Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני הורס את החגיגה, מה הכיף במראות מפגש שרובו מורכב מרכבי VAG ורובם משופרים אותו דבר בדיוק-

אותה תוכנה (1 מ-2 נפוצות), מקסימום איזה קיט יניקה ואיזה צינור סיליקון בתא המנוע?

אלה אחלה שיפורים אבל הם שיפורי פחות ויזואליים לעומת פעם שתכונות כמעט ולא היו בנמצא וכדי להעלות הספק היית צריך לעשות פרוייקט רציני מה שהביא פרוייקטים מיוחדים של גדישת רכבים אטמוספריים והסבה של רכבים למצערות וכו׳ שאלה באמת פרוייקטים.

אם תסתכל על איביזה רגילה ואיביזה מצ׳ופצ׳פת- שתיהן נראות אותו דבר.

פעם שיפרו רכבים ופחות חששו שתלך האחריות, פחות חששו מהמשטרה.

זה לא שהשיפורים שיש היום לא טובים, נהפוכו- הם יעילים יותר, אבל משעממים למראה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מסכים,

בכל תקופה יש את הכייף שלה,מה יגידו עוד 10 שנים על התקופה הזאת?

צריך לנסות לארגן מפגשים מתורבתים וסתם להיפגש בימי שישי לראות מה חדש

יכול להיות מגניב

פורסם

גם זאת התחלה

"עקב הופעה במתחם מפגש המועדון המרכזי בנוקיה ההשקה תתקיים ברחבת החנייה בסמוך לאיצטדיון ר"ג (סביבת קניון איילון) , בשדרה שליד חניון חב' דן .

נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל.

סקירה היסטורית – קובי מילוא.

בעלי רכבים מתוצרת MG מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש)

מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה."

פורסם

מעולם לא הייתי מעורב בסצינת המפגשים מהסוג הזה, אבל אני ממש לא מבין מה הבעייה ולמה זה צריך להיות כה מתוכנן, אתם יודעים, במפגשים של תחילת ה 2000 לא היה פורום ופייסבוק ולמי שהיה אייסיקיו קראו חנון (מנסיון אישי טראומתי).

פשוט קובעים שכל יום שישי ב 4 מגיעים למתחם וזה הכל. לאט לאט יגיעו עוד ועוד אנשים וכך יחזרו מפגשי ר"ג לתחייה. לא ביג דיל.

מפגשים אגב לא חייבים להיות המוניים, גם מפגשים קטנים ואינטימיים יכולים להיות אחלה ואף מהנים יותר ממפגש גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת מה שנכון נכון,השיפורים אכן הפכו ליעילים יותר,פעם באמת היו צריכים להשקיע הרבה יותר כסף בשביל להגיע להספקים שהיום אתה משיג בסכום עד 15 אלף ש"ח.

פעם אכן היה באמת מעניין להסתכל לרכבים מתחת למכסה מנוע,היום כמעט ולא תראה כלום.

מה שאני חייב לציין לטובה שהדברים האלה שלא רואים אכן נותנים אחלה מחסה מפני הדרדסים,כי אין פשוט מה לתפוס.

אבל עדיין,אי אפשר להשוות אותנו לחו"ל שם יש הכל מהכל וזה פשוט מאכזב.

פורסם
מעולם לא הייתי מעורב בסצינת המפגשים מהסוג הזה, אבל אני ממש לא מבין מה הבעייה ולמה זה צריך להיות כה מתוכנן, אתם יודעים, במפגשים של תחילת ה 2000 לא היה פורום ופייסבוק ולמי שהיה אייסיקיו קראו חנון (מנסיון אישי טראומתי).

פשוט קובעים שכל יום שישי ב 4 מגיעים למתחם וזה הכל. לאט לאט יגיעו עוד ועוד אנשים וכך יחזרו מפגשי ר"ג לתחייה. לא ביג דיל.

מפגשים אגב לא חייבים להיות המוניים, גם מפגשים קטנים ואינטימיים יכולים להיות אחלה ואף מהנים יותר ממפגש גדול.

איתמר.

צודק,

צריכים לארגן מפגש אקראי ולרות מה יהיה,

לא חייבים משהו המוני,אני חושב שהמון אנשים "צמאים"למפגשי יום שישי.

פורסם

תמיד אפשר להפגש בסופרלנד:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
סליחה שאני הורס את החגיגה, מה הכיף במראות מפגש שרובו מורכב מרכבי VAG ורובם משופרים אותו דבר בדיוק-

אותה תוכנה (1 מ-2 נפוצות), מקסימום איזה קיט יניקה ואיזה צינור סיליקון בתא המנוע?

אלה אחלה שיפורים אבל הם שיפורי פחות ויזואליים לעומת פעם שתכונות כמעט ולא היו בנמצא וכדי להעלות הספק היית צריך לעשות פרוייקט רציני מה שהביא פרוייקטים מיוחדים של גדישת רכבים אטמוספריים והסבה של רכבים למצערות וכו׳ שאלה באמת פרוייקטים.

אם תסתכל על איביזה רגילה ואיביזה מצ׳ופצ׳פת- שתיהן נראות אותו דבר.

פעם שיפרו רכבים ופחות חששו שתלך האחריות, פחות חששו מהמשטרה.

זה לא שהשיפורים שיש היום לא טובים, נהפוכו- הם יעילים יותר, אבל משעממים למראה.

התקדמות הטכנולוגיה במקרה דנן היא דבר חיובי.

