Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בסוזוקי ליאנה 2007 GLS

hanan142
שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם. יש לי שאלה שאולי אני סתם מדמיין והכול תקין.

אתמול תדלקתי את הרכב טנק מלאכ 39 ליטר נסענו ממודיעין לכרמיאל וכשהגענו לכרמיאל נאלצתי לתדלק שוב. נראה לי קצת וזר דבר נוסף תדלקנו אתמול שוב ועשיתי היום נסיעה מרמת גן לחדרה וחזור למודיעין כאשר אני עם רבע מיכל כשחזרתי למודיעין נאלצתי לתדלק שוב.

נראה לי מעט מוזר שביממה אחת תדלקנו פעמיים האם זה הגיוני לפי מה שציינתי?

דבר נוסף שלא ציינתי מהירות הנסיעה נעה בין 100-120 קמ"ש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלי עושה 1 ל 12 ליטר

ידידי, התבלבלת. הרכב שלך כניראה לא עושה קילומטר 1 על 12 ליטר, אלא אם כן זה טנק. יותר הגיוני שהכוונה שלך שהרכב שלך עושה 12 קילומטר על 1 ליטר שזה בסדר גמור לרכב משפחתי 1.6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חנן - 12 קמ"ל היא צריכת דלק סבירה ביותר לליאנה, במיוחד אם אתה נודע עם רכב מלא.

gt94 - ה-SX4 שלך היא חיה אחרת, עם מנוע משופר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא נעלב

אבל לאחר בדיקות התצרוכת בסוזוקי שלי היא 1:14 אפילו 1:15

מודבר בדגם אצבק 5 דלתות עם 107 כ"ס - רכב עם ק"מ נמוך ויד פרטית

והרכב עבר לאחרונה טיפול מקיף והחלפת צמיגים .. בקיצור מטופל

ואופן הנסיעות רגועות ...

וידוע שסוזוקי לא אוהבת דלק ( לא שתיינית )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תעלב ידידי, יש מצב שאתה על "3" ולא על "D"?

הרכב שלי, SX4 2011 צורך כ 13 ק"מ לליטר.

החל מ 2010 ה sx4 הגיעה עם מנוע חדיש יותר 119 כ"ס וצריכת דלק טובה יותר, אצלנו בבית ה sx4 נוסעת 6.5 ליטר ל 100 ק"מ וכשהנסיעות יותר בינעירוניות זה משתנה ל 6.2 ליטר ל 100 ק"מ על פי מחשב הדרך.

לעומת זאת אצל חברה שלי הסוזוקי ליאנה שלה אוכלת יותר דלק והרכב מרגיש כבד ושהמנוע לא מספיק חזק בשבילו ולכן נראה שהצריכה גבוהה יותר. משהו בסביבות ה 10-11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי - מחשב הדרך של סוזוקי אופטימי במידה פתולוגית. ב-SX4 דקם 2010 שלי הוא מראה במצטבר (על פני איזה 7000 ק"מ) צריכה של 11 קמ"ל בעוד שהצריכה בפועל (ממילוי למילוי) סביב 9.5-10 קמ"ל (נהיגה שבעיקרה עירונית - הררית בחיפה והסביבה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רק אני או שבעל הרכב מופתע מזה שהוא נוסע והרכב צורך דלק?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם. יש לי שאלה שאולי אני סתם מדמיין והכול תקין.

אתמול תדלקתי את הרכב טנק מלאכ 39 ליטר נסענו ממודיעין לכרמיאל וכשהגענו לכרמיאל נאלצתי לתדלק שוב. נראה לי קצת וזר דבר נוסף תדלקנו אתמול שוב ועשיתי היום נסיעה מרמת גן לחדרה וחזור למודיעין כאשר אני עם רבע מיכל כשחזרתי למודיעין נאלצתי לתדלק שוב.

דבר נוסף שלא ציינתי מהירות הנסיעה נעה בין 100-120 קמ"ש

לפני שבועיים יצא לי לנסוע את אותו מסלול - אך בכיוון הפוך (ועד לירושלים..), הרכב (ליאנה 5 דלתות שנת 2006) היה עמוס לעייפה והמזגן עבד ללא רחמים + נסיעה מהירה בכביש 6. תדלקתי בכרמיאל לפני הנסיעה, ואחר כך בכביש 6 בחזור ועוד היה רבע מיכל. האוטו בסך הכל גמע 12 ק"מ לליטר.

ביום יום הרכב משמש את אשתי והילדים, והנסיעות קצרות, מרומזרות, עירוניות, והרריות - ובכל תידלוק אני מקבל 10 ק"מ/ל. במקרה אחד בו נסענו לים המלח הצלחתי להגיע ל 14 ק"מ לליטר.

בכלל, האוטו לא שיא החיסכון ודורש רגל כבדה ע"מ שיזוז.

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...