Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס ישראל מעכבים לי חבילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבילה הגיעה מ-BB.COM לארץ ב14 לחודש ומאז עדיין לא קיבלתי פתק של דבר דואר רשום. עושה רושם שהיא תקועה במכס.

מישהו יודע אם הם בשביתה/פגרה/כל תירוץ אחר של משרד ממשלתי אוכל חינם?

פורסם

יש עכיפה מוגברת כבר כמעת חודשיים, עומס שאף אחד לא רוצה לטפל בו ולכן יש מלא עיקובים :(

אודי A4

דימה.

פורסם

שתי חבילות, שני סיפורים שונים:

חבילה שנשלחה אליי מצרפת בדואר EMS (שלמיטב הבנתי נחשב למהיר) עוכבה במכס מה-16 עד היום, ללא כל הצדקה.

רק היום התקשרו להגיד לי שמחר החבילה תגיע.

מצד שני, מוצר שנקנה בדיוק באותו יום מאנגליה (חגגתי החודש על איביי :wink: ), הגיע תוך ארבעה ימים בלבד (דרך פדקס).

פורסם

לEMS יש תכונה מיוחדת במינה בארץ, חבילות שלהם תמיד מבקרות במכס בלי קשר לתכולה תתכונן ל35שח עמלת שחרור :)

FEDEX נחשב לדואר שליחים מהיר, 4 יום זה הרבה מאנגליה לפה בשבילם.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה שאתה אומר, שאכלתי את האלמנט משני הכיוונים :oops:

באמת תהיתי למה אני אמור לשלם 35 ש"ח מכס עבור חבילה בשווי כולל של 50 יורו בלבד (כולל המשלוח). :evil:

פורסם

באמת ארבעה ימים זה הרבה,ועוד מאירופה.

עם DHL קיבלתי תוך שלושה ימים בדיוק מסין :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ה35 שקל זה לא מכס, זה איזו עמלת שחרור חבילה שהיתה אמורה להיות מוטלת על כול שרותי הדואר, אבל בגלל לחץ מצד הציבור זה בוטל על כול שרותי הדואר חוץ מEMS.

לכן אם אתה מזמין דרך EMS תתכונן לשלם את ה35שקל מראש, אם יש לך אפשרות אז תבקש מהמוכר לשלוח בדואר DHL\UPS\FEDEX בדרך כלל מדובר על תוספת של כמה דולרים אבל זה מתכזז אם העמלה + השרות פשוט טוב יותר.

ואם אתה קונה מאנגליה אז אין סיבה מיוחדת להעדיף דואר שליחים על גבי ROYAL סטנדרתי, עשיתי איזה 4 הזמנות משם וההבדל נמדד ביומיים\שלושה.

אודי A4

דימה.

פורסם

האמת, מעולם לא הייתה לי העדפה לדואר שליחים כזה או אחר.

לצערי, מוכרים רבים (בעיקר אנגלים) מתעצלים לגשת לדואר על מנת לשלוח חבילה, ולכן התנאי למשלוח ארצה הינו ע"י דואר שליחים כזה או אחר.

מפונקים!

פורסם
הזמנה מ-BB שנעשתה בתחילת יוני עדיין לא הגיע אליי.

מה מופיע לך במספר מעקב?

אני הזמנתי ב-1 לאוגוסט, החבילה הגיעה לארץ ב-14 ומאז תלויה בחסידיו של מכס ישראל. אני חושש שאולי ידחפו לי את "האלמנט" פה עם עלויות מוזרות. מקווה שלא.

• תוכן חדש...