Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת חבל שהצוות של דני לוי את עופר שוורץ החליטו להשבית לצוות שלנו את השמחה בדמות ערעור לא ספורטיבי ולא חברי

לאחר שהם הבינו שעל המסלול הם לא יכולים לנצח וטענו טענות משונות שקיצרנו את המסלול...

1.דני שעה וחצי לפני הערעור טען שהוא נהג בלי הוראות הנווט ושהוא איבד אותו...(מעולם לא טענתי זאת)

2.לא היה מרשל שראה עברה או חיתוך מסלול.(זה חמור בפני עצמו)

3.שעון מזכירות המרוץ לא תפקד או תפקד חלקית בלבד.(איך ידעת ,מראש?)

4.לא היו סימונים בשטח לכיוון נסיעה.(איזה סימונים צריך בסטייג'? , תלמד אותי שאדע מנסיונך הרב)

אבל בכל זאת פסלו את הצוות שלנו לגמרי מהמרוץ,דני ועופר היקרים למרות ש"קניתם" את הגבעים אתם לא המנצחים האמתיים..(נו אתה חוזר על זה, מראש ידעת שאתה מנצח, במרוץ נורמלי במדינה אחרת היית מושעה לעונה שלמה רק בגלל משפט כזה)

מר קובי כהן הנכבד

הסימון באדום בא להזים את טענותיך אחת לאחת.

ראשית אני מבין שאתה נביא ומראש ידעת שאתה מנצח גם מבלי לראות את התוצאות (הרי הם לא פורסמו מראש נכון?) אני קורא בין השורות שאתה מזלזל (מותר לך אע"פ שאינני חושב שזאת גישה של ספורטאי, בעיניי אגב לאור מה שאתה כותב? אתה ממש לא ספורטאי).

בסטייג'הראשון הופעת לי פתאום ממרומי גבעה ,חתכת אותי כשאתה חוזר למסלול המקורי ומשאיר ענן אבק שבלם אותי מלנהוג, זאת היתה העבירה הראשונה שלך כי כאמור זינקת 2 דקות אחרי. (תבדוק את הנוטס שלך).

הייתי מבליג ולא נוקט בשום קובלנה אלמלא החוצפה שלך בסטייג' 5 (שהוא למעשה אותו סטייג' הראשון).

שם אתה מזנק מאחורי ב2 דקות וכשאני מגיע לסיום אתה מתרווח כבר ברכב,הנווט שלך מחוץ לרכב,המנוע מדומם,מאיפה הגעת? הרי לא עקפת אותי ,ואתה מיתמם? לא עלה בדעתך שמשהו מוזר קורה? היית הרי אמור לעקוף?(בהנחה שבמכונית לפניך יושב דביל).

הוגשה נגדך קובלנה לפי הכללים במרוץ,הקובלנה נדונה ע"י שופטים (אינני יודע אפילו מי דן בקייס),התקבלה תוצאה שעד לרגע הטקס אפילו לא ידעתי מה נקבע, ואתה תוקף? אותי? "קניתם"? תתבייש לך חוצפן!!! מילא אחרי שמישל כותב לך, לולא היית מגיב גם אני הייתי שותק, יש לך טענות לזמנים? פנה להנהלת המרוץ,מדוע אלינו?מדוע בכלל פרסמת פה בקרספורום? אגו?

בוא ניקח את ה"נוטס" שלך, ניסע עם רכב שרות עם שופט והנוטס שלי ופתאום תיווכח לדעת איפה שגית אתה והנווט שלך.

אני כל הזמן יוצא מנקודת הנחה שהטעות היא בתום לב אע"פ שנווט מנוסה היה עולה על זה מהר מאד.

יש לי עצה אחת עבורך ,דבר פחות, אינני מזלזל בכישוריך ומעולם לא תשמע ממני מילת ביקורת על נהיגתך לטוב ולרע,אני מצפה (אולי לא מימך בעצם)שתעשה זאת גם ותכבד כל מתחרה.

אני מתפלא עליך זלמן דגן עם כל נסיונך הרב בתחום בתור מנהל קבוצה? היית צריך להפעיל את השפעתך ולא לנסות לכבות שריפה (אחת לדאבוני הספיקה לנו) ע"י התנצלות רפה בפורום.

ומר קובי כהן היקר, לצערי חיתוך במסלול בכל מרוץ בעולם זו פסילה מיידית ,קח את זה בחשבון.

בנוסף לידיעת הנהלת המרוץ וחבריה המכובדים,נהג שנפסל במרוץ ולא משנה מה הסיבה (טכנית,מנהלתית,) תוצאותיו אינם מתפרסמים לציבור. (קחו זאת כהערה בונה).

מירוצי מכוניות

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שואל עוד שאלה,בסטייג'3 ו4 נהגתי עם הינע אחורי בלבד (צירייה קדמית שמאלית נשברה) נהגנו לאט על מנת לסיים,להגיע לשרות ,להחליף צירייה ולצאת לסבב השלישי והאחרון, (בוחן טכני של הנהלת המרוץ חיליק היה נוכח בזמן ההחלפה)

ואני שואל שוב מר קובי כהן איך יכול להיות שלא עקפת? נסעתי 40 קמ"ש, בסבב של 7 ק"מ היית חייב להגיע אלי.

