Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בסוזוקי ליאנה 2007 GLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי - מחשב הדרך של סוזוקי אופטימי במידה פתולוגית. ב-SX4 דקם 2010 שלי הוא מראה במצטבר (על פני איזה 7000 ק"מ) צריכה של 11 קמ"ל בעוד שהצריכה בפועל (ממילוי למילוי) סביב 9.5-10 קמ"ל (נהיגה שבעיקרה עירונית - הררית בחיפה והסביבה).

אני לא יודע בדיוק איך אופי הנהיגה שלך אבל גם אני נוסע בדרכים ההרריות בחיפה ובסופי שבוע יוצא לי לנסוע יותר בחיפה והכרמל וזה הסיבה שלפעמים זה מראה 6.5 , ברכב הזה לא בדקתי מעבר לזה אבל לעומת זאת בסוויפט המחשב היה מראה לי בנסיעות דומות 15.4 ק״מ לליטר ופה כן בדקתי בתשלומים והתוצאה היתה בערך 15-15.2 ק״מ לליטר .

ה sx4 זה לאחר ק״מ מצטבר של 32000 ובסוויפט 72000 כך שאני לא כותב את הנתונים על סמך רכב חדש שלא עבר עדיין מספיק מרחק כדי שמחשב הדרך יצבור מספיק מרחק.

בנוסף אני צריך לציין שאני נוסע עם מעט משקל , רוב הנסיעות שלי בעיקר לבד ואם לא לבד אז עם החברה שלי כך שהרכב לא עמוס.

בכל מקרה אני אבצע בדיקה לצריכת הדלק בעצמי רק כדי לבדוק אם באמת יש פער גדול כמו שאתה טוען בין מחשב הדרך אצלי לעומת הצריכה בפועל כמו שאתה טוען אני קצת בספק אם יהיה הפרש גדול לאחר שבדקתי כבר את זה על הסוויפט.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי כולם.לי יש ליאנה 2007 glx מנוע vvt. מדדי. רק בינעירוני בסביבות 1 ל14. משולב עירוני+בינעירוני 1 ל13. לדעתי זה סבבה לגמרה ל1600 אוטומת.

• תוכן חדש...