Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היה פשוט כייף,

צריך לנסות ולהחזיר את זה,

צריך לארגן מפגש בלי ה"רייסים" אחרי,

ואז למשטרה בכלל לא אכפת,הם תמיד היו ממתינים להמשך של המפגש,

המפגש הרי לא מפריעה לאף אחד,

חייבים לנסות ולארגן לא רק לבעלי מכוניות ספורט ככה שכולם יכולים להגיע ולהנות,

מה אתם אומרים?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת זה לא כי התבגרנו,בואו נודה באמת:

הסיבות שהדברים האלה כבר לא מתקיימים הן שאנשים כבר לא רוכשים כמעט רכבים מעניינים,היקף הרכישות של רכבים מעניינים נניח בשנים 99-06 הוא הרבה יותר גדול מהשנים של היום,הסיבות הן עליית מחירי הדלק,מחירי הרכבים עלו הרבה יותר והמשכורות לא בדיוק,היום יש הרבה אנשים שקונים רכבים בהלוואה ולא יכולים לממן רכבים רציניים אז שוק המיני מוצף.

וגם בואו נודה בזה,אם יהיו היום מפגשים אתה תראה רכבים כמו וולוסטר,איביזות 1.4 עם צ'יפ,שירוקו 1.4 עם צ'יפ(לא שאני מזלזל לרגע) ועוד כל מיני רכבים חלשים(הם יהיו הרוב המוחלט) שבהשוואה לרכבים שאנשים היו מעמידים פעם זאת בדיחה.

תראה אולי כמה ניצוצות פה ושם אבל לא משהו מיוחד ככה שאין ספק שזה לא יהיה מעניין.

אתה רציני? רמת הרכבים בארץ עלתה מאוד בשנים האחרונות.

פורסם

זה לא משנה, החבר'ה הרציניים יותר מפחדים לבוא בגלל המשטרה שנדחפת לכל חור.

ביום מסלול האחרון של אוטוספורט היינו כ-50 רכבים רובם ככולם גודשים ומשופרים.

יש מפגשים מעניינים, מי שלא יודע לא צריך לדעת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מה זה שווה שהרמה של האנשים יורדת משנה לשנה, כל הנאשים שפעם היו עושים את זה מהכיף לבד בבית די נעלמו מהסצנה. אני זוכר שהייתי מחכה לימי שישי כדי לראות איזה רכב חדש יצוץ ואף פעם לא ידעת מה הולך להגיע. אז מה זה שווה שהרמה של המכוניות עולה ? מבחינתי האווירה שהיתה בימי שישי לפני 10 שנים כבר לא תחזור ואני לא מדבר רק על המפגש אלה על לקום בשישי בבוקר ולחכות שתגיע השעה 16:00 כדי ללכת למפגש... היום אני כל שישי שוקל עם זה שווה את זה.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

היוזר שלך הוא "ילדון", אך אולי פשוט התבגרת ב-10 שנים? פעם הייתי טורח ללכת לתערוכות רכב והיום לא אטרח וגם לא אתלהב מפרארי או מזראטי על הכביש (מי חלם על פורשה/מזראטי/פרארי/AMG ועוד בכבישי ישראל לפני עשור?).

אגב, לדעתי גם רמת החיים בארץ השתפרה מאוד ב-10 השנים האחרונות. אך זה לא הדיון.

פורסם

Etaa

ברור שרמת הרכבים ואיכות החיים עלתה, אבל איך אני אסביר לך

את

זה, לפי מה שאני שם לב הנשמה שהייתה

במקומות האלה פשוט נעלמה, אנשים כבר לא משקיעים כמו פעם, אין לי איך

להסביר לך, אני פשוט מכיר יחסית הרבה אנשים עם רכביפ כאלה, כיום אני בן 24 ולמזלי מגיל 17-18 כבר נסעתי על רכבים מאוד מעניינים , לא זולים וכך גם כמה חברים שלי, זה לא שהתבגרנו כי בתקופה ההיא גם אנשים בגילנו כיום היו משקיעים הון תועפות וזמן ברכבים שלהם כי זה היה אפשרי.

