Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

המשפחה שלי מתלבטת כבר הרבה זמן יזה רכב משפחתי לרכוש, והחלטתי לקחת קצת חוות דעת מאנשים שמבינים קצת בעניין. אני ניסיתי ככל יכולתי ..

אז:

תקציב לרכישה -עד 170 אלף ש"ח

ידני/אוטומט -עדיף אוטומאט , אבל אשמח גם להצעות ידניות

נפח מנוע - לא באמת משנה, העיקר שיסחוב

קטגוריה- קרוסאובר/מיניואן אבל לא רכב שטח

שנה-רוצים משהו חדש.

חדש/משומש -חדש

מספר מקומות ישיבה -5

דרישות של צריכת דלק - שלא ישתה את הדלק עם קשית .

מנוע- עדיף בנזין

צרכים מהרכב - נסיעות משפחתיות, העמסה של קניות מרובות , לבית ולעסק , שיהיה נוח מן הסתם, לא מרעיש. רכב מהנה.

אשמח אם תוכלו לתת לי גם חוות דעת על Mazda CX5, Dodge Journey, Toyota Rav4, Qashqai

אלה בעיקר הרכבים שהסתכלנו עליהם , כמובן שנשמח להצעות נוספות.

דודג' ג'רני הוא העיקרי שהסתכלנו עליו, הוא והמאזדה.

תודה מראש,

רוי.

פורסם

הקפטיבה ספורט היא אופצייה שתוכל להתאים לכם- מראה של ג'יפון, מנוע בנזין 2.4, 182 כ"ס.

גיר אוט', חמישה מקומות, מאובזרת ומרווחת תא מטען 827 ליטר

מחיר 169900 ₪ + רישוי.

גיא משברולט

פורסם
שווה גם לבדוק את ה-3008

לא תודה , 3008 זה לא כל כך הכיוון , היא במשפרה של הגרנדיס, הSmax , והמיניואן האמיתיות , אם כבר מיניואן אז מראה של SUV (כמו הג'רני) .. אבל בעיקרון הכיוון הוא קרוסאובר.

הקפטיבה ספורט היא אופצייה שתוכל להתאים לכם- מראה של ג'יפון, מנוע בנזין 2.4, 182 כ"ס.

גיר אוט', חמישה מקומות, מאובזרת ומרווחת תא מטען 827 ליטר

מחיר 169900 ₪ + רישוי.

בנוגע לשברלוט אני אדבר עם הוריי ..

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל עם ה- 5008, שהוא באמת מיניוואן.

ה- 3008 הוא בדיוק ההגדרה של קרוסאובר. זה לא ג'יפ, זה לא מיניוואן, זה בעצם משפחתית מוגבהת ומרווחת בעלת מראה אגרסיבי ונאה לטעמי.

ה- 3008 גם נמכר במחירי מבצע יפים, יש לו מנוע טורבו 1.6 מצוין, תיבת 6 הילוכים מוצלחת, תא מטען מעולה כולל סף נפתח.

נראה שזה יתאים בדיוק לצרכים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

דודג' ג'רני הוא רכב סתמי ,די יקר עם שוק מת לחלוטין ואני לא מוצא שום סיבה לרכוש אחד כזה - אלא אם כן אתה זקוק לשבעה מקומות.

דגם נוסף של שברולט שנכנס בתקציב ועונה לדרישותיך הוא השברולט אורלנדו - שבא עם מנוע דיזל חזק ודי חסכוני.

מהרשימה שהבאת ראויים לציון הקשקאי שנמכר כרגע בהנחות נאות, ומאזדה CX-5 שנראה שהולכת להיות מלכת הקטגוריה.

RAV4 הוא מעל התקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם ,

המשפחה שלי מתלבטת כבר הרבה זמן יזה רכב משפחתי לרכוש, והחלטתי לקחת קצת חוות דעת מאנשים שמבינים קצת בעניין. אני ניסיתי ככל יכולתי ..

אז:

תקציב לרכישה -עד 170 אלף ש"ח

ידני/אוטומט -עדיף אוטומאט , אבל אשמח גם להצעות ידניות

נפח מנוע - לא באמת משנה, העיקר שיסחוב

קטגוריה- קרוסאובר/מיניואן אבל לא רכב שטח

שנה-רוצים משהו חדש.

חדש/משומש -חדש

מספר מקומות ישיבה -5

דרישות של צריכת דלק - שלא ישתה את הדלק עם קשית .

מנוע- עדיף בנזין

צרכים מהרכב - נסיעות משפחתיות, העמסה של קניות מרובות , לבית ולעסק , שיהיה נוח מן הסתם, לא מרעיש. רכב מהנה.

אשמח אם תוכלו לתת לי גם חוות דעת על Mazda CX5, Dodge Journey, Toyota Rav4, Qashqai

אלה בעיקר הרכבים שהסתכלנו עליהם , כמובן שנשמח להצעות נוספות.

דודג' ג'רני הוא העיקרי שהסתכלנו עליו, הוא והמאזדה.

תודה מראש,

רוי.

מהרשימה שנתת ברור שהפורד היא האופציה המומלצת. מהדודג' הייתי מתרחק. קאשקאי וראב 4 לא יסתדרו בתנאי המרווח והעמסות שאתה מדבר עליהם. ב-170 יש הרבה אופציות ולמעשה כל קטגוריית הג'יפונים / מיניוואים מתחילה ב-160 לגרסאות הבסיס ומאמירה בהתאם לתוספות.

פורסם
מהרשימה שנתת ברור שהפורד היא האופציה המומלצת. מהדודג' הייתי מתרחק. קאשקאי וראב 4 לא יסתדרו בתנאי המרווח והעמסות שאתה מדבר עליהם. ב-170 יש הרבה אופציות ולמעשה כל קטגוריית הג'יפונים / מיניוואים מתחילה ב-160 לגרסאות הבסיס ומאמירה בהתאם לתוספות.

התכוונת למאזדה (CX5)? כי ברשימה שלו לא מופיעה שום פורד.

ואני הייתי הולך על הCX5, הוא נכון להרגע הטוב ביותר בחבורה.

• תוכן חדש...