Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מסוג ניסאן אלמרה פרפקט שנת 2006 עם מערכת גפ"מ ובחודש וחצי האחרונים יש לי בעיית

הצתה קשה כשהאוטו קר, המצבר הוא חדש, הוא מתקשה בהנעה אך לבסוך מניע, הבעיה היתה צצה כשהרכב

היה בחניה מספר שעות והייתי מנסה להניע.

הלכתי למוסך בחיפה שחיבר את הרכב למחשב (לא מורשה) ושם הוא מצא שיש בעיה בחיישן הקרנק והקאמשפט ולדבריו זו

בעיה מוכרת בניסאן והוא אמר שיש להחליפם, עלות ההחלפה כולל עבודה היתה 1100 שקל בנוסף ל160 שקל עבור

הבדיקה עם המחשב.

לאחר שיצאתי מהמוסך שמתי לב בימים שלאחר מכן שהתקלה לא הסתדרה והאוטו עדיין מניע קשה, חזרתי אליו

והוא חיבר אותו שוב למחשב ואמר לי שקוד התקלה שהיה לפני ההחלפה לא מופיע, הוא לקח את משאבת הדלק

לבדיקה ושלח לניקוי את מסנן הדלק ואפשר לומר שהיה שיפור והאוטו הניע הרבה יותר טוב למשך כשבועיים אבל בשבוע שבועיים האחרונים שוב ההנעה חזרה להיות קשה והמצב החמיר שאפילו אחרי חצי שעה שעה עמידה שהרכב חונה ההתנעה מאוד קשה

ובקושי הרכב מניע.

חזרתי אליו שוב אתמול והוא בדק ואמר שהוא לא מוצא את בעיה ואמר לי שהצנרת של מערכת הגז אכולה ויש להחליפה, אז

נסעתי למוסך הגפ"מ המטפל שלי, הוא החליף את הצנרת ובנוסף בדק את כל מערכת הגפ"מ ואמר לי שהכל תקין.

לאחר שוב ניסיון התנעה לאחר חצי שעה של חניה שוב ההתנעה היתה קשה ושוב חזרתי למוסך שיבדוק והפעם הוא דיבר איתי על בעיה אפשרית באימובלייזר, הוא ניקה ובדק את המצתים ואמר שהם תקינים ונסעתי משם ושוב בערב ניסיתי להניע ושוב ההנעה היתה קשה.

היום בבוקר שמתי את הרכב אצלו ליומיים שיבדוק אותו גם לאחר לילה של חניה ויראה במו עיניו את התקלה.

מה דעתכם בנושא? מה הבעיה?

אני חושב כבר שסתם החליפו את חיישן הקאמשאפט והקראנק

אודה מאוד על התשובה,

ליאור.

פורסם

לא נראה לי שהחליפו סתם את החיישנים הם היו תקולים וזה מה שהמחשב של הרכב אמר.... מה שכן יש אפשרות לפני ההחלפה לאפס את הקודי תקלה ולראות אם היא לא חוזרת מקווה שהוא עשה לך את זה ולא ישר החליף.

ומתי התקלה קוראת כשהרכב עובד על הגז או על הבנזין? החלפת לאחרונה פלגים? ואם כן למקורי או לא?

פורסם

האוטו מניע בכל מקרה על דלק ורק אחרי דקה או שניים עובר לגז אבל גם במצב שביטלתי את המעבר לגז התקלה קרתה.

מבחינת המחשב קוד התקלה של החיישנים שהוחלפו כבר לא מופיע מאז ההחלפה.

לגבי הפלגים, הם מקוריים, המוסכניק אמר שהוא בדק אותם והם נראים במצב מציוין ושאין צורך להחליפם.

מאתמול הוא התחיל לדבר גם על אפשרות שהבעיה יכולה לנבוע מאימובלייזר לא תקין ואז לדבריו ההוצאה על התיקון תהיה גדולה, סדר גודל של 1800 שקל.

פורסם
צריך לבדוק מרווח שסתומים ואם הם נסגרו אז הראש מנוע לא תקין באשמת עבודה עם גז

גז לא הורס מנוע....

אומנם הטמפ' בעירה שלו גבוהה יותר , אבל בגלל זה יש מיכל שמן שדואג תמיד שיהיה שימון בשסתומים

פורסם
גז לא הורס מנוע....

אומנם הטמפ' בעירה שלו גבוהה יותר , אבל בגלל זה יש מיכל שמן שדואג תמיד שיהיה שימון בשסתומים

איך אומרים את המשפט הלא "מקורי" איש איש באמונתו יחיה.

כמו שDAN IDIN ענה צריך לבדוק את המרווח שסתומים, לזכרוני ברכב של פותח האשכול ישנם דיסקיות ריווח(שימסים) במידה והשסתומים ימצאו ללא מרווח השסתומים שקעו בראש.

• תוכן חדש...