Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיביק 1.8 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן כמה אתה? הסיויק עברה איתי מתקופת הנהג חדש והביטוח היה די בשמיים שילמתי קרוב ל10.5 אלף.

עכשיו אני רק נהג צעיר בן 20 ומשלם 8 בערך.

הביטוח שלה סביר, מבחינת דלק צריכה טובה של ממוצע 10-10.5 ק''מ לליטר, בנסיעה בעיר ומשולבת מחוץ לעיר תגיע גם ל12 בכיף ובנסיעה ארוכה מחוץ לעיר בכבישים מהירים תגיע גם ל14.5-15 שזה נראה לי הכי טוב שהגעתי.

מעבר לזה אוטו יפה ויחסית נוח.

משהו נוסף שתרצה לדעת שראיתי בכמה סיויקים זה המשענת יד ליד הנהג, הידית שם מאוד עדינה ונוטה להתפרק, ידית מקורית כזאת במוסך עולה 150 ש''ח =).

אוטו מצוין, תהנה איתו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
בן כמה אתה? הסיויק עברה איתי מתקופת הנהג חדש והביטוח היה די בשמיים שילמתי קרוב ל10.5 אלף.

עכשיו אני רק נהג צעיר בן 20 ומשלם 8 בערך.

הביטוח שלה סביר, מבחינת דלק צריכה טובה של ממוצע 10-10.5 ק''מ לליטר, בנסיעה בעיר ומשולבת מחוץ לעיר תגיע גם ל12 בכיף ובנסיעה ארוכה מחוץ לעיר בכבישים מהירים תגיע גם ל14.5-15 שזה נראה לי הכי טוב שהגעתי.

מעבר לזה אוטו יפה ויחסית נוח.

משהו נוסף שתרצה לדעת שראיתי בכמה סיויקים זה המשענת יד ליד הנהג, הידית שם מאוד עדינה ונוטה להתפרק, ידית מקורית כזאת במוסך עולה 150 ש''ח =).

אוטו מצוין, תהנה איתו.

בן 29 שמקווה שמחר ילך הכל חלק בבדיקה, על הנייר אחלה רכב. תודה רבה על המידע.

פורסם
שום דבר לא מקולקל :)

רק מברר על הרכב. השמועות אומרות שבגדול החלקים לא זולים.

צריך לעשות טיימינג לדגם הזה?

מה ההבדל בין גרסאת ה LS ל COMFORT?

עד כמה שאני יודע, ההבדל העיקרי בין הדגמים הוא של- Comfort יש 6 כריות אוויר לעומת 4 ב- LS. לא חושב שיש הבדל בשאר האיבזור.

לגבי טיימינג - זו רצועת מתכת, כך שאין צורך להחליף :-D

שיהיה בהצלחה!

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

עברתי בדיקה ב computest ומשום מה (ככה אומרים באוטוסנטר) כל ההונדות מקבלות הערה של בעיית הצתה.

ההנודה שלי קיבלה הערה של מומנט נמוך (במקום 17 התקבל 11) השאלה מה עושים עם זה ?

תודה.

פורסם

לא מבין פה את המנהלים שמוחקים הודעות על ימין ועל שמאל בלי הסבר...

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה למומנט נמוך בסיביק?

תודה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437259

לי יש סיוויק כזו ואני סובל מצריכת דלק גרועה של 1:8.

הייתי ב-4 מוסכים שונים כי אני סבור שזו בעיה ברכב וכולם לאחר בדיקה אמרו שהכל ברכב תקין וגם צריכת דלק 1:8 זה תקין כי זה מנוע 1800 וכי עכשיו בקיץ נוסעים עם מזגן וזה צורך יותר.

סתם נתון שאולי יכול לעזור לך.

אגב, צריכת הדלק דרך מחשב הרכב די אופטימית לעומת הבדיקה שאני עושה ת'כלס. לפי מחשב הרכב צריכת הדלק שלי המשולבת 1:11 בערך ובחוץ לעיר 1:15, אבל בפועל זה לא נכון.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437259

לי יש סיוויק כזו ואני סובל מצריכת דלק גרועה של 1:8.

הייתי ב-4 מוסכים שונים כי אני סבור שזו בעיה ברכב וכולם לאחר בדיקה אמרו שהכל ברכב תקין וגם צריכת דלק 1:8 זה תקין כי זה מנוע 1800 וכי עכשיו בקיץ נוסעים עם מזגן וזה צורך יותר.

סתם נתון שאולי יכול לעזור לך.

אגב, צריכת הדלק דרך מחשב הרכב די אופטימית לעומת הבדיקה שאני עושה ת'כלס. לפי מחשב הרכב צריכת הדלק שלי המשולבת 1:11 בערך ובחוץ לעיר 1:15, אבל בפועל זה לא נכון.

אני מסכים איתך שמחשב הרכב מייפה את הצריכה האמיתית.

אבל 1:8 זה הגיוני רק לנסיעות עירוניות. הרכב שלי ישן משלך בשלוש שנים ובנסיעה משולבת זה יותר מ- 10 ק"מ לליטר. אני כבר לא מדבר על נסיעות ארוכות, שגם כשהאוטו עמוס בנוסעים וציוד הוא נותן יותר מ- 13 ק"מ לליטר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...