Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(דעתכם על הרכב) פיג'ו 206 CC

tal897
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות את הרכב. רציתי לשאול מבינכם למי שיש, למי שהיה למי שהכיר בעבר את הרכב, איך הביצועים שלו?, שוחט דלק או סביר?, נוטה להתקלקל (במיוחד הגג החשמלי)? איך האמינות שלו? (ביחס לרכב צרפתי)? ובאופן כללי מה אתם חושבים עליו?

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לרכב הזה בעיות לא מעטות עם הגג (נזילות) אז תבדוק/תבדקי טוב טוב שהגג תקין ושאין בעיות בדוגמא הספציפית הזאת.

מעבר לכך רכב חמוד אבל נשי מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי מדובר ברכב דיי חלש בגרסת ה 1600 שלו, כמו שמישהו כבר רשם בעבר אפילו קטוע רגליים לא יכול לשבת מאחורה, רכב לא מוצלח במיוחד.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי מדובר ברכב דיי חלש בגרסת ה 1600 שלו, כמו שמישהו כבר רשם בעבר אפילו קטוע רגליים לא יכול לשבת מאחורה, רכב לא מוצלח במיוחד.

+1

לפני מס' שנים הכנסתי רכב דומה למוסך של הבוס לשעבר.כל תקלה עולה בצבע (חזק וכואב לכיס).

יכול להיות שהוא נפל על לימון. אבל הרכב הזה יקר עוד יותר לתחזוקה מצרפתיה סטנדרטית,עצלן עם מנוע 1600,מאוד לא חסכוני ויש מקום רק לאדם אחד ליד הנהג (לא הייתי מסיע ברכב כזה אדם מאחור גם אם היה מותר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להושיב במכונית 4 מבוגרים, אבל זה לא נוח במיוחד.

החלון הקדמי מאוד מתקמר פנימה ולמעשה חווית הנהיגה באוויר הפתוח פחות מרשימה לנהג ודווקא יותר ליושבים (המצטופפים מאחור).

1600 עם גיר ידני מרגישה כבדה, אבל מאפשרת לשמור על קצב סביר, לא מדובר ברכב ספורטיבי. לא הייתי מתקרב לאוטומט. לא הייתי מתקרב לשום 206 אוטומטית לצורך העניין.

על פי KML צריכת הדלק של 1600 ידנית אמורה להיות סבירה. כמובן שבנהיגה אגרסיבית, או בנהיגה מהירה עם גג פתוח הנתונים יורעו.

הרכב לא ממש ריגש אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...