Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

אני שמח וגאה על ההשתתפות של הצוות שלנו "KOBI RACING" במרוץ הראלי החוקי והיסטורי הראשון,לאחר שנים של מאבקים ובירוקרטיות ההתרגשות הייתה רבה,שרואים את שיתוף הפעולה של המשטרה והרשויות השונות,נהיגה בכביש הציבורי בקטע קישור פשוט מדהים,וכמובן שניסטיגיים (שלבים מהירים) טכניים וכיפים לנהיגה,הרכב והצוות הגיעו עד לקו הסיום חלק ובלי בעיות.

קצת תודות ...

ראשית למנהל הקבוצה זלמן דגן שמאמין ותומך לאורך כל הדרך בן אדם ענק.

לשי אסרף הנווט האחד והיחיד,לחברים שבאו לתמוך אריה פאהן וגילי.

תודה ליובל מלמד ורפי "ספרקו"על ההכנה והטיפול ברכב מכל הלב.

תודה לחברת "קרוס קאונטרי" מיקי והדס על הארגון המורכב של הראלי.

תודה למרשלים לבודקים הטכניים ולמנהלי המסלול ברוך לוי, חיליק ,מישל ,גבי סרוגו,יובל מלמד שאכלו המון אבק ועמדו בשמש כל היום כל הכבוד על העבודה הקשה.

קצת ביקורת בונה...

כמובן שיש חבלי לידה וכולנו לומדים,אז לפעם הבאה יותר מרשלים,סימוני מסלול במקומות בעיתיים,וגם סינכרון של המזכירות עם

המרשלים בשט טוב יותר.

קצת חבל שהצוות של דני לוי את עופר שוורץ החליטו להשבית לצוות שלנו את השמחה בדמות ערעור לא ספורטיבי ולא חברי

לאחר שהם הבינו שעל המסלול הם לא יכולים לנצח וטענו טענות משונות שקיצרנו את המסלול...

1.דני שעה וחצי לפני הערעור טען שהוא נהג בלי הוראות הנווט ושהוא איבד אותו...

2.לא היה מרשל שראה עברה או חיתוך מסלול.

3.שעון מזכירות המרוץ לא תפקד או תפקד חלקית בלבד.

4.לא היו סימונים בשטח לכיוון נסיעה.

אבל בכל זאת פסלו את הצוות שלנו לגמרי מהמרוץ,דני ועופר היקרים למרות ש"קניתם" את הגבעים אתם לא המנצחים האמתיים..

נ.ב.

אני מקווה שישנתם טוב הלילה ,כי אני לא.

שבת שלום

קובי כהן

צוות קובי רייסינג

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי.

בשרשור מקביל קראתי.

"לעופר הנווט שישב לצידי פעם ראשונה בחייו בראלי,פעם ראשונה בחייו כותב "נוטס" מקצועי,(וגם משנן את המילים המוזרות) עברת ידידי את המשוכה,יש לך עתיד, "

ואתה טוען

"1.דני שעה וחצי לפני הערעור טען שהוא נהג בלי הוראות הנווט ושהוא איבד אותו..."

לא מבין אותך ולמה אתה מתלונן כאן.

אז למה לא עירערת, עם הראיות הסותרות הנ"ל?

בהצלחה לכולם !!!!!!!!

פורסם

לקובי היקר ולשי שלום,

ראשית חבל שהביקורת שלך הורסת ולא בונה, אבל אין לי כוונה להתווכח עם אדם בשעת צערו.

לעצם התלונה שהוגשה היא נמצאה צודקת ומוצדקת ע"י השופטים ומכאן שטענותיך שגויות.

אנחנו בתקופה של בניית מרוצים וראוי שנתחיל את בניית הספורט ביסודות מוצקים וקודים של התנהגות ספורטיבית, יושר והתנהלות הוגנת. אני לדוגמא לא מעלה השערה שראית מראש היכן נמצאים המרשלים וביצעת את החיתוך במקום שאין מרשלים, אלא מתייחס לאפשרות שביצעת טעות מתוך תום לב.

תציג את האמת - ותעמוד על טעותך.

