Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת זה לא כי התבגרנו,בואו נודה באמת:

הסיבות שהדברים האלה כבר לא מתקיימים הן שאנשים כבר לא רוכשים כמעט רכבים מעניינים,היקף הרכישות של רכבים מעניינים נניח בשנים 99-06 הוא הרבה יותר גדול מהשנים של היום,הסיבות הן עליית מחירי הדלק,מחירי הרכבים עלו הרבה יותר והמשכורות לא בדיוק,היום יש הרבה אנשים שקונים רכבים בהלוואה ולא יכולים לממן רכבים רציניים אז שוק המיני מוצף.

וגם בואו נודה בזה,אם יהיו היום מפגשים אתה תראה רכבים כמו וולוסטר,איביזות 1.4 עם צ'יפ,שירוקו 1.4 עם צ'יפ(לא שאני מזלזל לרגע) ועוד כל מיני רכבים חלשים(הם יהיו הרוב המוחלט) שבהשוואה לרכבים שאנשים היו מעמידים פעם זאת בדיחה.

תראה אולי כמה ניצוצות פה ושם אבל לא משהו מיוחד ככה שאין ספק שזה לא יהיה מעניין.

פורסם

EVO9+110, סובארו STI לדורותיהם, G37 קופה, ניסאן Z370, הונדה S2000, מוסטאנגים, בימרים 135 + M1, מרסדסים AMG למיניהם, GTRים מידי פעם. נכון אתה צודק, אין רכבים מעניינים בכלל במפגשים כאלו, רק ולוסטרים ואיביזות :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר אתה מבין למה אני מתכוון,זה פשוט לא מה שהיה פעם זה הכל.

ברור שיהיו רכבים מעניינים אבל מה שהתכוונתי זה שיהיו פשוט הרבה פחות בהשוואה למה שהיה פעם.

למזלי יצא לי קצת לחוות את התקופה של לפני 7-8 שנים ואני אומר לך שזה לא אותו דבר,אפילו היקף השיפורים ירד דרמטית והיום רוב האנשים מסתפקים באיזה צ'יפ ועוד כמה חמוצים וסוגרים עניין,זה לא מה שהיה פעם.

פורסם

ויפר אנשים מסתפקים בצ'יפ בעיקר כי זה הדבר היחיד שנותן לך להרגיש את הרכב קצת יותר,מעבר לזה הכחולים כבר יתלבשו עלייך ויעשו על זה סירטון ביוטוב וערוץ 2!

Scan Speak

פורסם

אולי. אבל כל כך מעט שלא נראה לי שניתן לשים על איזה דגש...

 

בימי שישי ביד אליהו לא חסרים רכבים מעניינים. רבאק ביום שישי ב-E&A בחוץ יש לפחות 5-6 ואגיות משופרות...

 

ואני בטוח שגם בשאר הסדנאות, במילים אחרות יש מכוניות ויש גם מפגשים...

 

קניון איילון יותר קרוב אלי אז אני אשמח להחזיר את זה לשם ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר, בגלל חבר'ה שלא התאפקו התחילה תקופה שהמשטרה שמה קץ לזה.

המפגשים של מועדון ה 5 (במיוחד) וגם של האיטלקיות מומלצים ומתקיימים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בכל יום שישי יש את מפגש מועדון ה-5 בנוקיה, בנוסף באות לשם לא מעט משופרות לקראת בערב ב-5-6.

באיילון מתאספים בעיקר כמה בבונים, לא משהו שווה לבוא אליו ולהסתכן.

פורסם

אני זוכר את המפגשים האלה. החזרת אותי 10 שנים אחורה.

היה כיף טהור, היו מגיעים רכבים באמת חזקים למרות שתמיד היו כמה טמבלים שעשו בלאגן ואז המשטרה הייתה מגיעה ומסיימת את החגיגה.

אבל רובם היו מפגשים ממש כיפיים בתור נער בן 17.

היה גם איזה מפגש לילי באזור פתח תקווה שפוזר עם מלא צ'קלקות ומסוקים באוויר ואחרי זה היה רעש גדול בתקשורת על "מירוצים לא חוקיים" וכל הבולשיט הזה.:evil:

פורסם

זה התחיל במפגשים מצומצמים, שהתלוו למפגש מועדון החמש. בהתחלה היה רק קומץ קטן

של חברים שהיה מגיע, ולאט לאט זה תפס תאוצה. ואז כמובן הגיעו כל אותם טמבלים שעשו

בלאגן, התפרעו עם רכבים ליד המון הומה, שכלל גם ילדים, ואז הגיעו הדרדסים.

אאל"ט, מועדון החמש "נמלט" משם, למקום חלופי, ולאט לאט כל האנשים הנורמלים נעלמו

גם הם, ונשאר שם מפגש של כאלה שבאו להתפרע ולהראות כמה הם גברים.

המשטרה חיסלה את זה סופית.

פורסם

פיי באמת נוסטלגיה כשאתם מציגים את זה ככה,

אני זוכר שהדרדסים בזמנו היו הורסים פשוט כל דבר טוב,אבל זה תודות לכל מיני ליצנים שהיו באים ועושים שם בלאגן עם הרכבים שלהם וכמובן שזה סקסי ביותר להראות בחדשות אנשים משתוללים עם רכבים משופרים אז כמובן שהמשטרה קפצה על זה,הרי למשטרה,מדינה,לא היה יוצא שומדבר כספי מהאנשים שהחזיקו רכבים כאלה,כי מה לעשות לרוב מי שמחזיק רכב כזה הוא בן אדם קצת יותר מבין עניין ויש לו בדרך כלל אמצעי הגנה מפני מצלמות מהירות וכו',המדינה לא אוהבת את זה כמובן שלא יוצא לה מזה כלום אז פשוט עשו הכל בשביל למגר את התופעה,חרא מדינה אמרנו?

 

עצוב לראות שבמדינות אחרות הדברים האלה אכן מאוד מאוד מפותחים ואצלנו כמו באיראן,בעצם אפילו שם אני חושב שזה הרבה יותר נפוץ מפה.

אגב זאת גם הסיבה שזה כזה עצוב שאנחנו נוסעים לכל מיני מקומות בעולם ומתלהבים מכל מיני שטויות,הרי בשביל כולם שם זה כזה לגיטימי ורק אנחנו חיים בעידן האבן בנוגע לעניינים האלה.

 

אני זוכר הייתי עכשיו בספרד ונכנסתי לאיזו חנות בשביל לקנות פנסים לסיאט שלי(שאגב לא היו והייתי צריך לחכות משהו כמו 3 ימים בשביל שיגיעו ואני נכנסתי לחנות הזאת ביום האחרון שלי בברצלונה,למזלי אח של חבר טס בשבוע הבא וסוף סוף אני אקבל אותם) בכל מקרה כשראיתי מה מוכרים שם בחנות נפלה לי הלסת,יש קטלוג של שלל דברים שאפשר לשים ברכב,הכל חוקי,הכל תקין,רק פה הכל דפוק!

פורסם

אגב למי שלא ראה יש מפגש של מועדון פורד ישראל ביקום ביום שישי הקרוב

 

בשעה 16:30

 

פירסמתי על כך הודעה במחלקת רכבי אספנות.

 

ויש לינק מפורט יותר שם.


×
×
  • תוכן חדש...