Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, שאלה שיושבת לי על הראש כבר כמה שנים...

נגיד שאני בזינוק בעליה [ רכב ידני ] והרכב שמאחוריי צמוד אליי, אני בא לזנק, לא כל כך הולך לי והאוטו מתדרדר אחורה טיפה ופוגע בו [ רק בגלל שהוא לא שמר מרחק ]

מי אשם? מה ההליכים? מה החוק היבש אומר?

פורסם

שאלה טובה גם אני חשבתי על כך בזמנו, ואז הבנתי דבר כזה, אם אני קרוב לרכב שמאחרי ואני מנסה לזנק ולא מצליח המכה תהיה חלשה ולא תסב נזק, אם המרחק גדול אז אני יכול להשתמש בבלם. בכל מקרה במידה וכן נעשה נזק זו אשמתך, לי הייתה בעיה אצלי ברכב שלפעמים שהייתי מחזיק את הקלאץ' והטורים היו נמוכים (הייתה בעיה הם היו על המינימום) אז ישר הרכב נכבה, זה היה סיוט.

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

לא מזמן מישהו כתב ש"אין חובת שמירת מרחק בעמידה" ואם כך הדבר, אז אתה האשם בתאונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה חייב לדעת לבצע זינוק בעלייה.החוק אומר שאתה חייב להיות בקי בתפעול הרכב,טרם תנהג בו ואם אינך יודע לבצע זינוק בעליה,יסתכלו על זה קודם כי זה שהיה מאחוריך יוכל לומר,שהוא שמר מרחק ואתה הידרדרת לאחור.

בעליות עם רמזור/תמרורים אני שומר מרחק גדול יותר מעט מהרכב שלפניי מחשש דומה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעייה היא להוכיח כמה קרוב הרכב היה מאחוריך אחרי שהתדרדרת עליו.

מה שבטוח במקרה כזה, שאיבדת שליטה על הרכב והתדרדרת על הרכב מאחוריך.

אני מאמין שבמקרה זה האחריות תחול על הרכב המתדרדר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הנהג שנצמד לרכב שלפניו בעליה צריך לצפות שבעליה הרכב שלפניו עלול להתדרדר , ולכן יש צפיות נורמטיבית ואיפה שיש צפיונת נורמטיבית יש צפיות קונקרטית.

המבחן הוא של האדם הסביר.

בנוסף זה שנצמד מאחור יכל למנוע את הנזק ולפעמים הוא היחיד שיכל למנוע את הנזק וזאת בלי להכנס לשאלה מי יצר את את הנזק.

פורסם

בהידרדרות לאחור אין ספק שיש לך אשמה בנושא, אם זה שמאחוריך היה דבוק לך לתחת יתכן שיש לו אשם תורם - ז"א שחלק מהנזק נגרם גם באשמתו מכיוון שלא שמר על מרחק סביר.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם

ואז הגיע ה"גאון" כנראה הוא היה מטעם חברת ביטוח מסוימת :lol: והמציא את מערכת "עזר לזינוק בעלייה" (hill hold :roll: ).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ברור שמי שמתדרדר אחורה אשם כי הוא נסע רוורס תוך סיכון מבלי להסתכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא בהכרח תלויה מידת הדרדרות, רכב צריך לשמור מרחק ראוי גם בעצירה עפ"י חוק.

במידה והדרדרות קטנה והגיונית כפי שציין פותח השרשור זו אשמת הרכב הנצמד לא פחות מהנהג המדרדר.

פורסם
רכב צריך לשמור מרחק ראוי גם בעצירה עפ"י חוק.

אפשר לקבל את התקנה בחוק? סעיף?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...