Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם לוחיות מדובאי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב עם לוחיות מדובאי בישראל נצפה ע"י כמה אנשים.

אז איך דבר כזה יכול לקרות?

נשים בצד את האופציה של קניית לוחית באיביי ונסיעה איתה בכל הארץ.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

למה לא? רכב של תייר יכול לשהות בארץ עד חצי שנה, וידוע על מבקרים ישראלים באיחוד האמירויות, אז למה לא להיפך?

פורסם

ראיתי כבר כמה פעמים רכבים מדובאי וירדן. בעיקר באיזור נצרת.

אאל״ט לישראל יש בדובאי נציגות סחר רשמית.

כמו כן אני מכיר כמה סוחרים (ערבים) שמנהלים קשרי מסחר ישירים עם דובאי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אכן יש רכב מדובאי בארץ. הבחור חובב אלפות מושבע יש בארץ אלפא ספיידר מיוחדת ושני חובבי האלפות הנ"ל עברו את מחסום הלאומי ויצאו למבחן דרכים מיוחד והכול התחיל דרך הפורום של ALFA BB

פורסם

תוסיף לרשימה גם את אבו-דאבי. לפני מספר חודשים נסעה לפני ברחוב הגפן טויוטה (למיטב זכרוני - סיאנה אדומה) שנשאה לוחיות זהוי מאבו דאבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אני לא טועה מבקרים ישראלים לא יכולים לבקר בדובאי כי אין כניסה לדובאי עם דרכון ישראלי.

נכון, והגיוני שיהיה גם בכיוון ההפוך.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
נכון, והגיוני שיהיה גם בכיוון ההפוך.

לא נכון .

ניתן להגיע לדובאי למטרות עיסקיות עם ויזה עיסקית בלי הרבה בעיות.

הבעיות : הרבה מאוד כסף, אין אפשרות לטייל סתם ברחוב הכל בליווי שלהם.

היתרונות: להגיד שהייתה שם, כנראה שאתה עשיר, אין צורך לחכות בתור בנמל ילבו אותך מאבטחים VIP לכל אורך הביקור.

דרך אגב קשרים עם אנשים שם יקצרו הליכים ויחסכו כסף, הכל שם קשור לאם אתה מכיר את השיח של אותה חמולה.

וידויי אישי יש לי חבר קרוב משם ואני פוגש אותו פעם בשנה גם בארץ וגם באירופה, לישראל הוא מגיע עם אזרחות אמריקאית.

פורסם
אם אני לא טועה מבקרים ישראלים לא יכולים לבקר בדובאי כי אין כניסה לדובאי עם דרכון ישראלי.

דובאי סגורה עבור התייר הישראלי שרוצה לבוא לשם כדי לטייל.

עבור מי שרוצה לעשות שם עסקים כן יש פתרונות אבל אלה בדרך כלל מיושמים רק עבור קבוצות (למשל קבוצה של חברות שרוצות להציג בתערוכה בינלאומית בדובאי).

גם אז זה מתנהל ללא החתמת דרכונים וברוב המקרים אותם ישראלים יפרדו מהדרכון שלהם בנתב"ג ויקבלו אותו בחזרה בתום הנסיעה עם נחיתתם בארץ.

Respect,

מציינים שם אפילו את רשת החנויות שבה שותפה החברה בה אני עובד.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...