היום בגלל שהמשטרה מנסה להרוס כל חלקה טובה של ספורט מוטורי בארץ

שלנו, לאנשים אין כח להתעסק בחארטות דל להוריד דברים לפני טסט, אין כח לכל מיני אישורים מטומטמים.

אין כבר כח להתעסק עם המצלמות שמציבים בכבישים על פנסי ערפל נותנים פה דו״ח, זה הגיוני??

הבעיה של הספורט המוטורי בארץ הוא שאין לו הסברה נכונה, המשטרה עושה כתבות בלוף על נהגים ״פושעים״ כמונו שנוסעים 150-160 כשבפועל אנחנו מנוסים ויש לנו יותר ידע מאשר לכל אותם אנשי המשפחתומטיות, ואחוז הנהגים שמעורבים עם מכוניות רציניות, משופרות, ספורטיביות וכו׳ הוא אפסי לעומת כל אנשי המשפחתומטיות.

אז המשטרה הצליחה להרוס את התחביב הזה, היום אין ספק שזה לא מה שהיה פעם.

פורסם
היוזר שלך הוא "ילדון", אך אולי פשוט התבגרת ב-10 שנים? פעם הייתי טורח ללכת לתערוכות רכב והיום לא אטרח וגם לא אתלהב מפרארי או מזראטי על הכביש (מי חלם על פורשה/מזראטי/פרארי/AMG ועוד בכבישי ישראל לפני עשור?).

אגב, לדעתי גם רמת החיים בארץ השתפרה מאוד ב-10 השנים האחרונות. אך זה לא הדיון.

זה לא קשור ללהתבגר, זה קשור לאווירה שהיתה במפגשים לפני 10 שנים, מי שלא היה בימים הטובים של המפגשים לא יבין על מה אני מדבר ולא משנה כמה אני אנסה להסביר... אני מעדיף את הימים שאימפרזה GT עם צנרת וציפ היתה נחשבת לאוטו חזק, מאשר בימינו לראות ילדים שלא מבינים כלום קונים כל מיני סיאטים וVW ב200 אלף שקל והולכים לשים תוכנה ובטוחים שהאוטו שלהם מטורף...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אין מה לעשות, מה שהיה שם לפני עשור, זה מפגש של מכוניות שמיגנטו בגלל שהציגו פער מאוד גדול ביכולות שלהן מול מכוניות עממיות.

כדוגמא 5 טורבו ואימפרזות נהנו ממנועי מוגדשים שלא היו קיימים אצל העמך.

היום מנועים מוגדשים ומשופרים הפכו לעממיים.

אין התרגשות...

לצפות שבמפגש היום ישתתפו אקזוטיות איטלקיות, M, פורשה וכד' נראה קצת לא ריאלי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גיא(שומאכר) באמת נמאס לראות כל שבוע את הוולוסטר ואת האיביזה.

:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ילדון ה-5 מבין אותי,אין מה לעשות היום כל פלוץ עם איזו איביזה 1.4 משופרת,וולוסטר ודומיהם(רכבים שנראים נחמד ולא מעבר לזה) חושבים שהם מוסיפים איזו תוכנה וזהו יש להם מינימום פורשה בחניה.

אין מה לעשות פעם זאת הייתה תרבות רצינית בארץ(בעולם זה מן הסתם עדיין קיים ובהיקף חולני רק פה בארץ הטרולים זה דעך) ואנשים היו באמת עושים פרוייקטים רציניים,היום הולכים ושמים לך איזה צ'יפ על ומגיעים לאיזור ה 200 כ"ס ממנוע 1.4(אגב האנשים לא מבינים שבצורה הזאת המנוע שלהם לא יחזיק הרבה זמן) וחושבים שיש להם באמת משהו מטורף,בכל אופן השוק הזה דעך ממזמן ועצוב שכך.

• תוכן חדש...