1. לא יכול להיות שסטייג של 7 ק"מ אתה תבצע ביותר מ3 דקות הפרש מבלי שתעקוף אותנו. לכך אין הסבר הגיוני, ובעיקר כשאנו מנווטים מעולה - תראה את הזמנים. אתה בהחלט יכול להיות טוב מאיתנו אך ביושר, והפעם זה לא היה כך.

2. אני לא יודע מה היה שיקול השופטים לפסול אתכם לחלוטין ולא להוסיף לכן זמן עונשין, אך להם בטח יש תשובה.

3. ראוי כי תציין שאתם זכיתם לבצע "אימות" שני, לספר הNOTS בערב, בחושך - מה שצוותים אחרים לא ביצעו ולא קיבלו את ההקלה הזו. אם הNOTS מדוייק הרי שקיבלתם יתרון משמעותי על הצוותים האחרים - ובניגוד לתקנות האירוע שמבוצע מעבר אחד בלבד. אולי בניווט השני שלכם רשמתם את הסטייג' באופן שגוי.

4. מזכיר לך , וגם לקוראים שמתעניינים בזה, שכבר בסטייג' הראשון באתי אלייכם ואמרתי לכם שחציתם את המסלול שלנו ממולנו, וזה היה ממש מסוכן, וכבר כאן הייתה צריכה להידלק נורה אדומה, אך בחרתם להמשיך כך. בסטייג' השני נשברה לנו הצירייה מכאן שהיינו איטיים מאוד ולא נפגשנו, אך בסטייג' השלישי הקיצור התגלה בפער "ענק" ולא סביר בזמנים.

5. אני מניח שכשיפורסמו הזמנים, גם אתה תיווכך בטעות הפאטלית שלך.

6. הטיעון היחיד שאתה יכול להוביל הוא שמרוץ צריך לנצח ביושר ולא ע"י חיתוך וקיצור סטייג'ים.

ולסיום,

קובי, אני בהחלט מאחל לכם עוד תחרויות ונצחונות אך באופן ישר חוקי ומתאים.

אני ישנתי טוב מאוד הלילה, ואם עדיין אתה חושב שהכל היה טוב אצלכם - כאן אולי שורש הבעיה.

שבת שלום,

עפר

פורסם

קובי ידידי היקר,

אתה יודע שאני מחזיק ממך כאחד מנהגי הראלי הטובים בארץ. כשרון ענק.

באמת, אין לי צורך להחניף לך.

אירוע ראשון, ככל שהיו בעיות, צריך לכבד את פסיקת השופטים.

זה ברזל. אין ספק שזה כואב, הספורט הזה בדם שלנו וכנראה שכולנו קצת עם פתיל קצר

אחרת לא היינו נוהגים על הקצה...

יהיו לך עוד הזדמניות רבות להוכיח מה אתה שווה.

תאמין לי - זה מכבד אותך יותר.

דני ועופר ניצחו - כך קבעו השופטים - צריך לקבל זאת.

אם זה לא היה כואב לך - לא היית ספורטאי אמיתי...

בעוד כשלושה שבועות תהיה לך הזדמנות נוספת לתת לכולם בראש.

תשאר ממלכתי כמו שתמיד הקפדת להיות.

חברך לספורט,

אלון חלווה.

פורסם

אלון ידידי

א. אני מעריך אותך באותה מידה.

ב.אני מסכים איתך לחלוטין,כמה שזה כואב השופטים הם הסמכות העליונה.

ג. הצגתי כמה עובדות שהיו בשטח ודעות שלי בלבד.

ד. כנראה שהאמוציות הפעם היו חזקות ממני,ואם פגעתי במישהו זו לא הייתה הכוונה.

בברכה

קובי

פורסם

חברים בבקשה להרגע כולם לא קרה כלום זה הארוע הראשון ופה יש מקום לשיפורים כמובן.

בקשה אחת מצוות השופטים עד היום לא קיבלנו את התוצאות (זמנים) של כול השלבים המהירים בבקשה ממכם פרסמו את התוצאות ואז ורק אז נוכל להתוכח מה היה והיכן. עברנו מספיק בחיי הראלי למינהם ואנו יודעים בדיוק איך זה עובד.