לא הגעת,לא עקפת, תסביר???? יש הסבר?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום

אני לא מנהל הקבוצה, אבל קבל את התנצלותנו על הדברים שנכתבו ע"י קובי ככל הנראה בסערת רגשות .

ממה שאני יודע הוא באמת ובתמים חושב שאתם הארכתם את המסלול ולא הוא קיצר.

אבל זה לא העניין, העניין הוא שכל עניין השיפוט בתחרות צריך להעשות במסגרת התחרות ולא מעל גבי הפורום.

בטח לא בהאשמת מתחרה אחר, זכיתם בתחרות בכבוד ומגיע לכם כל הכבוד על הניצחון.

דיברתי עם זלמן אחה"צ ואני יודע שהוא פנה בבקשה למנהל הפורום למחוק את החלק השני בהודעה של קובי.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אין בליבי כעס, באמת שלא, בגרתי וגם זקנתי בענף הזה, אבל!!!! יש לתקן דברים עכשיו, והכי חשוב ללמוד מטעויות.

הסטייג' שלנו היה מושלם מבחינת מרחק ותאם בדיוק את הק"מ הרשום בספר הדרך.

כל נווט מתחיל יודע כי כשמסמנים SS יש לצאת עם ספר דרך וק"מ הולך ויורד לפי מד האוץ של הרכב בו רושמים את הנוטס.

תן לי קרדיט אריה באמת שאני האחרון שארצה להאריך.

בזאת סיימתי, להתראות במרוץ הבא (אגב סחייק אפשר תמונות?)

מירוצי מכוניות

פורסם

שמעתי שאחרי אולימפיאדת לונדון 2012 וצילום ה "dream team" הוא כבר לא מצלם כל דבר.

אחרי קובי, לברון, גאסול...........קטן עליו.

נכון מישל?

ככה שמעתי.

אולי, אולי, אולי חלטורה קטנה בנווה אילן.

פורסם

אכן אחלה צלם. בריאנט, לברון, גאסול.....

אחרי אולימפיאדה.... לונדון 2012

באר שבע?

מישל, ספר על התמונות מלונדון 2012. פרגן קצת.

ושוב, מנווה אילן.... תמונות בכיף.

רות סוף.

פורסם

פשששש אתם קלדנים או נהגים ? כמה קשקשת !

הכי טוב חכו לארוע הבא ותוכיחו על המסלול מי יותר מהיר.

בינתיים, השעון מדבר והוא לא עשה לכם כבוד ביום שישי, מול רכבי הראלי רייד....

יאללה, האינטרנט לא עושה לכם טוב, המלחמות האלו מורידות אתכם נמוך מידי.

אתם ספורטאים, אצל כולנו זה תחביב, אז תנו לעצמכם להנות ממה שיש וחכו לפעם הבאה ותוכיחו איזה

צוות יותר טוב,גם בניווט וגם בנהיגה.

פורסם

וואו איזה תוצאות מפתיעות.

רכבי ראלירייד מהירים יותר מאימפרזות במסלול ראלי ? :-)

בתחרויות שנערכו בשנים קודמות היה הפרש של 10 שניות לק"מ לטובת רכבי הראלי לעומת רכבי הראלירייד.

אפילו רכב CLASS1 שידוע כרכב מהיר ביותר בתחרויות באחה בארה"ב שזה מסלול ישר והאמריקאים צוחקים עליו שהוא יודע לנסוע ישר אבל לא להסתובב, גם הוא מנצח אימפרזות במסלול ראלי ?

גל סחתיין למעט יובל שרון ניצחת בכללי .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מה שמדהים הוא תוצאות הרייזרים ברבע מחיר ניתן לקבוע זמנים מהירים יותר מרכבים שעלותם גבוהה ומאות כוח סוס

פורסם

היי גל (...ניסיתי לחכות את "גיא") :-)

אתה ממש צודק לגבי הזמנים,

הם מראים את אופי המסלול שהתאים יותר לרכבי שטח מאשר לראלי.

היו בורות רבים, פודרה ושטח קשה ביותר.

אם ניקח את הק"מ ונחלק בזמן, נגיע למהירות ממוצעת של כ-43 קמ"ש - שזה ממש ממש לאט.

כשלנו נשברה הציריה ועברנו על הדיונה בהנעה אחורית בלבד, כמעט ונעצרנו לחלוטין ואז הינו תקועים באמצע המסלול בשטח צר, שקועים בחול.

מאמין שבמרוץ הספרינט, בו המהירות תהיה גבוהה בלפחות 20 קמ"ש הנתונים יהיו אחרים ....(...אני לפחות מקווה :-) )

אז נתראה בקרוב במירוץ נוסף, וכך נשמור על ספורט מוטורי בישראל - אשרי המאמין !!!!!!!!

ביי,

פורסם

עופר,

סתם נתון לידיעה...

באירועי הספרינט האחרונים שנערכו

באיזור שמורת פורה על שבילי עפר מהודק

מהירות ממוצעת בסטייג'ים המהירים

עברה את ה 80 קמ"ש.

אבל רק לידיעה, גם שם היו רכבי ראלי רייד מסויימים

שלא נפלו ממהירות הרכבים שלנו ועל חלקם אף עלו.

באמת מעניין יהיה לראות מה יהיה באירוע הקרוב.

אלון

• תוכן חדש...