Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור רברס נדלקים בו זמנית

ohadsh
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

ברשותי סוזוקי בלנו 99

היום גיליתי שבזמן שאני מדליק אור איתות מאחורה בצד ימין, נדלק גם האור רברס. וכן להפך בזמן הרברס נדלק גם האיתות.

האור שנדלק הוא אור מאד חלש של האיתות וגם של הרברס.

אציין שהשבוע היתה לי תקלה בחלון החשמלי והוחלף מנגנון בצד שליד הנהג ומתג ההרמה.יש קשר???

מה הסיבה לבעיה וכיצד ניתן לסדר?

זה אפשרי לעשות זאת בעצמי או שצריך בעל מקצוע?

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה מאוד לדעת במיוחד דרך מסך המחשב ובגלל זה אני ממליץ לך לחזור לאותו מקום שביצע את הנגיעה האחרונה בחשמל. אני לא יודע מה הידע שלך בתחום אך אני הייתי מבצע ניתוק זמני של מה שנעשה שם בחלון ורואה אם הבעיה מיסתדרת. אם כן הבעיה היא במה שעשו לך שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה נפתרה אחרי שפרקתי את הפנס, הוצאתי את המנורות, ניקתי את המגעים והחזרתי למקום

תודה על העזרה בכל אופן

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...