Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנסיעות בינעירוניות

miritom
שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אנחנו מחפשים אוטו שני, צריכים לנסוע כל יום כ 50 ק"מ כל כיוון, כולל עליות לא מבוטלות (העליה מכביש 4 לבית אורן).

חשבנו על פיקנטו ידנית חדשה, אבל אי אפשר לעשות עליה נסיעת מבחן באזור חיפה, ולאחר עיון בפורום לא ברור שהיא תסחוב את העליות (ואיך המזגן שלה ד"א?). יש לנו הצעה לקורולה 2004, יד 2, 70K קילומטר ב 48500 - האוטו נראה סביר, היתה לו תאונה ביד הראשונה. המחיר נשמע טוב? האם זה אוטו שיתאים לצרכינו? אלטרנטיבות לאוטו חדש שיתאים, מתחת ל 70k?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם האזור הוא עד 70K,יש לכם רכבים יותר חזקים למשל הסקודה פאביה חדשה ידנית,ב73 יש את האיביזה אחרי מתיחת פנים,אלו רכבים יותר חזקים מפיקנטו,יותר מרווחים,פחות חסכונית אמנם.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורולה 2004 עם הרכבה מטורקיה+ תאונה ביד הקודמת (מה משמעותה ? פגיעת שילדה ?) לא נשמעת טוב ובמחיר הזה אפשר לקנות את הדגם המוצלח יותר משנתון 2005 ואולי גם 2006 אמנם שהיתה בליסינג לשעבר.

באופן עקרוני,טויוטה אינה רכב קטן ואם מחפשים רכב לנסיעות בחיפה ולוקחים בחשבון נסיעה מרובת עליות ואת מחיר הדלק היום צריך לחפש משהו באמצע- אולי סופר מיני כמו סוויפט או סיריון (הסוויפט הידנית החדשה נמכרת באיזור ה-78,000 ואני מניח שאפשר יהיה אולי למצוא שנה-שנתיים פחות במסגרת התקציב שלכם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בסופרמיני ידנית והתקציב לוחץ, ואם משוים למכוניות כמו הסויפט - בדוק את הסוזוקי ספלאש. סה"כ דומה מאוד לסויפט אבל עולה כמה אלפי ש"ח פחות, נדמה לי בסביבות 70,000 ש"ח לדגם הידני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת תקציב - תנאי ראשון בקניית רכב. דיברת על משומש ב-40 אל"ש והציעו לך חדש ב-70. כדאי שתגדיר תקציב ואז יהיה קל יותר להמליץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוסט הפותח מסתיים ב:

לאוטו חדש שיתאים, מתחת ל 70k?

זה מקור ההתיחסות ל-70 אש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב של 70,000, תוכלו למצוא לא מעט מכוניות משנות מודל 2008-2009, חזקות שסוחבות את העליות של הכרמל, ובמצב טוב. תקפידו לבדוק את הרכב היטב. רכב שעבר תאונה יכול להיות סביר בהחלט, כל עוד בדקתם אותו היטב ומצבו הנוכחי משביע רצון, והפחתתם ממחיר הרכב את מה שצריך לאור אותה תאונה.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ושכחתי לשאול - מה לגבי השברולט ספארק? לכאורה מנוע 1.2 ויותר כ"ס מהפיקנטו, אז למה הפיקנטו נחשבת עדיפה?

וכנ"ל אותן שאלות לגבי מזגן, עליות בחיפה וכו'.

שוב תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדלת היא לא חלק מהשלדה והחלפה של דלת לא נחשבת לפגיעת שלדה. הדלת מחוברת לרכב עם ברגים, כך שבאופן כללי היא לא חלק מהשלדה של הרכב.

אני לא יודע למה אומרים שהפיקנטו עדיפה על הספארק, כנראה בגלל שהפיקנטו קצת יותר מאובזרת בתא הנוסעים. מבחינת ביצועים, אין ספק שספארק ידנית נוסעת טוב יותר מפיקנטו ידנית בזכות המנוע החזק. אין לה שום בעיה לסחוב את העליות של חיפה, פשוט קצת יותר לאט, זה הכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ושכחתי לשאול - מה לגבי השברולט ספארק? לכאורה מנוע 1.2 ויותר כ"ס מהפיקנטו, אז למה הפיקנטו נחשבת עדיפה?

וכנ"ל אותן שאלות לגבי מזגן, עליות בחיפה וכו'.

שוב תודה.

היא נחשבת עדיפה כי היא יותר מאובזרת... אני אישית לא יצא לי לסוע על הספארק. אבל היא אמורה להיות עכשיו עם המחיר שלה קניה טובה ביחס לקטגוריית המיני.

לי יש פיקנטו אוטומטית ואני אומר לך שאם אתה גר במקום הררי שכזה... תקנה 1.4 ידני. קצת פחות חסכוני אבל יותר מרווח ויסחוב יותר טוב בעליה.

הבעיה עם הפיקנטו זה שהיא מגיעה ל85 כ"ס ב6000 סל"ד ולא ב5000 כמו שעושות הסקודה/סיאט/פולו.

אם היא הייתה עושה את אותו הדבר זה היה משפר אותה בכמה מונים.

על כן, בגלל שאתה צריך יותר כוח זמין בעליה אני ממליץ ללכת האמת על הסקודה, הסיאט קצת יותר פשוטה מבפנים.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...