Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google Nexus מהיכן לקנות?

ALOK
שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני רוצה לקנות Google Nexus 7 ונתקלתי באתר הבא:

http://buyamerica.co.il/tablet/49726--google-nexus-7-8gb.html

ורציתי לדעת עם מישהו מכיר את האתר, ויכול לתת לי חוות דעת עלו.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן עובד בסדר גמור. מגיע מהר ועד הבית. אתה יכול לחסוך 150 שקל עם קומבינות עם הזמנה ישירה מגוגל וmustop אבל זה לא שווה את הטירחה, לדעתי.

לגבי האחריות, ממה שהבנתי המכשיר מטופל על ידי היבואנים של ASUS בישראל (המכשיר מיוצר ע"י ASUS עבור גוגל). חבר שהייתה לו בעיה התקשר והם אמרו שישלח את המכשיר אליהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו באמת הצעה יותר טובה. הייתי קונה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף הזמנתי מ

http://buyamerica.co.il/tablet/54679--google-nexus-7-8gb.html

בגלל שהמוצר אזל מהמלאי דרך buy2.והוא צפוי להתחדש בף15 ועד שזה יגיע אלי זה מינמום שבועיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שהייתה לו בעיה התקשר והם אמרו שישלח את המכשיר אליהם.

איזו בעיה?

שוקל לקנות אחד לילד שלי. ושישמש גם אותי לפעמים.

האייפד גדול וכבד בשבילו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדפק לו הרמקול. מסתבר שזה משהו שקרה ביחידות הראשונות, לא יודע מה המצב כרגע. יש כמה בעיות מתועדות עם היחידה, אבל מאחר ויש שירות כאן והיא עולה כלכך מעט, יחסית, לא הייתי נותן לזה להדיר שינה מעיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...