Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבוע סיאט איביזה קופרה מודל 2008. על הרכב מורכב צ'יפ של APR.

מלא אומרים לי שלא שווה לטפל במוסך המרכזי (צ'מפיונס) כי היחס שם חרא והמליצו לי ללכת למקומות אחרים.

אשמח אם תתנו לי מוסך טוב, אמין, שלא מזלזל בעבודה, ונותן יחס טוב ללקוח.

*אני מאזור המרכז (פתח תקווה).

פורסם

מוסך רון מתמחה בוואגיות.

בנוסף יש לך את איציק (GI DUB לשעבר) שהמוסך שלו ממוקם בראשון לציון.

יש את מוסך יוסה בבני ברק כשלבעלים (נועם) יש איביזה 20VT עם מנוע כמו שלך ככה שידע בדגם הספציפי הזה לא חסר.

פורסם

את האמת ששמעתי על איציק הזה רק דברים טובים.

נראה לי אני יקפוץ אליו שבוע הבא לעשות טיפול.

ואתה יכול להמליץ לי על מקום טוב לרכישת צמיגים?

פורסם

הלכתי למוסך ספטון בפ"ת ולא השתגעתי מהשירות (כל פעם ייבשו אותי וטרטרו אותי סתם בשביל כהלים שהיו צריכים להחליף כחלק מריקול).

הלכתי לרון (טיפלתי אצלו כבר פעמיים, אוטוטו פעם שלישית) ומרוצה גם מהמחיר, גם מהשירות והכי חשוב - מהאמינות.

פורסם

רון כמובן ואיציק VR מעולים.

צמיגים יש את אביתר מ-ג.מ פורטל שהוא גם ספונסר פורום וגם נמצא קרוב מאוד לרון ככה

שאם אתה בתל אביב אתה תופס 2 ציפורים במכה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מחזק את ההמלצה על רון.

מטפל אצלו באיביזה הזקנה שלי (לא טורבו) והכל באמינות, הרגשה נעימה ואיכות שלא מצאתי במוסכים אחרים.

המחיר כמובן, הוגן מאוד.

בהצלחה ותתחדש!

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

• תוכן חדש...