ואני כמנהל קבוצה של קובי רייסינג מתנצל בפני המנצחים והמפסידים ככה זה בספורט הזה. בפעם הבאה זה יהיה הפוך ונקווה רק שיהיה המשך לתחרiיות ושזו תהיה הבעיה האחרונה.

בכבוד רב לכולם המטיףף זלמן דגן

פורסם

קובי שלום

זה שאתה אחד הנהגים הטובים בארץ זה ידוע לכולם. אבל בספורט כמו בספורט צריך לדעת לנצח ולהפסיד בכבוד.

לנהוג בכבוד זה לנהוג לפי הכללים הספורטיביים של התחרות . לנצח לפיהם או להפסיד לפיהם.

אם אתה חושב שנגרם לך עוול זה בטח לא נעשה ע"י צוות מתחרה אחר שפעל בצורה ספורטיביות מלאה והגיש ערעור.

זה זכותו המלאה.

אבל זה צריך להראות בצורה שקופה ע"י פרסום זמני התחרות, להראות על סמך מה פסלו אותך.

כמו שנאמר - צדק צריך לא רק להעשות אלא גם להראות.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

שלום חברים

כמי שהיה אחד הגורמים בניהול הראלי המדובר. ,אינני יכול שלא להבהיר איך התקבלה ההחלטה לפסול את קבוצת קובי כהן.

בסוף המירוץ קבלתי לידי תלונה מעפר שוורץ ובה פרטי המקרה כפי שצויין על ידי עפר .

פניתי למזכירות זמנים ובקשתי לקבל רשימת זמנים והתברר שב-SS-1 שקובי עשה זמן של-10:14דק' ודני 13:00דק' !

ב-SS-5 קובי עשה זמן של 05:42!! ודני 09:56 דק' .

המרשאלים לא דווחו ולא ראו את קובי מקצר או נוסע מחוץ לתוואי , ולכן פניתי לשי (הנווט של קובי) והוא הודה בפניי שהם לא עקפו את הרכב של דני ב-2 הקטעים המדוברים.

כאן נוצרה דילמה ולא יכולנו לקבוע אם דני טעה וסטה מהתוואי ועקב כך קובי הגיע לפניו ' או שקובי טעה בניווט וקצר הדרך וכך הגיע לפני דני מבלי לעקוף אותו!

כאן החלטתי לקחת את זמני כל המתחרים כדי לקבל מושג מהו הזמן הממוצע שמתקבל על הדעת ואכן התמונה היתה ברורה וחד משמעית , הזמן של קובי היה מהיר בעשרות אחוזים ולא הגיוני כלל !!

נתון נוסף שחיזק את דעת השופטים היה זמנו של אחד המתחרים, מקבוצת הרייזרים, שנתפס מקצר את המסלול עלי מנהל המירוץ ,כאשר זמנו היה איטי מקובי - 06:53 !!

המסקנה היתה ברורה וללא צל צילו של ספק וכך התקבלה ההחלטה !

תשפטו אתם !!

לאחר כל התאור הנ'ל הייתי רוצה לשמוע את טענותיו של קובי ומה דעתו ?

מישל

נ.ב.

בסיום חלוקת הגביעים ,צפיתי שהפסילה לא תתקבל בשלוות נפש על ידו ,לכן כדי להרגיע את הרוחות פניתי לאריה פהאן (איש צוות של קובי) לאחר טקס הפודיום ופרסתי בפניו את כל שלבי ההחלטה בנושא ואף הראתי לו את תדפיס הזמנים של SS-1 ו- SS-5 עם הזמנים התמוהים של קובי , בקשתי ממנו להעביר הנתונים לקובי ושי אך זה כנראה לא סיפק את קובי וחבל!!

פורסם

היי גל

שוחחתי עם מי שהיה אחראי על המזכירות ובקשתי ממנו זמנים כדי לפרסמם,

החברים היו פשוט גמורים מהיומיים המטורפים שחווינו,

הלכו לישון ב-03:00 בבקר והתייצבו במסלול בחמש וחלקם בשש בבקר !