בעלות מינימלית של תוכנה לניהול מנוע בואגית שלי בעלות של כמה אלפי שקלים בודדים אני יכול להגיע לאותם הספקים שבפיג'ו 206 gti שהייתה לי והייתי מגיע איתה למפגשים בקניון ב-2002 הייתי צריך להשקיע 5 ספרות...

העובדה כי השיפורים הפכו זמינים יותר לא בהכרח הופכים אותו לטריוויאלים יותר.

נכון שאני מעדיף ללבוש חולצה שלא תהיה אותה לעוד 30 איש בסביבה המיידית שלי אבל מצד שני חולצה לא עולה אלפי שקלים.

אם אתה עדיין רוצה להיות שונה ומיוחד אתה תמיד יכול לעשות את ה'אקסטרא מייל' ולשפר בצורה רצינית יותר. יש גם כאלה היום, לא מעט.

עם כניסתם של הפוקוס st וגרסאות ה-opc ביחד עם כל הואגיות והrs 250 כבר יש פה לא מעט סוגים / מנועים ויצרניות שונות שאפשר להפיק מפגש מעניין גם בלי שתראה כמויות של סיליקון כחול מתחת למכסה המנוע...

השנקל שלי

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שים לב שציינתי שהשיפורים היום יותר יעילים, אין עוררין על כך.

פשוט הרבה יותר מעניין לראות מנוע שעבר שדרוג רציני כמו הסבה למצערות או אנשים שלקחו 306xsi ועשו לה הסבה מלאה ל-GTI6 וכן הלאה מאשר לראות 20 מכוניות שכולן חיצונית נראות זהה (אוקיי, פה ושם יש איזה ספליטר שונה) וגם תא המנוע נראה זהה כי השיפורים משחקים מחבואים עם המשטרה.

אני לא מאשים בכך את בעלי הרכבים אלא את המשטרה שמתמקדת בטפל.

בוא ניקח את הונג קונג לדוגמא,

גם פה יש מדיניות לא הכי מקלה- השחרת חלונות אינה חוקית, ושיפורים שעשויים לפגוע בחוקיות הרכב אינם חוקיים.

דוגמא?

לא חוקי להתקין מערכת בלימה שתצריך התקנת ספייסרים או מתאמים כדי להתאימה לרכב- בעברית זה אומר שאם יש לך ב.מ.וו 320 אתה לא יכול להתקין עליה מערכת בלימה של פורשה 911 טורבו כי צריך מתאם.

אתה כן יכול להתקין בה מערכת בלימה של M3 כי זה bolt on ואין לך שום בעיה חוקית.

כך אגב חבר שלי סיים את חייה של M3 לפני מספר חודשים, המתאם קליפר קרס, הרכב עף לקיבינימט וסיים על הגג.

מבחינת מנוע כל עוד לא תפגע בבטיחות שלו אתה יכול לזרום.

מזה פגיעה בבטיחות?

אסור להתקין קסנון כי זה עלול לגרום לקצר חשמלי שיוביל להתלקחות בתא המנוע.

כן מותר להחליף טורבו לגדול יותר, סעפות, מזרקים ושאר מכלולים, שוב, בתנאי שאין פגיעה בבטיחות בהשוואה למצב המקורי.

כך נוצר מצב שאפילו ברכבים שאינם גודשים יש עניין כי בכל תא מנוע יש שיפורים גלויים לעין ומעניין לבחון אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עם כניסתם של הפוקוס st וגרסאות ה-opc ביחד עם כל הואגיות והrs 250 כבר יש פה לא מעט סוגים / מנועים ויצרניות שונות שאפשר להפיק מפגש מעניין גם בלי שתראה כמויות של סיליקון כחול מתחת למכסה המנוע...

השנקל שלי

אני מסכים כבעל PUNTO GT 95 בעבר ומגאן RS עכשיו אשמח לראות את ההתקדמות של מכוניות חדשות,אני לא חושב

שכל כך מעניין אותי אם לראות CUPRA 265 או 300 כ"ס הכיף לראות כמה שיותר מכוניות של בעלי עניין דומה,

ההבדלים של היום לא שונים בהרבה מהעבר,היום פשוט יותר,זול יותר ויותר זמין להגיע לתוצאות דומות.

פורסם

יש עתיד,

אתמול נסעתי למפגש של מועדון ה-5 ר"ג,

היה ממש יפה המון מכוניות מדהימות בעיקר MG(היתה השקה),

הנוסטלגיה חזרה היו הרבה מכוניות ספורט ישנות וחדשות RSI RALLY וכו

הרבה אלפות.

זה רק אומר שאפר להרים את המפגש שוב,אנשים צמאים ליום שישי של

קולה מים טרופית ב5 ש"ח וסתם להסתובב בין מכוניות מגניבות,

אני שולח כמה תמונות

IMG_0538.jpg

IMG_0548.jpg

IMG_0537.jpg

IMG_0547.jpg

IMG_0550.jpg

פורסם

מפגש מועדון ה 5 שב חזרה להיכל נוקיה, שהיה תפוס ע"י קרקס.

מה שיוותר שם הוא מפגש החיפושיות ומקוררי האוויר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שי יש לך תמונות נוספות מהמפגש אתמול?

נ.ב - רצוי למחוק את מספרי הרכבים טרם פרסום התמונות בפורום.

נ.ב 2 - היו גם כמה קליאוז

2irvj9v.jpg

פורסם

כן, היו כמה RSI

והייתה אחת SPORT כחולה זה מה שאני זוכר,

היו כמה רנו ישנות מדליקות

ו 2RS (אחת שלי)

אני יוסיף את שאר התמונות שיש לי

1.jpg

006.jpg

018.jpg

007.jpg