Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב מהשכרה

moshe999
שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבט לגבי קנית רכב מהשכרה.

ההנחה שאני מקבל עליה ממחיר השוק של רכב פרטי היא בערך 12% (7000 שקל) כאשר הקילומטרז די גבוה (70000 לרכב מודל 2010)

האם זו עסקה משתלמת לאור התחזוקה הגבוהה יותר שצפויה לרכב ?

האם רכב מהשכרה צפוי להיות בעל בלאי גבוה יותר מרכב שהיה בליסינג ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הפחתה נמוכה מידי הק"מ גבוה ביחס למחיר הנדרש.

2. מידת הבלאי תלויה בכמות הנהגים ובהתנהגות שלהם כלפי הרכב.

אם הרכב היה מושכר לאדם אחד מבוגר ששמר עליו,אין דינו כדין רכב השכרה מרובת אנסים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל על איזה רכב מדובר?

בכללי ההנחה שקיבלת לא מיוחדת בכל.

עם המצב היום של שוק הרכב המון אנשים וחברות מורידים מכנסיים בשביל למכור.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כתבת באיזה רכב מדובר ולכן קשה להגיד לך האם העסקה משתלמת. כתבו כאן שהמון חברות מורידות את המכנסיים כדי למכור וזה נכון בצורה מאוד מוגבלת. ישנם רכבים מבוקשים מאוד שנמכרים גם כיום די קרוב למחירי המחירון וההנחה שניתנת על ההשכרה בהם נמוכה יחסית.

אי אפשר לדעת אם לרכב מהשכרה יהיה בלאי גדול יותר מרכב פרטי או לא. למשל, יכול להיות רכב שהיה בהשכרה ארוכת טווח והיה צמוד לנהג אחד במשך תקופה של חצי שנה או שנה. לעומת זאת, יכול להיות שהיה אמנם בבעלות פרטית אבל בפועל נהגו בו האבא, האמא ושני הילדים שלהם. צריך לבדוק כל מקרה לגופו, לפעמים יש מציאות של ממש דווקא ברכבי השכרה לשעבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...