נכון ואני מסכים שזה היה צריך להיות מפורסם מייד ובסמוך למירוץ , אך בבקשה סבלנות זה יגיע !

מישל

פורסם

[quote=michelmg;3546515]

פניתי למזכירות זמנים ובקשתי לקבל רשימת זמנים והתברר שב-SS-1 שקובי עשה זמן של-10:14דק' ודני 13:00דק' !

ב-SS-5 קובי עשה זמן של 05:42!! ודני 09:56 דק' .

המרשאלים לא דווחו ולא ראו את קובי מקצר או נוסע מחוץ לתוואי , ולכן פניתי לשי (הנווט של קובי) והוא הודה בפניי שהם לא עקפו את הרכב של דני ב-2 הקטעים המדוברים.

כאן נוצרה דילמה ולא יכולנו לקבוע אם דני טעה וסטה מהתוואי ועקב כך קובי הגיע לפניו ' או שקובי טעה בניווט וקצר הדרך וכך הגיע לפני דני מבלי לעקוף אותו!

כאן החלטתי לקחת את זמני כל המתחרים כדי לקבל מושג מהו הזמן הממוצע שמתקבל על הדעת ואכן התמונה היתה ברורה וחד משמעית , הזמן של קובי היה מהיר בעשרות אחוזים ולא הגיוני כלל !!

שלום מישל

ב SS-1 חזרנו לאותה נקודה שלוש פעמים בגלל טעות בפניה ואיבדנו מלא זמן.

ב SS-5 הגיוני שנוריד זמנים ונשתפר...

בקשר לזמן של 5:42 לא יודע אולי היה טעות בסינכרון השעונים?כי היו בעיות בשעון של המזכירות...

בנוסף אף מרשל לא ראה אותנו חותכים ובטח שלא ניסינו לחתוך.

גם התקבלה החלטה בלי לחשוף את הזמנים.

דבר אחרון למה לחתוך בבשר החי וליפסול לגמרי,אם יש הרבה ספקות?

נ.ב.

אם ב SS-1 היה הפרש של כמעט 3 דקות לטובתנו,לא יכול להיות הפרש של 4 דקות ב-SS5 ?אולי אנחנו בסדר והם האריכו?

עדיין מחכים לתוצאות זמנים הרישמיות...

בברכה

קובי

פורסם

אני מבין אליבא קובי שבמקטע של 7 ק״מ לאחר זינוק מאחוריי ב2דקות הוא ״מנצח״ בהפרש של 3 דקות ועוד מודה שהוא לא עקף, וזאת בהנחה שבקבוצת מרום הצמרת יושב נהג חדש שמעולם לא חווה ראלי מהו. התאפקתי לא להגיב ולא הייתי מגיב אלמלא שחצנותו של קובי כהן.יותר מאוחר אגיב על כל הארוע

מירוצי מכוניות

פורסם
היי גל

שוחחתי עם מי שהיה אחראי על המזכירות ובקשתי ממנו זמנים כדי לפרסמם,

החברים היו פשוט גמורים מהיומיים המטורפים שחווינו,

הלכו לישון ב-03:00 בבקר והתייצבו במסלול בחמש וחלקם בשש בבקר !

נכון ואני מסכים שזה היה צריך להיות מפורסם מייד ובסמוך למירוץ , אך בבקשה סבלנות זה יגיע !

מישל

בכבוד, נחכה בסבלנות. כל שאני סקרן,זה הזמנים בין הראלי לראלי רייד.

פורסם
בכבוד, נחכה בסבלנות. כל שאני סקרן,זה הזמנים בין הראלי לראלי רייד.
וד שמח

גל ידידי

אני כל כך מבין אותך ומאוד שמח על רוח התחרות וביחד עם זה על הרוח הספורטיבית והכבוד שאת מפגין כלפי המתחרים שלך על המסלול , זוהי הדרך להיות חברים ומתחרים גם יחד, מזל שיש עוד כאלה (שי שמעוני,האחים לביא, קדשאי,רז והילל,עידו כהן,יובל שרון ועוד...) כדי ליצור יריבות בריאה עם הלהט התמידי לנצח ולא להיות סגן !!!

מכבד אתכם...

מישל

• תוכן חדש...