Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - תדלוק ב-6.99 לליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אקט שיווקי שלא יעזור להם יותר מדי, כי זה לא שיותר נהגים יבואו לתדלק שם כשיגמר המבצע.

תאמין או לא, אבל אנחנו כבר לקראת שנת 2013 ועדיין קיימים אנשים שמאמינים שיש רק שלוש חברות תחנות דלק בארץ.

"טן" כבר עלתה לכותרות בעקבות מבצעים בעבר וכנראה שזה לא מספיק. בכל מקרה, הם מעוניינים להגדיל את מאגר הלקוחות וזו כמובן זכות לגיטימית ביותר של כל עסק קיים :).

כי למה שתבוא לתדלק דווקא לשם כשהמחיר זהה לתחנות אחרות, כלומר שהמבצע הזה נגמר?

האפקט הפסיכולוגי פה מתחלק לשניים:

1. הנהג הממוצע עדיין מאמין שבטן הכי זול, עקב המבצע ויעדיף לגשת לשם.

2. הנהג הממוצע זכר שהיה מבצע נחמד בטן ולכן יפנה לשם פעם נוספת, בתקווה "לתפוס" הזדמנות של מבצע חוזר.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי למה שתבוא לתדלק דווקא לשם כשהמחיר זהה לתחנות אחרות, כלומר שהמבצע הזה נגמר?

הנה זה בדיוק מה שהצרכן הישראלי עוד לא הבין: בטן הדלק יותר זול באופן קבוע ולא רק במבצעים.

ולא אין לי שום קשר לטן, מלבד העובדה שאני מתדלק שם כבר שנים בשתי המכוניות שברשותי.

תמיד כשאני יוצא מהתחנה ונוסע עוד כמאתיים מטר אני רואה תחנה של פז עם מחיר יקר יותר ולא מבין איך אנשיםן ממשיכים לתדלק שם.

פורסם

מסכים , באשדוד למשל מלבד 2 תחנות סד"ש טן היא התחנה הזולה ביותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יצא לי לתדלק בטן בעבר- לצעיר ביגלל שהמקום החדש שלהם ברוטשילד ראשל"צ דיי עמוס ולא נוח בשבילי להגעה אני מתדלק בתחנות אחרות(סד"ש כרגע) הם תמיד היו זולים יותר (סד"ש וטן) מאשר התחנות האחרות.

אבל אני עושה כרגע בדיקה - לא יודע אם פסיכולוגי או לא יש הבדל בצריכת הדלק בין 2 תחנות שתידלקתי לאחרונה (לא משנה שם התחנה, אולי רק פסיכולוגי) כאילו הערך הקלורי של הדלקים בכל תחנה שונה- יכול ליהיות?

בנוסף רציתי לישאול אתכם- האם דלק 95 אמור לרכך גומיות ולהרחיב אותן?

פשוט קניתי גנרטור קטן ומילאתי בבקבוק 1.5 ליטר דלק באחת התחנות הגדולות(צבע צהוב זוהר?)והדלק פשוט ריכך את כל האטמים והם גדלו במידות וגם אי אפשר להישתמש במזרק עם הדלק כי הגומיה של המזרק מיד מיתנפחת ותוקעת אותו ובמשיכה נישארת בתוך המזרק ללא הידית - כאילו אפקט אצטון/מתאנול- הגיוני?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הנה זה בדיוק מה שהצרכן הישראלי עוד לא הבין: בטן הדלק יותר זול באופן קבוע ולא רק במבצעים.

ולא אין לי שום קשר לטן, מלבד העובדה שאני מתדלק שם כבר שנים בשתי המכוניות שברשותי.

תמיד כשאני יוצא מהתחנה ונוסע עוד כמאתיים מטר אני רואה תחנה של פז עם מחיר יקר יותר ולא מבין איך אנשיםן ממשיכים לתדלק שם.

1. ב"טן" ברעננה (מול קניון רננים), המחיר ממש לא זול יותר, אלא כקבוע בחוק.

2. תופעת המותגים, היא תופעה תמידית וקיימת בכל הענפים, לצערי.

פורסם

בפורום אחר שאני פעיל בו הדעה הרווחת היא שטן מוכרים מים מהולים בדלק. אני אישית טוען כמובן שזה לא נכון, אך אני לא מתכוון להציג דעה נחרצת ללא סימוכין. יש בדיקה שבוצעה או משהו בסגנון?

עריכה: hwgeek אני מבין על מה אתה מדבר. כאילו דלק אחד נגמר מהר יותר מהאחר וכל ליטר מספק פחות טווח נסועה.

ייתכן וזה פסיכולוגי, אם זה כך, גם מחשב הדרך ביונדאי דפוק פסיכולוגית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שמעתי על טן גם סיפורים שמקבלים שם שישיית מים על כל תדלוק, אבל בתוך הדלק...

מנסיון אישי אוכל להגיד על סד"ש שאני לא מתקרב לשם בחיים.

לפני 7 שנים תדלקתי בסד"ש בראשון מרצדס C200 והאוטו פשוט לא זז אחרי התדלוק. כמה חודשים אחרי מחוסר ברירה

תדלקתי שוב בסד"ש אחרת בראשון, שוב האוטו לא זז!!! הבטחתי לעצמי שבחיים שלי אני לא מתקרב לשם, גם אם הדלק יהיה חינם.

לא יודע איך סד"ש היום, יכול להיות שהם מעולים (או מהולים). :wink:

זה הגיוני בכלל שבתחנות של חברות שונות (פז, סונול, דלק...) האיכות של הדלק לא תהיה זהה?! הם קונים מבית זיקוק אחר או מה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שמעתי על טן גם סיפורים שמקבלים שם שישיית מים על כל תדלוק, אבל בתוך הדלק...

מנסיון אישי אוכל להגיד על סד"ש שאני לא מתקרב לשם בחיים.

לפני 7 שנים תדלקתי בסד"ש בראשון מרצדס C200 והאוטו פשוט לא זז אחרי התדלוק. כמה חודשים אחרי מחוסר ברירה

תדלקתי שוב בסד"ש אחרת בראשון, שוב האוטו לא זז!!! הבטחתי לעצמי שבחיים שלי אני לא מתקרב לשם, גם אם הדלק יהיה חינם.

לא יודע איך סד"ש היום, יכול להיות שהם מעולים (או מהולים). :wink:

זה הגיוני בכלל שבתחנות של חברות שונות (פז, סונול, דלק...) האיכות של הדלק לא תהיה זהה?! הם קונים מבית זיקוק אחר או מה?!

שמועות זה הדבר הכי אמין שיש זה ברור...

למי שלא יודע משרד האנרגיה מנטר את הדלק בכל תחנות הדלק בארץ , התוצאות מושפעות גם מתחזוקת מיכלי התחנות, כל המשקעים (גם מים) של הדלק בדרך כלל נשארים בתחתית המיכל (כי הדלק קל יותר מהמים) וכנראה התוצאות מושפעות גם מספקי הדלק.

פז קונים דלק מבית הזיקוק של פז באשדוד, דור אלון וסונול ייבאו 30 טון דלק, וכל השאר קונים מבז"ן.

Detailer.gif

• תוכן חדש...