Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חושב כרגע לקנות וולוו עוד לא סגור על הגדם אבל או T5 או T6

דבר ראשון רציתי לדעת מה דעתכם...

דבר שני השמח עם תציעו לי רכבים עם הספקים דומים +-250כ"ס

שלא עולים על מחיר הוולו S80 T6 שנת 2000 שהוא 20K בערך

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

אתה אינך הראשון שמסתנוור ממחירי האירופאיות היוקרתיות ,יש להבין כי עלויות האחזקה,תיקונים וטיפולים מאוד גבוהיים בשל כל תקלה.

הS80 מצויידת בטווין טורבו (2 מגדשים),הגיר שלה נוטה לעשות בעיות,חיישנים גם כן ועוד...(פתח להמון תקלות).

מעבר לזה שהרכב בעל הנעה קדמית ומתקשה להתמודד עם כל הכוח הזה וגם אינו דינאמי.

אלטרנטיבות דומות ישנן כמו סאאב שנמצאות במצב דומה,אלפא 166,רובר R75...

על מנת להחזיק רכב כזה צריך כפול ממחיר הרכישה לפחות,דורש גם יישור קו ובעיות שמתגלות בהתחלה.

פורסם

250 סוסים ב20K?

darksnip, אני מקווה שאתה מבין שעלות קנייה נמוכה זה לא אומר שהאחזקה תיהיה בהתאם. תשאיר בצד לפחות עוד איזה 20K אם בוולבו יילך לך מנוע או גיר ושאר תקלות.

היה לי שתי וולבו עם טורבו והספיק לי. בוולבו השנייה מנוע החזיק מעמד בקיק דאון אחד ויחיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ואני רוצה פ33ה בת 18 עם אייקיו של מדענית טילים, אופי נוח, יכולת בישול של סבתא, ושבנוסף על הכל תהיה עשירה ותעדיף אותי מבין כל הגברים בעולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

+100 נגעת בנקודה יפה מאוד.

כשאתה מבקש מזוג גלגלים גם לפנות וגם להעביר 250 כ"ס לקרקע אתה צריך חתיכת דיפרנציאל שידע להתמודד עם זה, לדוגמה מאזדה 3 MPS עושה זאת בהצלחה רבה. הוולוו כושלת בזה, ולכן הכ"ס האלה יהיו נחמדים רק בקו ישר, וגם אז בגלל המשקל שלה (או לפחות ככה זה מרגיש) לא ממש תרגיש אותם.

מעבר לסיבה זו: יש סיבה שלגעתי קודמת לכל הנאה, העלויות. כמו שציינו מנוסים ממני, ומנסיונם, לא יהיה חכם לרכוש וולוו כה ישנה כ עלויות האחזקה עלולים להתברר כיקרים עד מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
+100 נגעת בנקודה יפה מאוד.

כשאתה מבקש מזוג גלגלים גם לפנות וגם להעביר 250 כ"ס לקרקע אתה צריך חתיכת דיפרנציאל שידע להתמודד עם זה, לדוגמה מאזדה 3 MPS עושה זאת בהצלחה רבה. הוולוו כושלת בזה, ולכן הכ"ס האלה יהיו נחמדים רק בקו ישר, וגם אז בגלל המשקל שלה (או לפחות ככה זה מרגיש) לא ממש תרגיש אותם.

מעבר לסיבה זו: יש סיבה שלגעתי קודמת לכל הנאה, העלויות. כמו שציינו מנוסים ממני, ומנסיונם, לא יהיה חכם לרכוש וולוו כה ישנה כ עלויות האחזקה עלולים להתברר כיקרים עד מאוד.

למיטב ידעתי הS80 היא הנעה אחורית.

Porsche 944 turbo

פורסם

תבדוק את מיטב ידיעתך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע אם זה יעניין אותך אבל,

יש 106 ראלי למכירה גודדדדשת, בהמה. נוסעת הרבה יותר טוב מהוולוו בכל פרמטר.

הרכב מושקע ברמה גבוהה.

אני מאמין שיש מצב לשחרר אותה ב 20 אלף.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
אתה אינך הראשון שמסתנוור ממחירי האירופאיות היוקרתיות ,יש להבין כי עלויות האחזקה,תיקונים וטיפולים מאוד גבוהיים בשל כל תקלה.

הS80 מצויידת בטווין טורבו (2 מגדשים),הגיר שלה נוטה לעשות בעיות,חיישנים גם כן ועוד...(פתח להמון תקלות).

אלטרנטיבות דומות ישנן כמו סאאב שנמצאות במצב דומה,אלפא 166,רובר R75...

על מנת להחזיק רכב כזה צריך כפול ממחיר הרכישה לפחות,דורש גם יישור קו ובעיות שמתגלות בהתחלה.

א. כל האלטרנטיבות שהוצעו כאן הרבה יותר סקסיות מהוולבו. ה166 והרובר עושות לי את זה בענק עד היום.

ב. המחיר של הרכבים הללו נמוך, אבל כל מי שמחזיק רכב כזה יודע שהמחיר האמיתי הוא בתחזוקה. אני כן בעד להכנס להרפתקאה כזו (בתור חובב איטלקיות ותיקות ידוע) אבל אתה צריך לדעת לאן אתה נכנס.

אני חושב שההשקעה שווה את זה, אבל לא כל אחד חושב ככה. זה לא רכב של שלם וסע. אתה צריך לטפל בו באדיקות ולהשקיע הרבה כסף.

ה20 אלף הללו הם סדר גודל של 80 לאורך זמן, אתה חייב לדעת את זה.

• תוכן חדש...