280 ש"ח (מיכל של 40 ליטר פחות 4 ליטר שנשארו לך מהתדלוק הקודם) ותעבור איזה 550 ק"מ אבל אין ספק שלמנוע בגודל כזה זה עדיין אחלה הספק.

לגבי הצינורית הייתי ממליץ על מוסך רון בת"א תפנה אליו הוא מכיר את הרכבים האלה (פולקסווגן, סיאט) היטב והוא לא ידפוק לך מחיר מטורף על הצינור (בהנחה שזה אכן רק זה)

אין לי ספק שאתה תהנה מהרכב הוא פשוט עף

אם אתה צריך להתייעץ לגבי משהו ספציפי על הרכב, דבר איתי

פורסם

תודה חברים :)

רונן אין לי עדיין את הידע לבצע את בדיקת הוואקום שהזכרת,אולי הסבר קצת מפורט יעזור יותר :)))

דרור:המנוע שלי אכן 1900 טורבו דיזל 130 HP. הילוכים 6,אפור מטאלי,רכשתי את הרכב במחיר ממש מציאה(ק"מ גבוה) אבל עדיין זה דיזל והמנוע/גיר עובד נהדר ושקט(יחסית לדיזל)

התיקון שעשיתי בוצע במוסך רון,כנראה שיש עוד בריחה של אוויר או משהו,יאמר לזכותו של רון שיכל למכור לי צינור חדש אבל הציע קודם את התיקון הזה לפני שנכנסים יותר לעובי הקורה.

בינתיים הזמנתי פילטר אוויר של K&N לשיפור יניקת האוויר אולי יעזור במשהו.

ולגבי החתימה כמובן שזה בהומור :-))) להדגיש את החסכוניות של הרכב הזה ביחס למנוע

כמו כן הייתי שמח לשמוע על שיפורים כמו הנמכה,צי'פ,ומראה כללי

תודה ושנה טובה לכולם

TDI POWER

• תוכן חדש...