Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - תדלוק ב-6.99 לליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית לא מוכן לבזבז רגע אחד בפקק בשביל למלא דלק.

כנראה בגלל זה רוב התדלוקים שלי נעשים בשלוש בלילה אחרי יום עבודה ארוך או סתם פגישה עם חברים.

לתדלק בשלוש בלילה זה פשוט תענוג ומלא יתרונות:

א. שקט

ב. התחנה ריקה לחלוטין חוץ מאיזה נהג מונית אחד או שתיים.

ג. הדלק בלילה קריר יותר מכך צפוף יותר מכך אני מקבל פחות אוויר במיכל.

ד. אחרי התדלוק מתגלגלים לאט ובזהירות לעמדת מילוי האוויר וממלאים גם את הגלגל הרזרבי בלי לקבל מבטים עקומים מאנשים שמחכים למלא אוויר. בנוסף, בלילה הצמיגים קרים ולכן נתון לחץ האוויר מדוייק יותר.

ה. שומעים את התרנגול שחושב ששלוש בלילה זה בוקר וגם את החמור שמתחיל לזמר אחרי שהתרנגול העיר אותו.

ו. קונים שישיה של מים מינרליים בחנות של התחנה בלי להזיז את הרכב מהמשאבה, גם ככה אין אף אחד בסביבה.

ז. מוצאים על הדרך איזה שני פקקי ונטיל שנפלו אצל נהגים ממהרים בתחנה ושמים אותם בצד הדלת למקרה שיאבד איזה פקק ונטיל באחת הנסיעות.

אז שאני אמתין בפקק של שעה לתדלק ? ממש לא !

אני איתך,חוץ מהקטע של הוינטילים.

אין כמו לדלק בלילה בתחנה ריקה,אני שונא תחנות צפפות ועמוסות (גבעת שמואל, כביש 4 ,פז ביציאה מירושלים לדוגמא)

Porsche 944 turbo

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתדלק בתחנה ללא הנחה ולא אעמוד את הפקק האכזרי הזה,

ויש לי ולמנוע 5.7 שלי הרבה לתדלק (660 ש"ח לטנק חנוק) 1973%20GMC%20Light%20Duty%20Trucks-08_jpg.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

חחחח אנשים בשביל לחסוך כמה שקלים יעמדו שעה בפקק ויבזבזו זמן ודלק ובסוף זה יעלה יותר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בשביל חצי סטודנט כמוני אני מוכן לעמוד בפקק כדי לחסוך 50₪.

וטוב שזה גם בלילה. ככה אין צורך לחכות עם מזגן

מתי יהיה את זה שוב?:-P

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני אישית עמדתי פחות מ5 דקות בתור לתדלוק,אני לא מבין את מה שרשום בכתבה שאנשים חיכו יותר מחצי שעה להיות ראשונים.

ואני לא מרגיש שהדלק לא טוב או שעשו איזו "קומבינה" ובגלל זה ההנחה,אני מתדלק בתחנה הזו באופן קבוע והרכב עובד בלי בעיות.

לפעמים בגלל שיש הנחה אנשים ישר חושבים שיש איזו קומבינה ושירצו לדפוק אותם,

אני מאמין שהתחנת דלק הזו הרוויחה בזכות הערב הזה סכום רציני של כסף ושבדוק הם לא יצאו בהפסדים על ההנחה הזו.

מי שרוצה מוזמן שבוע הבא ביום ראשון,ההנחה הזו שוב תתרחש בשעות הלילה,עומדים כמה דקות וחוסכים כסף בתדלוק,בימנו שהדלק עולה יקר מאוד!

אז כל חיסכון כלשהו זה חיסכון לכיס.(גם אם זה חד פעמי)

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

פספסתי משהו, מרווח השווק הוא כמה עשרות אגורות, איך הם נותנים הנחה של 1.2 ש"ח?

האחרון שעשה את זה, בחיפה אם אני זוכר נכון, נמצא תחת חקירה על העלמת מיליונים.

פורסם

אני תדלקתי בטן בראשון לציון במבצע הזה,ולא חיכיתי יותר מ3 דקות.

הגעתי לשם ב 23:35,וב23:40 למזלי כבר התחיל המבצע.

אחרי שסיימתי,ראיתי את טור המכוניות נבנה מאחוריי,אבל גם לא משהו היסטרי.

כנראה שב1 בלילה היה שם כבר טירוף...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
פספסתי משהו, מרווח השווק הוא כמה עשרות אגורות, איך הם נותנים הנחה של 1.2 ש"ח?

האחרון שעשה את זה, בחיפה אם אני זוכר נכון, נמצא תחת חקירה על העלמת מיליונים.

אני מאמין שההנחה ניתנת עקב כך שהם משתמשים במצבור הקודם שלהם של הדלק,ולא במחיר החדש של הדלק,

וגם ככה הם מושכים כמות גדולה של לקוחות.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

גם לפי המחיר הקודם זה עדיין מתחת לעלות שלהם.

המספרים לא מתחברים כאן טוב. הדרך הלגיטימית היחידה שמחיר כזה יכול להיות בה אמיתי זה מכירה בהפסד לצורך משיכת לקוחות, משהו כמו עוף בשקל של הסופרים. כל הסבר אחר למיטב הבנתי חייב לכלול אלמנט לא חוקי כלשהו.

פורסם
גם לפי המחיר הקודם זה עדיין מתחת לעלות שלהם.

המספרים לא מתחברים כאן טוב. הדרך הלגיטימית היחידה שמחיר כזה יכול להיות בה אמיתי זה מכירה בהפסד לצורך משיכת לקוחות, משהו כמו עוף בשקל של הסופרים. כל הסבר אחר למיטב הבנתי חייב לכלול אלמנט לא חוקי כלשהו.

צדיק אחד בסדום , מה דעתכם לקחת כוסית או בקבוק מדידה ולשים בו ליטר או קצת יותר של דלק במבצע ולראות מה רשום בצג ומה יצא בבקבוק .

אף אחד לא ימכור בהפסד כי יש מתדלקים שצריך לשלם להם ועוד המון הוצאות שזה לפני ההפסדים על מכירת דלק.

Miata ND2

פורסם
לקוח מתוך וואלה:

אין דברים כאלה... :arrow:

רק בישראל נהגים יעמדו שעה עם פיאט פונטו כדי לחסוך 30 שקל בערך.:lol:

פורסם

אנשים פה חיים בסרט!

אנשים בלי גרוש על הנשמה אומרים שהאוטו שלהם חסכוני, אני שואל כמה צורך? עונים לי: אני ממלא פעם בשבוע 200 שקל.

אתה עושה כל יום אילת? האוטו עומד בחניה? מזה 200 שקל? בסוף אני עושה חישוב והאוטו שלו צורך 1 ל-7. עלק חסכוני.

וככה בערך לפחות 1 מתוך 3 חברים שאני שואל.

אנשים פה לא מודעים בשיט! אז איך יש להם זכות לבכות על מחירי הדלק בכלל?

אנשים עומדים באמצע הלילה כמו קוקסינלים כדי לחסוך 30-50 שקלים, סימן שיקר לכם הדלק לא? אז תחליפו את האוטו לרכב חסכוני

יותר ב-20%-30% ממה שאתם נוהגים בו כרגע, אפילו לא חייבים להוסיף כסף, יש כל כך הרבה אופציות. תחסכו מאות שקלים בחודש.

אבל לא, פה זה לא יקרה לעולם לדעתי, פה זה לא אירופה, בגלל זה ימשיכו לטחון אותנו, ככה זה עובד...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...